Микроволновые печи Electrolux EMS 26204 OK - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

SLOVENČINA
127
Rybie filé so syrovou omáčkou
1. Rybu umyte, osu
te a pokvapkajte citrónovou
avou. Potrite so
ou.
2. Vymastite misu. Pridajte cibu
u nakrájanú na
kocky, prikryte a varte.
1-2 minúty 900 W
3. Cibu
u a biele víno posypte múkou a zmie
ajte.
4. Vymastite zapekací tanier a vlo
te do neho
rybu. Rybu zalejte omá
kou a posypte syrom.
Umiestnite na nízky ro
t a varte.
7-8 minút 450 W
14-16 minút Kombinovaná prevádzka (450 W)
Po dokon
ení nechajte postá
pribli
ne 2
minúty.
Filety z morského jazyka
1. Filety umyte a osu
te. Vyberte v
etky kosti.
2. Nakrájajte citrón a raj
iny na tenké kolieska.
3. Nádobu na pe
enie vymastite maslom. Rybie
lety vlo
te na peká
a pokvapkajte ich
rastlinn
m olejom.
4. Filety posypte petr
lenovou v
a
ou, polo
te na
vrch raj
inové kolieska a okore
te. Na raj
iny
umiestnite pokrájané plátky citrónu a polejte
ich bielym vínom.
5. Malé kúsky masla polo
te na vrch citróna,
prikryte a varte.
11 - 13 minút 630 W
Po dokon
ení nechajte postá
pribli
ne 2
minúty.
Riad:
Miska s vekom (objem 1 l)
Plytk
okrúhly zapekací tanier
(d
ka pribli
ne 25 cm)
800 g
rybie
lé
2 ly
ica citrónová
ava
so
10 g
maslo alebo margarín
50 g
cibu
a, nadrobno nasekaná
20 g
múka
100 ml biele víno
1 ly
i
ka rastlinn
olej na vymastenie nádoby
100 g
ementál, nastrúhan
2 ly
ica petr
lenová v
a
, posekaná
Riad:
Plytk
oválny tanier s plastovou fóliou
do mikrovlnnej rúry
(d
ka pribli
ne 26 cm)
400 g
lety z morského jazyka
1
citrón, cel
150 g
paradajky
10 g
maslo
1 ly
ica rastlinn
olej
1 ly
ica petr
lenová v
a
, posekaná
so
a korenie
4 ly
ica biele víno
20 g
maslo alebo margarín
Mandľový pstruh
1. Pstruha umyte, osu
te a pokvapkajte
citrónovou
avou. Rybu potrite so
ou zvnútra i
zvonku a nechajte postá
15 minút.
2. Rozpustite maslo.
1 minúta 900 W
3. Osu
te rybu, potrite ju maslom a oba
te v
múke.
4. Vymastite peká
. Polo
te pstruha do peká
a a
varte na nízkom ro
te. Po uplynutí dvoch tretín
asu varenia oto
te pstruha a posypte ho
mand
ami.
15-18 minút Kombinovaná prevádzka (450 W)
Po dokon
ení nechajte postá
pribli
ne 2
minúty.
Riad:
Shallow oval gratin dish (approx. 32 cm
long)
4
pstruh (200 g), vykosten
ava z jedného citróna
so
30 g
maslo alebo margarín
50 g
múka
10 g
maslo alebo margarín na vymastenie
nádoby
50 g
mand
ové vlo
ky
Содержание
- 3 Предостережение о пожаре; Если нагреваемая пи; Травмоопасность
- 5 Предупреждение ожогов
- 7 СХЕМА УС ТРОЙС ТВА; СВЧ-ПЕЧЬ И АКСЕССУАРЫ; Внимание
- 8 ПАНЕЛЬ УПРАВЛЕНИЯ; ПЕРЕД; ЭКОНОМИЧНЫЙ; Пример
- 9 ECON
- 10 ИСПОЛЬЗОВАНИЕ СВЧ-ПЕЧИ; ПРИГОТОВЛЕНИЕ ПИЩИ В МИКРОВОЛНОВОЙ ПЕЧИ; Характеристики пищи
- 11 ПРИГОТОВЛЕНИЕ ПИЩИ В; печей
- 12 УРОВНИ МОЩНОС ТИ СВЧ-; Настр; РУЧНАЯ
- 13 КУХОННЫЙ ТАЙМЕР
- 14 ГРИЛЬ И ДВОЙНОЙ ГРИЛЬ; Кнопка
- 15 Автоматическое; Пища
- 16 Автоматическая
- 17 ТАБЛИЦЫ ПРОГРАММ; ТАБЛИЦЫ АВТОМАТИЧЕСКОГО ПРИГОТОВЛЕНИЯ И АВТОМАТИЧЕСКОЙ; Авт
- 18 Ве
- 19 РЕЦЕПТЫ ДЛЯ АВТОМАТИЧЕСКОГО ПРИГОТОВЛЕНИЯ; Мя
- 20 ПОНИЖЕННЫЙ
- 21 Разморозка; Используемые; КУЛИНАРНЫЕ
- 22 Приготовление
- 23 РЕЦЕПТЫ; Адаптация; Баклажаны
- 24 Филе из камбалы; Грибы
- 27 Лазанья; Груши
- 29 УХОД И ОЧИС ТКА
- 31 ЧТО ДЕЛАТЬ; роблема
- 32 Положение Размер; Измерения; УС ТАНОВКА; Вариант
- 33 ПОДК ЛЮЧЕНИЕ УС ТРОЙС ТВА К
- 34 УПАКОВОЧНЫЕ МАТЕРИА ЛЫ; Уг; У ТИЛИЗАЦИЯ; ЭКОЛОГИЧЕСКАЯ; Экологически
- 35 Европейская; ГАРАНТИЯ












