Electrolux EMS 26204 OK - Инструкция по эксплуатации - Страница 152

Микроволновые печи Electrolux EMS 26204 OK - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 180
Загружаем инструкцию
background image

www.electrolux.com

152

PROGRAMMITABELID

AUTOMAATKÜPSETUSE JA AUTOMAATSULATUSE TABELID

Automaat-

küpsetus

Kaal (suurendatav 

üksus)/nõud

Nupp

Protseduur

Jook

(tee/kohv)

1–6 tassi

1 tass = 200 ml

• Asetage tass pöördaluse ääre poole

Koorega

keedetud

kartulid

0,2–1,0 kg (100 g)

Kauss ja kaas

Keedukartulid: koorige kartulid ja lõigake need

Koorega kartulid: valige sama suured kartulid ja peske

need puhtaks.

• Pange keedetud või koorega kartulid kaussi.

• Lisage vajalik kogus vett, umbes 2 spl 100 g kohta, ja

veidi soola.

• Katke kaanega.

• Kella helisemisel segage kartuleid ja katke uuesti

kaanega.

• Pärast küpsetamist laske umbes 2 min seista.

Grillvardad

0,2–0,8 kg (100 g) 

Kõrge rest

• Vt Grill-vardad retsepti lk 154.

• Asetage kõrgele restile ja küpsetage.

• Kella helisemisel keerake vardad ümber.

• Pärast küpsetamist võtke ahjust välja ja asetage

serveerimistaldrikule. (Seismisaeg pole vajalik.)

Üleküpsetatud

kalafilee

0,5–1,5 kg* (100 g) 

Ahjunõu

Madal rest

• Vt üleküpsetatud kalafilee retsepte lk 154.

* Kõigi koostisainete kogukaal.

Grillitud kana

0,9–1,8 kg (100 g) 

Madal

küpsetusvorm

Madal rest

• Segage kokku 2 spl õli, 1 tl paprikat, soola ja pipart

ja puistake kanale.

• Augustage kana nahk.

• Pange kana rinnaosaga allpool madalasse

küpsetusvormi.

• Asetage madalale restile ja küpsetage.

• Kella helisemisel keerake vardad ümber.

• Pärast küpsetamist jätke umbes kolmeks minutiks

ahju, seejärel võtke välja ja asetage

serveerimistaldrikule.

Üleküpsetatud

vormiroog

0,5–1,5 kg* (100 g) 

Ahjunõu

Madal rest

• Vt üleküpsetatud ahjuroogade retsepte lk 155.

* Kõigi koostisainete kogukaal.

Oluline! Jahutatud toite küpsetatakse temperatuurilt 5 

o

C, külmutatud toite temperatuurilt –

18 

o

C.

x1

x2

x3

x4

x5

x6

Содержание

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Electrolux EMS 26204 OK?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"