Electrolux EMS 26204 OK - Инструкция по эксплуатации - Страница 153

Микроволновые печи Electrolux EMS 26204 OK - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 180
Загружаем инструкцию
background image

EESTI

153

Automaatsulatus

Kaal (suurendatav 

üksus)/nõud

Nupp

Protseduur

Liha/kala/linnuliha

(Terve kala, kala-
lõigud, kalafileed,
kanakoivad, kanarind,
hakkliha, lihalõigud,
lihatükid, kotletid, vorstid)

0,2–1,0 kg (100 g) 

Madal

küpsetusvorm

• Pange toit madalas küpsetusvormis

pöördaluse keskele.

• Pärast kellahelinat keerake toit ümber,

paigutage ümber ja eraldage üksteisest. Katke

õhukesed osad ja soojad kohad

alumiiniumfooliumiga.

• Pärast sulatamist keerake 15–45 minutiks

alumiiniumfooliumisse, kuni sulatatav

toiduaine on täiesti sulanud.

• Hakkliha: Pärast kellahelinat keerake toit

ümber. Eemaldage võimalusel sulanud osad.

Ei sobi terve linnu sulatamiseks.

Leib

0,1–1,0 kg (100 g)

Madal

küpsetusvorm

• Jaotage madalale küpsetusvormile

pöördaluse keskel.

1,0 kg korral jaotage otse pöördalusele.

• Pärast kellahelinat keerake ja paigutage viile

ümber ning eemaldage sulanud viilud.

• Pärast sulatamist keerake

alumiiniumfooliumisse ja laske 5–15 minutit

seista, kuni see on täiesti sulanud. 

• Sisestage ainult toidu kaal. Ärge arvake nõu

kaalu sisse.

• Toitude korral, mis kaaluvad rohkem või vähem

kui automaatküpsetuse ja automaatsulatuse
tabelites toodud kaalud/kogused, kasutage
käsitsi küpsetamist/sulatamist.

• Lõpptemperatuur võib erineda. See sõltub

algtemperatuurist. Veenduge, et toit on pärast
küpsetamist kuum.

• Kui on vaja midagi teha (nt keerata toit ümber),

siis ahi peatub ja kõlab kell, ekraanil hakkab
vilkuma allesjäänud küpsetusaeg ja sümbol.
Küpsetamise jätkamiseks vajutage nuppu
START/+30.

• Pärast režiimide Mikro/Grill/Topeltgrill

kasutamist võib jahutusventilaator sisse
lülituda.

Automaatsulatus

• Praelõigud ja karbonaaditükid peaksid ühe

kihina külmutatud olema.

• Hakkliha peaks õhukese kihina külmutatud

olema.

• Pärast ümberpööramist katke sulanud osad

väikeste õhukeste alumiiniumfooliumi
tükkidega.

• Linnuliha tuleks kohe pärast sulatamist

töödelda.

Oluline! Jahutatud toite küpsetatakse temperatuurilt 5 

o

C, külmutatud toite temperatuurilt –

18 

o

C.

x1

x2

Содержание

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Electrolux EMS 26204 OK?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"