Микроволновые печи Electrolux EMS 26204 OK - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

SLOVENČINA
113
RIAD VHODNÝ DO MIKROVLNNEJ RÚRY
PRÍPRAVA JEDÁL V MIKROVLNNEJ RÚRE
Riad
Bezpenos
mikrovlnnej
rúry
Poznámky
Alobal/nádoby s
alobalom
✔
/
✘
Aby sa jedlo neprehrialo, môete ho prikry kúskami alobalu. Fóliu
udriavajte aspo
2 cm od stien rúry, preto
e mô
e dôjs
k
iskreniu. Nádoby z fólie sa neodporú
ajú, ak ich v
slovne
neodporú
a v
robca. Dôkladne dodr
ujte pokyny v
robcov.
Zapekacie taniere
✔
V
dy dodr
ujte pokyny v
robcov. Neprekra
ujte uveden
as
zahriatia. Bu
te ve
mi opatrní, preto
e tieto taniere sú po zahriatí
ve
mi horúce.
Porcelán a keramika
✔
/
✘
Porcelán, keramika, glazúrované nádoby a kostn
porcelán sú v
zásade vhodné, okrem prípadov, ak obsahujú kovovú dekoráciu.
Sklen
riad, napr.
Pyrex®
✔
Pri pou
ívaní jemného skla je potrebné postupova
opatrne,
preto
e sa pri náhlom zahriatí mô
e rozbi
alebo prasknú
.
Kov
✘
Neodporú
a sa pou
íva
kovov
riad v mikrovlnnej rúre, preto
e
bude iskri
,
o mô
e ma
za následok po
iar.
Umelá hmota/
polystyrén, napr.
nádoby z prevádzok
r
chleho ob
erstvenia
✔
Je potrebné postupova
opatrne, preto
e niektoré nádoby sa pri
vysok
ch teplotách topia alebo strácajú farbu.
Plastová fólia
✔
Nemala by sa dot
ka
jedla a musí by
prepichnutá, aby mohla
unika
para.
Vrecká do mrazni
ky,
vrecká na pe
enie
✔
Musia by
prepichnuté, aby mohla unika
para. Dbajte na to, aby
vrecká boli vhodné na pou
ívanie v mikrovlnnej rúre.
Nepou
ívajte plastové ani kovové svorky, preto
e sa mô
u
roztopi
alebo vznieti
pri iskrení.
Papierové taniere,
poháre a kuchynsk
papier
✔
Pou
ívajte len na zohrievanie alebo na absorbovanie vlhkosti. Je
potrebné postupova
opatrne, preto
e prehriatie mô
e spôsobi
po
iar.
Nádoby zo slamy a
drevené nádoby
✔
Pri pou
ívaní t
chto materiálov nenechávajte mikrovlnnú rúru bez
dozoru, lebo prehriatie mô
e zaprí
ini
po
iar.
Recyklovan
papier
a novinov
papier
✘
Mô
e obsahova
iasto
ky kovu,
o mô
e spôsobi
iskrenie a vies
ku vzniku po
iaru.
Rúru je mo
né naprogramova
a
na 90 minút.
Jednotka prírastku
asu prípravy je od 15 sekúnd
a
po 5 minút. Závisí to od celkovej d
ky prípravy
pod
a zobrazenia v tabu
ke.
Čas prípravy
Jednotka prírastku
0–5 minút
15 sekúnd
5–10 minút
30 sekúnd
10–30 minút
1 minúta
30 –90 minút
5 minút
MANUÁLNE ROZMRAZOVANIE
Na manuálne rozmrazenie (bez pou
itia funkcie
Automatické rozmrazovanie) zvo
te v
kon 270 W.
Na displeji sa objaví symbol rozmrazovania v
dy
po zvolení tejto úrovne v
konu.
Содержание
- 3 Предостережение о пожаре; Если нагреваемая пи; Травмоопасность
- 5 Предупреждение ожогов
- 7 СХЕМА УС ТРОЙС ТВА; СВЧ-ПЕЧЬ И АКСЕССУАРЫ; Внимание
- 8 ПАНЕЛЬ УПРАВЛЕНИЯ; ПЕРЕД; ЭКОНОМИЧНЫЙ; Пример
- 9 ECON
- 10 ИСПОЛЬЗОВАНИЕ СВЧ-ПЕЧИ; ПРИГОТОВЛЕНИЕ ПИЩИ В МИКРОВОЛНОВОЙ ПЕЧИ; Характеристики пищи
- 11 ПРИГОТОВЛЕНИЕ ПИЩИ В; печей
- 12 УРОВНИ МОЩНОС ТИ СВЧ-; Настр; РУЧНАЯ
- 13 КУХОННЫЙ ТАЙМЕР
- 14 ГРИЛЬ И ДВОЙНОЙ ГРИЛЬ; Кнопка
- 15 Автоматическое; Пища
- 16 Автоматическая
- 17 ТАБЛИЦЫ ПРОГРАММ; ТАБЛИЦЫ АВТОМАТИЧЕСКОГО ПРИГОТОВЛЕНИЯ И АВТОМАТИЧЕСКОЙ; Авт
- 18 Ве
- 19 РЕЦЕПТЫ ДЛЯ АВТОМАТИЧЕСКОГО ПРИГОТОВЛЕНИЯ; Мя
- 20 ПОНИЖЕННЫЙ
- 21 Разморозка; Используемые; КУЛИНАРНЫЕ
- 22 Приготовление
- 23 РЕЦЕПТЫ; Адаптация; Баклажаны
- 24 Филе из камбалы; Грибы
- 27 Лазанья; Груши
- 29 УХОД И ОЧИС ТКА
- 31 ЧТО ДЕЛАТЬ; роблема
- 32 Положение Размер; Измерения; УС ТАНОВКА; Вариант
- 33 ПОДК ЛЮЧЕНИЕ УС ТРОЙС ТВА К
- 34 УПАКОВОЧНЫЕ МАТЕРИА ЛЫ; Уг; У ТИЛИЗАЦИЯ; ЭКОЛОГИЧЕСКАЯ; Экологически
- 35 Европейская; ГАРАНТИЯ












