Микроволновые печи Electrolux EMS 26204 OK - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

Paltusa filejas
1. Nomazgājiet zivis un paplikš
ķ
inot nosusiniet
t
ā
s. Iz
ņ
emiet visus kaulus.
2. Sagrieziet citronu un tom
ā
tus pl
ā
n
ā
s
šķē
l
ē
s.
3. Iesm
ē
r
ē
jiet kr
ā
sns trauku ar sviestu.
Ievietojiet zivs
fi
lejas trauk
ā
un apslaciniet t
ā
s
ar augu e
ļļ
u.
4. P
ā
rkaisiet
ē
dienu ar p
ē
ters
īļ
iem, virspus
ē
izvietojiet tom
ā
tu
šķē
les un pievienojiet
gar
š
vielas. Virs tom
ā
tiem izvietojiet citronu
šķē
les un p
ā
rlejiet visu ar baltv
ī
nu.
5. Virs citrona novietojiet nelielus sviesta
gabali
ņ
us, apsedziet un gatavojiet.
11–13 min 630 W
P
ē
c gatavo
š
anas
ļ
aujiet
ē
dienam nost
ā
v
ē
ties
apt. 2 min
ū
tes.
www.electrolux.com
92
Trauki:
Sekls ov
ā
ls kr
ā
sns trauks ar mikrovi
ļņ
u
p
ā
rtikas pl
ē
vi
(apt. 26 cm gar
š
)
400 g
paltusa
fi
lejas
1
citrons, vesels
150 g
tom
ā
tu
10 g
sviesta
1
ē
d.k.
augu e
ļļ
as
1
ē
d.k.
p
ē
ters
īļ
u, sasmalcin
ā
tu
s
ā
ls un pipari
4
ē
d.k.
baltv
ī
na
20 g
sviesta vai margar
ī
na
Sēnes ar rozmarīnu
1. No
ņ
emiet s
ē
n
ē
m k
ā
ti
ņ
us. Sagrieziet k
ā
ti
ņ
us
mazos gabali
ņ
os.
2. Iesm
ē
r
ē
jiet seklo trauku. Pievienojiet s
ī
polus,
gabali
ņ
os sagriezto bekonu un s
ēņ
u k
ā
ti
ņ
us.
Pievienojiet piparus un rozmar
ī
nu, apsedziet
un gatavojiet.
3–5 min 900 W
Ļ
aujiet tam atdzist.
3. Trauk
ā
uzkars
ē
jiet saldo kr
ē
jumu un 100 ml
v
ī
na.
1–3 min 900 W
4. Atliku
š
o v
ī
nu samaisiet ar miltiem, iemaisiet
karstaj
ā
šķ
idrum
ā
, apsedziet un gatavojiet.
Gatavo
š
anas laik
ā
vienu reizi apmaisiet.
Apt. 1 min 900 W
5. Piepildiet s
ē
nes ar bekona mais
ī
jumu un
ievietojiet t
ā
s sekl
ā
trauk
ā
. P
ā
rlejiet m
ē
rci p
ā
ri
s
ē
n
ē
m un gatavojiet uz apak
šē
j
ā
m rest
ī
t
ē
m.
6–8 min Dubult
ā
gril
ēš
ana (630 W)
P
ē
c gatavo
š
anas
ļ
aujiet
ē
dienam nost
ā
v
ē
ties
apt. 2 min
ū
tes.
Trauki:
Trauks ar v
ā
ci
ņ
u (1 l ietilp
ī
ba)
Sekls apa
ļš
trauks ar v
ā
ci
ņ
u
(apt. 22 cm diametr
ā
)
8
lielas un veselas s
ē
nes (apt. 225 g)
20 g
sviesta vai margar
ī
na
50 g
sasmalcin
ā
tu s
ī
polu
50 g
smalkos kubici
ņ
os sagriezta bekona
melnie pipari
sasmalcin
ā
ts svaigs rozmar
ī
ns
125 ml saus
ā
baltv
ī
na
125 ml sald
ā
kr
ē
juma
20 g
miltu
Sīpolu zupa
1. Iesm
ē
r
ē
jiet trauku, pievienojiet
šķē
l
ē
s sagrieztu
s
ī
polu, ga
ļ
as buljonu un gar
š
vielas. Apsedziet
un gatavojiet.
9–11 min. 900 W
2. Grauzd
ē
jiet maizes
šķē
les, sagrieziet t
ā
s
kubici
ņ
os un izdaliet uz zupas b
ļ
odi
ņā
m.
Uzlejiet zupu uz grauzd
ē
tajiem maizes
kubici
ņ
iem un apkaisiet ar sieru.
3. Novietojiet b
ļ
odi
ņ
as uz groz
ā
m
ā
šķī
vja un
gril
ē
jiet.
6–7 min. Gril
ēš
ana
Trauki:
Trauks ar v
ā
ci
ņ
u (2 l ietilp
ī
ba)
4 zupas b
ļ
odi
ņ
as (200 ml)
10 g
sviesta vai margar
ī
na
100 g
šķē
l
ē
s sagrieztu s
ī
poli
800 ml
ga
ļ
as buljona
s
ā
ls un pipari
2
šķē
les maize
40 g
r
ī
v
ē
ta siera
Содержание
- 3 Предостережение о пожаре; Если нагреваемая пи; Травмоопасность
- 5 Предупреждение ожогов
- 7 СХЕМА УС ТРОЙС ТВА; СВЧ-ПЕЧЬ И АКСЕССУАРЫ; Внимание
- 8 ПАНЕЛЬ УПРАВЛЕНИЯ; ПЕРЕД; ЭКОНОМИЧНЫЙ; Пример
- 9 ECON
- 10 ИСПОЛЬЗОВАНИЕ СВЧ-ПЕЧИ; ПРИГОТОВЛЕНИЕ ПИЩИ В МИКРОВОЛНОВОЙ ПЕЧИ; Характеристики пищи
- 11 ПРИГОТОВЛЕНИЕ ПИЩИ В; печей
- 12 УРОВНИ МОЩНОС ТИ СВЧ-; Настр; РУЧНАЯ
- 13 КУХОННЫЙ ТАЙМЕР
- 14 ГРИЛЬ И ДВОЙНОЙ ГРИЛЬ; Кнопка
- 15 Автоматическое; Пища
- 16 Автоматическая
- 17 ТАБЛИЦЫ ПРОГРАММ; ТАБЛИЦЫ АВТОМАТИЧЕСКОГО ПРИГОТОВЛЕНИЯ И АВТОМАТИЧЕСКОЙ; Авт
- 18 Ве
- 19 РЕЦЕПТЫ ДЛЯ АВТОМАТИЧЕСКОГО ПРИГОТОВЛЕНИЯ; Мя
- 20 ПОНИЖЕННЫЙ
- 21 Разморозка; Используемые; КУЛИНАРНЫЕ
- 22 Приготовление
- 23 РЕЦЕПТЫ; Адаптация; Баклажаны
- 24 Филе из камбалы; Грибы
- 27 Лазанья; Груши
- 29 УХОД И ОЧИС ТКА
- 31 ЧТО ДЕЛАТЬ; роблема
- 32 Положение Размер; Измерения; УС ТАНОВКА; Вариант
- 33 ПОДК ЛЮЧЕНИЕ УС ТРОЙС ТВА К
- 34 УПАКОВОЧНЫЕ МАТЕРИА ЛЫ; Уг; У ТИЛИЗАЦИЯ; ЭКОЛОГИЧЕСКАЯ; Экологически
- 35 Европейская; ГАРАНТИЯ












