Zelmer BM1000(Часть 2) - Инструкция по эксплуатации - Страница 107

Хлебопечки Zelmer BM1000(Часть 2) - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 144
Загружаем инструкцию
background image

113

APELSINŲ DŽEMAS 

BRAŠKIŲ DŽEMAS

AVIEČIŲ DŽEMAS

Ingredientai:

Apelsinai 

Citrinos

2:1 želatininis cukrus

400 g

100 g

250 g

Ingredientai:

Nuplautos ir nuvalytos 

braškės

Želatininis cukrus

450 g

450 g

Ingredientai:

Nuplautos šviežios 

avietės

Želatininis cukrus

450 g

450 g

JAM programa

JAM programa

JAM programa

ABRIKOSŲ DŽEMAS

DUONA SU VYŠNIOMIS 

(duonos svoris apie 700 g)

DUONA SU MILTAIS BE GLIUTENO

(duonos svoris apie 900 g)

Ingredientai:

Nuplauti šviežūs 

persikai

Šaltas vanduo 

Želatininis cukrus

Citrinos 

žievelė+sultys

450 g

2 valgomi šaukštai 

450 g

iš ½ citrinos

Ingredientai:

Vyšnių sultys

Pienas

Medus

Sviestas

Vyšnių skonio 

jogurtas

Vyšnių be kauliukų

Miltai rūšies 550

Sausos mielės 

Kepimo milteliai

Druska

Cukrus

75 ml

20 ml

15 g

15 g

135 g

20 g

410 g

1 šaukštelis

½ šaukšto

½ šaukštelio

1 šaukštelis

Ingredientai:

Vanduo arba pienas

Druska

Cukrus

500 tipo miltai 

Sausos mielės

425 ml

1 ½ šaukštelio

1 ½ šaukštelio

Begliuteniniai miltai 

500 g

1 šaukštelis

JAM programa

BASIC arba SWEET programa

BASIC arba FRENCH programa

Lentelėse pateikti pavyzdiniai receptai ir orientacinis ingridijentų kiekis. Šių užrašų prašome nelaikyti kaip receptų knygos. Darykite pagal savo 

pomėgius ir kulinarines taisykles, kurias surasite profesionalioje literatūroje ir vadovuose.

KADA RECEPTUS REIKIA KOREGUOTI

Problema 

Galima priežastis

Sprendimas 

(aprašytas toliau)

Duona kyla per greitai.

Per didelis mielių kiekis, per didelis miltų kiekis, nepakankamas druskos kiekis. 

a/b

Duona visai nekyla arba kyla 

nepakankamai.

Per mažai mielių.

a/b

Senos arba nešviežios mielės.

e

Per karštas skystis. 

c

Mielės lietėsi su skysčiu.

d

Netinkama miltų rūšis arba nešviežūs miltai. 

e

Per didelis arba per mažas skysčio kiekis.

a/b/g

Per mažas cukraus kiekis. 

a/b

Tešla kyla per greitai ir išteka 

iš kepimo formos.

Vanduo yra per minkštas, mielės stipriau fermentuojasi. 

f

Per didelis pieno kiekis lemia mielių fermentavimąsi. 

c

Duona sukrenta viduje. 

Tešlos kiekis yra didesnis nei kepimo forma ir duona sukrenta. 

a/f

Fermentacija yra per trumpa arba per greita dėl per aukštos vandens ar kepimo 

kameros temperatūros arba dėl per didelės drėgmės. 

c/h/i

Trūksta druskos arba per mažas cukraus kiekis.

a/b

Per didelis skysčio kiekis. 

h

Duona yra sunki, grūdėta.

Per didelis miltų kiekis arba per mažai skysčio. 

a/b/g

Per mažai mielių arba cukraus. 

a/b

Per daug vaisių, rupių miltų ar kitų ingredientų. 

b

Seni arba nešviežūs miltai. 

e

Duona neiškepusi viduje. 

Per didelis arba per mažas skysčio kiekis.

a/b/g

Per didelė drėgmė.

h

Recepte yra nurodyti skysti priedai, pvz., jogurtas. 

g

GW43-013_v02

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Zelmer BM1000(Часть 2)?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"