Zelmer BM1000(Часть 2) - Инструкция по эксплуатации - Страница 82

Хлебопечки Zelmer BM1000(Часть 2) - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 144
Загружаем инструкцию
background image

88

ПОРТОКАЛОВ МАРМАЛАД

ЯГОДОВ МАРМАЛАД

МАЛИНОВ МАРМАЛАД

Съставки:

Портокали

Лимони

2:1 захар с желатин

400 г

100 г

250 г

Съставки:

Ягоди, измити 

и изчистени 

Захар с желатин

450 г

450 г

Съставки:

Пресни малини, 

измити

Захар с желатин

450 г

450 г

Програма JAM

Програма JAM

КАЙСИЕВ МАРМАЛАД

ВИШНОВ ХЛЯБ 

(теглото на хляб ок. 700 г)

ХЛЯБ ОТ БЕЗГЛУТЕНОВО БРАШНО

(тегло на хляба около 900 г) 

Съставки:

Пресни кайсии, 

измити

Студена вода

Захар с желатин

Лимонова кора + сок

450 г

2 супени лъжици

450 г

от ½ лимон

Съставки:

Вишнов сок

Мляко

Mед

Краве масло

Кисело мляко 

с вишнов вкус

Вишни без костилки

Брашно тип 550

Суха мая

Прах за печене

Сол

Захар

75 мл

20 мл

15 г

15 г

135 г

20 г

410 г

1 лъжичка

½ лъжица

½ лъжичка

1 лъжичка

Съставки:

Вода или мляко

Сол

Захар

Брашно тип 500

Суха мая

425 мл

1 ½ лъжички

1 ½ лъжички

Безглутеново 

брашно 500 г

1 лъжичка

Програма: JAM

Програма: BASIC или SWEET

Програма: BASIC или FRENCH

В таблиците се намират примерни рецепти и ориентировъчни  количества  на съставките.  Не се отнасяйте към тези  записи  като към 

готварската книга. Постъпвайте според индивидуалните си предпочитания и кулинарните правила, описани в професионалната лите

-

ратура и в пособията.

КОГА ДА КОРИГИРАМЕ РЕЦЕПТИТЕ

ПРОБЛЕМ

ПРАВДОПОДОБНА ПРИЧИНА

РЕШЕНИЕ 

(ОПИСАНИЕ ПО-ДОЛУ)

Хлябът бухва прекалено 

бързо.

- Прекалено много мая, прекалено много брашно, недостатъчно количество сол.

a/b

Хлябът не бухва изобщо 

или бухва недостатъчно.

- Няма мая или маята е прекалено малко.

a/b

- Стара или некачествена мая.

e

- Прекалено гореща течност.

c

- Стигнало се е до контакт на маята с течност.

d

- Неподходящ вид брашно или старо брашно.

e

- Прекалено голямо или прекалено малко количество течност.

a/b/g

- Прекалено малко захар.

a/b

Тестото прекалено силно 

бухва и излиза от съда.

- Ако водата е прекалено мека, маята ферментира по-силно.

f

- Прекалено многото мляко води до ферментация на маята.

c

Хлябът хлътва в средата.

- Количеството тесто е по-голямо от вместимостта на съда и хлябът хлътва.

a/f

- Ферментацията е прекалено кратка или прекалено бърза поради прекалено 

високата температура на водата или камерата за печене, или прекалено 

голямата влажност. 

c/h/i

- Липса на сол или недостатъчно количество захар.

a/b

- Прекалено много течност.

h

Хлябът е тежък, на 

грудки.

- Прекалено много брашно или прекалено малко течност.

a/b/g

- Прекалено малко мая или захар.

a/b

- Прекалено много плодове, пълнозърнесто брашно или друга съставка.

b

- Старо или некачествено брашно.

e

GW43-013_v02

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Zelmer BM1000(Часть 2)?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"