Electrolux EMS 26204 OK - Инструкция по эксплуатации - Страница 162

Микроволновые печи Electrolux EMS 26204 OK - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 180
Загружаем инструкцию
background image

Juustukook                           

1. Segage kausis jahu, kakao, küpsetuspulber ja

suhkur.

2. Lisage muna ja või ning segage

köögikombainis.

3. Määrige koogivorm. Rullige taigen lahti ja

laotage vormi, jättes 2 cm kõrguse serva.
Küpsetage koogipõhi valmis.
6–8 minutit:    630 W

4. Vahustage või suhkruga kergeks kohevaks

vahuks. Segage aeglaselt munadega. Lisage
segule toorjuust ja vanillipudingipulber.

5. Valage täidis koogipõhjale ja küpsetage.

15–19 minutit:    630 W

Nõud:

Lahtikäiv koogivorm
(umbes 26 cm läbimõõduga)
Põhi:

300 g

jahu

1 spl

kakao

10 g

küpsetuspulber

150 g

suhkur

1

muna

10 g

või/margariin vormi määrimiseks
Täidis:

150 g

või/margariin

100 g

suhkur

10 g

vanillisuhkur

3

munad

400 g

20 % rasvasisaldusega toorjuust

40 g

vanillipudingipulber

www.electrolux.com

162

Pirnid šokolaadikastmes

1. Pange suhkur, vanillisuhkur, pirniliköör ja vesi

kaussi, segage, katke ja keetke.
1–2 minutit:    900 W

2. Asetage pirnid vedelikku, katke ja keetke.

5–8 minutit:    900 W
Võtke pirnid keeduvedelikust välja ja pange
külmikusse.

3. Pange 50 ml keeduvedelikku väiksemasse

kaussi. Lisage šokolaad ja crème fraiche, katke
ning küpsetage.
2–3 minutit:    900 W

4. Segage kastet hoolega, valage pirnidele ja

serveerige.

Vaarikakastmega mannapuding

1. Pange piim, suhkur ja mandlid kaussi, katke ja

keetke.
3–5 minutit:    900 W

2.  Lisage manna, segage, katke ja küpsetage.

10–12 minutit:    270 W

3. Vahustage munakollased tassis veega ja lisage

kuumale segule. Vahustage munavalged
kõvaks vahuks ja lisage segule. Valage puding
vormidesse.

4. Kastme valmistamiseks peske ja kuivatage

vaarikad ja pange kaussi koos vee ja suhkruga.
Katke ja kuumutage.
2–3 minutit:    900 W

5. Püreestage vaarikad ja serveerige

mannapudingiga.

Nõud:

Kaanega kauss (2-liitrine) 
Kaanega kauss (1-liitrine)

4

terved kooritud pirnid (600 g)

60 g

suhkur

10 g

vanillisuhkur

1 spl

pirniliköör

150 ml vesi
130 g

purustatud mõru šokolaad

100 g

crème fraiche

Nõud:

Kaanega kauss (2-liitrine) 
4 väikest vormi

500 ml piim
40 g

suhkur

15 g

purustatud mandlid

50 g

manna

1

munakollane

1 spl

vesi

1

munavalge

250 g

vaarikad

50 ml

vesi

40 g

suhkur

Содержание

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Electrolux EMS 26204 OK?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"