Electrolux EMS 26204 OK - Инструкция по эксплуатации - Страница 155

Микроволновые печи Electrolux EMS 26204 OK - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 180
Загружаем инструкцию
background image

EESTI

155

Oluline!

Kui valmistate toitu üle tavalise aja samal
valmistusrežiimil, langeb ahju võimsus
automaatselt, vältimaks ülekuumenemist.

(Mikrolaineahju võimsustase väheneb või grilli
kuumuselement hakkab sisse ja välja lülituma.)
Täisvõimsuse saab taastada pärast 90-
sekundilist pausi.

Küpsetusre

ž

iim

Tavapärane aeg

Vähendatud võimsus

Mikrolained 900 W

20 minutit

Mikrolained 630 W

Grill

20 minutit

Grill – 50%

Topeltgrill

Grill – 20 minutit

Grill – 50%

VÄHENDATUD VÕIMSUS

1. Segage lehtspinat sibulaga ja maitsestage

soola, pipra ning muskaatpähkliga.

2. Määrige ahjunõu. Pange kartuliviilud,

singikuubikud ja spinat kihiti nõusse. Pealmine
peaks olema spinatikiht.

3. Segage munad crème fraiche’iga, lisage soola

ja pipart ning valage kõige peale.

4. Katke vormiroog riivitud juustuga.
5. Asetage nõu madalale restile ja küpsetage

režiimil AUTOMAATKÜPSETUS –
üleküpsetatud vormiroog.

6. Laske pärast küpsetamist seista 5–10 min.

Üleküpsetatud spinat

0,5 kg 1,0 kg 1,5 kg
150 g

300 g 450 g

keedetud lehtspinat

15 g

30 g

45 g

peeneks hakitud sibul
sool, pipar ja

muskaatpähkel

5 g

10 g

15 g

või/margariin nõu

määrimiseks

150 g

300 g 450 g

viilutatud keedukartul

35 g

75 g

110 g

kuubikuteks lõigatud

keedusink

50 g

100 g 150 g

crème fraiche

1

2

3

munad

40 g

75 g

115 g

riivitud juust

1. Määrige ahjunõu ja pange sellesse kihiti

kartuliviilud ja suvikõrvits.

2. Segage munad crème fraiche’iga, maitsestage

soola, pipra ja küüslauguga ning valage vormi.

3. Puistake vormiroale Gouda juustu.
4. Viimaks puistake roog üle

päevalilleseemnetega.

5. Asetage nõu madalale restile ja küpsetage

režiimil AUTOMAATKÜPSETUS –
üleküpsetatud vormiroog.

6. Laske pärast küpsetamist seista 5–10 min.

Üleküpsetatud kartuli- ja suvikõrvitsavorm

0,5 kg 1,0 kg 1,5 kg
5 g

10 g

15 g

või/margariin nõu

määrimiseks

200 g

400 g 600 g

viilutatud keedukartul

115 g

230 g 345 g

õhukeselt viilutatud

suvikõrvits

75 g

150 g 225 g

crème fraiche

1

2

3

munad

1

/

2

1

2

purustatud

küüslauguküüs
sool ja pipar

40 g

80 g

120 g

riivitud Gouda juust

10 g

20 g

30 g

päevalilleseemned

Содержание

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Electrolux EMS 26204 OK?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"