Хлебопечки Zelmer BM1000(Часть 2) - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

143
Cleaning and maintenance
Before using the device for the irst time, clean the
●
baking container, the molds, and the stirring spatula
by means of a gentle detergent (DO NOT immerse the
baking container in water).
Before using the device for the irst time, grease the new
●
baking container, the molds, and the stirring spatula with
a heat-resistant grease, and preheat them in the oven
for ca. 10 minutes. After cooling down, remove the fat
from the baking tin using a paper towel. Thanks to this
operation, the non-stick coating will be protected. Repeat
this operation from time to time.
Before storing or cleaning wait to cool down the bread
●
maker. It takes about half an hour for the appliance to
cool and to be ready again for baking and kneading.
Unplug the appliance and wait until it cools down before
●
cleaning. Use a mild detergent. Never use chemical
cleaning agents, gasoline, oven cleaners or any
detergent that can scratch or damage the coating.
Remove all the ingredients and crumbs from the lid,
●
casing and baking compartment with a moist towel.
Never immerse the appliance into water or ill the baking
compartment with water!
For easy cleaning the lid can be removed by positioning
●
it vertically and pulling it out.
FUNCTION
3
WHOLE WHEAT*
BAKING
LIGHT
MEDIUM
DARK
RAPID
BAKE
48 m
50 m
53 m
50 m
52 m
55 m
55 m
57 m
60 m
50 m
52m
55 m
WARM
1 h
1 h
1 h
1 h
1 h
1 h
1 h
1 h
1 h
1 h
1 h
1 h
TOTAL TIME
3:43
3:45
3:48
3:45
3:47
3:50
3:50
3:52
3:55
2:30
2:32
2:35
FUNCTION
4
5
6
7
8
9
10
11
SW
EE
T*
SU
PE
R*
G
LU
TE
N
FR
EE
*
DO
UG
H*
PA
ST
A
DO
UG
H
JA
M
BA
KE
BAGUETTE*
LIGHT MEDIUM DARK
LOAF
500 g
750 g 1000 g 1000 g
-
-
-
-
-
-
-
-
DELAY TIME
15:00
15:00
15:00
-
-
15:00
-
15:00
-
15:00
15:00
15:00
PREHEAT
0 m
KNEAD 1
5 m
5 m
5 m
5 m
5 m
5 m
3 m
5 m
5 m
5 m
5 m
REST
5 m
5 m
5 m
0 m
5 m
0 m
0m
0 m
0m
KNEAD 2
20 m
20 m
20 m
15 m
10 m
20 m
11 m
10 m
20 m
20 m
20 m
RISE 1
39 m
39 m
39 m
12 m
0 m
60 m
0 m
55 m
55 m
55 m
KNEAD 3
10 s
10 s
10 s
0
0 s
0 s
0 s
0 s
RISE 2
26 m
26 m
26 m
0
0
0 m
0 m
0 m
KNEAD 4
5 s
5 s
5 s
0
0 s
0 s
0 s
0 s
RISE 3
52 m
52 m
52 m
60 m
0 m
0
15 m
15 m
15 m
BAKE
50 m
55 m
60 m
48 m
55 m
0 m
70 m 60-90 m 52 m
57 m
62 m
WARM
1 h
1 h
1 h
1 h
1 h
-
-
1 h
1 h
1h
1 h
TOTAL TIME
3:17
3:22
3:27
1:20
2:10
1:30
0:14
1:25
1:00
2:27
2:32
2:37
*
– Automatic dispenser for loose ingredients is available as an option.
GW43-013_v02
Содержание
- 61 ЭЛЕМЕНТЫ ХЛЕБОПЕЧКИ; Функции хлебопечки; ФУНКЦИЯ ЗВУКОВОГО СИГНАЛА
- 62 ВНИМАНИЕ: Программа BAKE может быть начата
- 64 ФАЗЫ РАБОТЫ УСТРОЙСТВА; ФУНКЦИЯ
- 66 Очистка и консервация; Не
- 67 ВОПРОСЫ И ОТВЕТЫ НА ТЕМУ ЭКСПЛУАТАЦИИ ХЛЕБОПЕЧКИ
- 68 KЛАССИЧЕСКИЕ РЕЦЕПТЫ
- 69 ПРАКТИЧЕСКИЕ СОВЕТЫ
- 70 Решение приведенных выше проблем:; Следите за тем, чтобы
- 71 В хлебопечку ингредиенты надо закладывать
- 72 Экология – забота о окружающей среде; Не выбрасывайте прибор вместе с коммуналь; Рецепты для выпечки в хлебопечке