Микроволновые печи Electrolux EMS 26204 OK - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

LATVIEŠU
93
Zivs fileja ar siera mērci
1. Nomazgājiet zivi, paplikš
ķ
inot nosusiniet un
apslaciniet ar citronu sulu. Ier
ī
v
ē
jiet to ar s
ā
li.
2. Iesm
ē
r
ē
jiet trauku. Pievienojiet kubici
ņ
os
sagriezto s
ī
polu, apsedziet un gatavojiet.
1–2 min 900 W
3. Izkaisiet miltus uz s
ī
poliem un baltv
ī
na un
samaisiet.
4. Iesm
ē
r
ē
jiet cepamtrauku un ievietojiet taj
ā
zivi.
P
ā
rlejiet m
ē
rci p
ā
ri zivij un uzkaisiet sieru.
Novietojiet uz apak
šē
j
ā
m rest
ī
t
ē
m un
gatavojiet.
7–8 min 450 W
14–16 min Dubult
ā
gril
ēš
ana
(450 W)
P
ē
c gatavo
š
anas
ļ
aujiet
ē
dienam nost
ā
v
ē
ties
apt. 2 min
ū
tes.
Cīrihes teļa gaļas sautējums
1. Sagrieziet te
ļ
a ga
ļ
u str
ē
mel
ē
s.
2. Iesm
ē
r
ē
jiet trauku ar sviestu. Ievietojiet trauk
ā
ga
ļ
u un s
ī
polus, p
ā
rsedziet un s
ā
ciet gatavot.
Gatavo
š
anas laik
ā
vienreiz apmaisiet.
6–9 min 900 W
3. Pievienojiet baltv
ī
nu, karame
ļ
u m
ē
rci un saldo
kr
ē
jumu, apmaisiet, p
ā
rsedziet un turpiniet
gatavot. Laiku pa laikam apmaisiet.
3–5 min 900 W
4. P
ē
c pagatavo
š
anas samaisiet un
ļ
aujiet
nost
ā
v
ē
ties apt. 5 min
ū
tes. Garn
ē
jiet ar
p
ē
ters
īļ
iem.
Trauki:
Trauks ar v
ā
ci
ņ
u (1 l ietilp
ī
ba)
Sekls apa
ļš
trauks ar v
ā
ci
ņ
u
(apt. 25 cm gar
š
)
800 g
zivs
fi
lejas
2
ē
d.k.
citronu sula
s
ā
ls
10 g
sviesta vai margar
ī
na
50 g
sasmalcin
ā
tu s
ī
polu
20 g
miltu
100 ml
baltv
ī
na
1 t
ē
jk.
augu e
ļļ
a trauka iesm
ē
r
ēš
anai
100 g
siera Emmental, r
ī
v
ē
ta
2
ē
d.k.
p
ē
ters
īļ
u, sasmalcin
ā
tu
Trauki:
Trauks ar v
ā
ku (ar tilpumu 2 l)
600 g
te
ļ
a ga
ļ
as
fi
lejas
10 g
sviesta vai margar
ī
na
50 g
baltv
ī
na
100 ml
sviesta vai margar
ī
na
karame
ļ
u m
ē
rce ar gar
š
viel
ā
m
apt.
½
litram ga
ļ
as m
ē
rces
300 ml
sald
ā
kr
ē
juma
1
ē
d.k.
p
ē
ters
īļ
u, sasmalcin
ā
tu
Forele ar mandelēm
1. Nomazg
ā
jiet un nosusiniet foreli un apslaciniet
ar citronu sulu. Sar
ī
v
ē
jiet zivs iek
š
pusi un
ā
rpusi
ar s
ā
li un atst
ā
jiet nost
ā
v
ē
ties uz 15 min
ū
t
ē
m.
2. Izkaus
ē
jiet sviestu.
1 min 900 W
3. Nosusiniet zivi, nokl
ā
jiet to ar sviestu un
izrull
ē
jiet to miltos.
4. Iesm
ē
r
ē
jiet trauku. Ievietojiet foreli trauk
ā
un
gatavojiet uz apak
šē
j
ā
m rest
ī
t
ē
m. P
ē
c tam, kad
ir pag
ā
ju
š
as divas tre
š
da
ļ
as no gatavo
š
anas
laika, apgrieziet foreli un p
ā
rkaisiet to ar
mandel
ē
m.
15–18 min Dubult
ā
gril
ēš
ana (450 W)
P
ē
c gatavo
š
anas
ļ
aujiet
ē
dienam nost
ā
v
ē
ties
aptuveni 2 min
ū
tes.
Trauki:
Sekls ov
ā
ls kr
ā
sns trauks (apt. 32 cm
gar
š
)
4
forele (200 g), not
ī
r
ī
ta
sula no viena citrona
s
ā
ls
30 g
sviesta vai margar
ī
na
50 g
miltu
10 g
sviesta vai margar
ī
na trauka
iesm
ē
r
ēš
anai
50 g
mande
ļ
u p
ā
rslas
Содержание
- 3 Предостережение о пожаре; Если нагреваемая пи; Травмоопасность
- 5 Предупреждение ожогов
- 7 СХЕМА УС ТРОЙС ТВА; СВЧ-ПЕЧЬ И АКСЕССУАРЫ; Внимание
- 8 ПАНЕЛЬ УПРАВЛЕНИЯ; ПЕРЕД; ЭКОНОМИЧНЫЙ; Пример
- 9 ECON
- 10 ИСПОЛЬЗОВАНИЕ СВЧ-ПЕЧИ; ПРИГОТОВЛЕНИЕ ПИЩИ В МИКРОВОЛНОВОЙ ПЕЧИ; Характеристики пищи
- 11 ПРИГОТОВЛЕНИЕ ПИЩИ В; печей
- 12 УРОВНИ МОЩНОС ТИ СВЧ-; Настр; РУЧНАЯ
- 13 КУХОННЫЙ ТАЙМЕР
- 14 ГРИЛЬ И ДВОЙНОЙ ГРИЛЬ; Кнопка
- 15 Автоматическое; Пища
- 16 Автоматическая
- 17 ТАБЛИЦЫ ПРОГРАММ; ТАБЛИЦЫ АВТОМАТИЧЕСКОГО ПРИГОТОВЛЕНИЯ И АВТОМАТИЧЕСКОЙ; Авт
- 18 Ве
- 19 РЕЦЕПТЫ ДЛЯ АВТОМАТИЧЕСКОГО ПРИГОТОВЛЕНИЯ; Мя
- 20 ПОНИЖЕННЫЙ
- 21 Разморозка; Используемые; КУЛИНАРНЫЕ
- 22 Приготовление
- 23 РЕЦЕПТЫ; Адаптация; Баклажаны
- 24 Филе из камбалы; Грибы
- 27 Лазанья; Груши
- 29 УХОД И ОЧИС ТКА
- 31 ЧТО ДЕЛАТЬ; роблема
- 32 Положение Размер; Измерения; УС ТАНОВКА; Вариант
- 33 ПОДК ЛЮЧЕНИЕ УС ТРОЙС ТВА К
- 34 УПАКОВОЧНЫЕ МАТЕРИА ЛЫ; Уг; У ТИЛИЗАЦИЯ; ЭКОЛОГИЧЕСКАЯ; Экологически
- 35 Европейская; ГАРАНТИЯ