Микроволновые печи Electrolux EMS 26204 OK - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

www.electrolux.com
152
PROGRAMMITABELID
AUTOMAATKÜPSETUSE JA AUTOMAATSULATUSE TABELID
Automaat-
küpsetus
Kaal (suurendatav
üksus)/nõud
Nupp
Protseduur
Jook
(tee/kohv)
1–6 tassi
1 tass = 200 ml
• Asetage tass pöördaluse ääre poole
Koorega
keedetud
kartulid
0,2–1,0 kg (100 g)
Kauss ja kaas
Keedukartulid: koorige kartulid ja lõigake need
Koorega kartulid: valige sama suured kartulid ja peske
need puhtaks.
• Pange keedetud või koorega kartulid kaussi.
• Lisage vajalik kogus vett, umbes 2 spl 100 g kohta, ja
veidi soola.
• Katke kaanega.
• Kella helisemisel segage kartuleid ja katke uuesti
kaanega.
• Pärast küpsetamist laske umbes 2 min seista.
Grillvardad
0,2–0,8 kg (100 g)
Kõrge rest
• Vt Grill-vardad retsepti lk 154.
• Asetage kõrgele restile ja küpsetage.
• Kella helisemisel keerake vardad ümber.
• Pärast küpsetamist võtke ahjust välja ja asetage
serveerimistaldrikule. (Seismisaeg pole vajalik.)
Üleküpsetatud
kalafilee
0,5–1,5 kg* (100 g)
Ahjunõu
Madal rest
• Vt üleküpsetatud kalafilee retsepte lk 154.
* Kõigi koostisainete kogukaal.
Grillitud kana
0,9–1,8 kg (100 g)
Madal
küpsetusvorm
Madal rest
• Segage kokku 2 spl õli, 1 tl paprikat, soola ja pipart
ja puistake kanale.
• Augustage kana nahk.
• Pange kana rinnaosaga allpool madalasse
küpsetusvormi.
• Asetage madalale restile ja küpsetage.
• Kella helisemisel keerake vardad ümber.
• Pärast küpsetamist jätke umbes kolmeks minutiks
ahju, seejärel võtke välja ja asetage
serveerimistaldrikule.
Üleküpsetatud
vormiroog
0,5–1,5 kg* (100 g)
Ahjunõu
Madal rest
• Vt üleküpsetatud ahjuroogade retsepte lk 155.
* Kõigi koostisainete kogukaal.
Oluline! Jahutatud toite küpsetatakse temperatuurilt 5
o
C, külmutatud toite temperatuurilt –
18
o
C.
x1
x2
x3
x4
x5
x6
Содержание
- 3 Предостережение о пожаре; Если нагреваемая пи; Травмоопасность
- 5 Предупреждение ожогов
- 7 СХЕМА УС ТРОЙС ТВА; СВЧ-ПЕЧЬ И АКСЕССУАРЫ; Внимание
- 8 ПАНЕЛЬ УПРАВЛЕНИЯ; ПЕРЕД; ЭКОНОМИЧНЫЙ; Пример
- 9 ECON
- 10 ИСПОЛЬЗОВАНИЕ СВЧ-ПЕЧИ; ПРИГОТОВЛЕНИЕ ПИЩИ В МИКРОВОЛНОВОЙ ПЕЧИ; Характеристики пищи
- 11 ПРИГОТОВЛЕНИЕ ПИЩИ В; печей
- 12 УРОВНИ МОЩНОС ТИ СВЧ-; Настр; РУЧНАЯ
- 13 КУХОННЫЙ ТАЙМЕР
- 14 ГРИЛЬ И ДВОЙНОЙ ГРИЛЬ; Кнопка
- 15 Автоматическое; Пища
- 16 Автоматическая
- 17 ТАБЛИЦЫ ПРОГРАММ; ТАБЛИЦЫ АВТОМАТИЧЕСКОГО ПРИГОТОВЛЕНИЯ И АВТОМАТИЧЕСКОЙ; Авт
- 18 Ве
- 19 РЕЦЕПТЫ ДЛЯ АВТОМАТИЧЕСКОГО ПРИГОТОВЛЕНИЯ; Мя
- 20 ПОНИЖЕННЫЙ
- 21 Разморозка; Используемые; КУЛИНАРНЫЕ
- 22 Приготовление
- 23 РЕЦЕПТЫ; Адаптация; Баклажаны
- 24 Филе из камбалы; Грибы
- 27 Лазанья; Груши
- 29 УХОД И ОЧИС ТКА
- 31 ЧТО ДЕЛАТЬ; роблема
- 32 Положение Размер; Измерения; УС ТАНОВКА; Вариант
- 33 ПОДК ЛЮЧЕНИЕ УС ТРОЙС ТВА К
- 34 УПАКОВОЧНЫЕ МАТЕРИА ЛЫ; Уг; У ТИЛИЗАЦИЯ; ЭКОЛОГИЧЕСКАЯ; Экологически
- 35 Европейская; ГАРАНТИЯ












