Микроволновые печи Electrolux EMS 26204 OK - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

www.electrolux.com
96
Siera kūka
1. Traukā samaisiet miltus, kakao, cepampulveri
un cukuru.
2. Pievienojiet olas un sviestu un sajauciet,
izmantojot virtuves kombainu.
3. Iesmērējiet cepamformu. Izrullējiet mīklu un
izklājiet cepamformā, atstājot 2 cm ap malām,
lai izveidotu mali
ņ
as. Cepiet m
ī
klu.
6–8 min 630 W
4. Kuliet sviestu un cukuru, l
ī
dz masa ir viegla un
m
ī
ksta. L
ē
n
ā
m sakuliet ar ol
ā
m. Pievienojiet
m
ī
kstu sieru ar mazu tauku saturu un vani
ļ
as
pudi
ņ
a pulveri.
5. P
ā
rlejiet pild
ī
jumu p
ā
ri siera k
ū
kas pamatnei
un gatavojiet.
15–19 min 630 W
Trauki:
Cepamforma ar no
ņ
emamu malu
(apt.
26 cm diametr
ā
)
Pamatne:
300 g
miltu
1
ē
d.k.
kakao
10 g
cepampulvera
150 g
cukura
1
ola
10 g
sviesta vai margar
ī
na cepamformas
iesm
ē
r
ēš
anai
Pild
ī
jums:
150 g
sviesta vai margar
ī
na
100 g
cukura
10 g
vani
ļ
as cukura
3
olas
400 g
svaig
ā
siera ar 20 % tauku saturu
40 g
vani
ļ
as pudi
ņ
a pulvera
Mannas biezputra ar aveņu mērci
1. Trauk
ā
ielejiet pienu, pievienojiet cukuru un
mandeles, apsedziet un gatavojiet
3–5 min 900 W
2. Pievienojiet mannu, samaisiet, apsedziet un
gatavojiet.
10–12 min 270 W
3. Tas
ī
t
ē
sakuliet olas dzeltenumu ar
ū
deni un
iemaisiet to karstaj
ā
mais
ī
jum
ā
. Kuliet olas
baltumu, l
ī
dz tas ir biezs, un iecil
ā
jiet to
mais
ī
jum
ā
. Ielejiet biezputru b
ļ
odi
ņā
s.
4. Lai pagatavotu m
ē
rci, nomazg
ā
jiet un
nosusiniet avenes, ievietojiet t
ā
s trauk
ā
un
pievienojiet
ū
deni un cukuru. Apsedziet un
kars
ē
jiet.
2–3 min 900 W
5. Izveidojiet ave
ņ
u biezeni un pasniedziet ar
mannas biezputru.
Trauki:
Trauks ar v
ā
ci
ņ
u (2 l ietilp
ī
ba)
4 b
ļ
odi
ņ
as
500 ml
piena
40 g
cukura
15 g
sasmalcin
ā
tu mandelu
50 g
mannas
1
olu dzeltenums
1
ē
d.k.
ū
dens
1
olu baltumi
250 g
ave
ņ
u
50 ml
ū
dens
40 g
cukura
Содержание
- 3 Предостережение о пожаре; Если нагреваемая пи; Травмоопасность
- 5 Предупреждение ожогов
- 7 СХЕМА УС ТРОЙС ТВА; СВЧ-ПЕЧЬ И АКСЕССУАРЫ; Внимание
- 8 ПАНЕЛЬ УПРАВЛЕНИЯ; ПЕРЕД; ЭКОНОМИЧНЫЙ; Пример
- 9 ECON
- 10 ИСПОЛЬЗОВАНИЕ СВЧ-ПЕЧИ; ПРИГОТОВЛЕНИЕ ПИЩИ В МИКРОВОЛНОВОЙ ПЕЧИ; Характеристики пищи
- 11 ПРИГОТОВЛЕНИЕ ПИЩИ В; печей
- 12 УРОВНИ МОЩНОС ТИ СВЧ-; Настр; РУЧНАЯ
- 13 КУХОННЫЙ ТАЙМЕР
- 14 ГРИЛЬ И ДВОЙНОЙ ГРИЛЬ; Кнопка
- 15 Автоматическое; Пища
- 16 Автоматическая
- 17 ТАБЛИЦЫ ПРОГРАММ; ТАБЛИЦЫ АВТОМАТИЧЕСКОГО ПРИГОТОВЛЕНИЯ И АВТОМАТИЧЕСКОЙ; Авт
- 18 Ве
- 19 РЕЦЕПТЫ ДЛЯ АВТОМАТИЧЕСКОГО ПРИГОТОВЛЕНИЯ; Мя
- 20 ПОНИЖЕННЫЙ
- 21 Разморозка; Используемые; КУЛИНАРНЫЕ
- 22 Приготовление
- 23 РЕЦЕПТЫ; Адаптация; Баклажаны
- 24 Филе из камбалы; Грибы
- 27 Лазанья; Груши
- 29 УХОД И ОЧИС ТКА
- 31 ЧТО ДЕЛАТЬ; роблема
- 32 Положение Размер; Измерения; УС ТАНОВКА; Вариант
- 33 ПОДК ЛЮЧЕНИЕ УС ТРОЙС ТВА К
- 34 УПАКОВОЧНЫЕ МАТЕРИА ЛЫ; Уг; У ТИЛИЗАЦИЯ; ЭКОЛОГИЧЕСКАЯ; Экологически
- 35 Европейская; ГАРАНТИЯ












