Микроволновые печи Electrolux EMS 26204 OK - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

www.electrolux.com
128
Teľacie rezne s mozzarellou
1. Te
acie mäso umyte, osu
te a naklepte.
2. Prepasírujte raj
iny, pridajte cesnak, olej, so
,
korenie, kapary a oregano a nalejte na te
acie
mäso. Prikryte a varte.
15-19 min. 630 W
Oto
te plátky mäsa.
3. Na ka
d
reze
polo
te plátky mozzarelly,
ochu
te a varte neprikryté na vysokom ro
te.
9-12 minút Kombinovaná prevádzka (630 W)
Po dokon
ení nechajte postá
pribli
ne 5
minút.
Riad:
Plytk
hranat
zapekací tanier s vekom
(d
ka pribli
ne 25 cm)
150 g
syr mozzarella, nakrájan
na plátky
500 g
konzervované raj
iny, osu
ené,
4
te
acie rezne (600 g)
20 ml
olivov
olej
2
cesnakové strú
iky, nasekané
20 g
kapary
oregano
so
a korenie
Zürišské teľacie na smotane
1. Te
acie mäso nakrájajte na rezance.
2. Vymastite nádobu maslom. Do nádoby
pridajte cibu
u a mäso, prikryte a varte. Po
as
varenia jeden krát premie
ajte.
6-9 minút 900 W
3. Pridajte biele víno, mäsov
v
var a smotanu,
premie
ajte, prikryte a pokra
ujte vo varení.
Ob
as premie
ajte.
3-5 minút 900 W
4. Po uvarení pomie
ajte a nechajte odstá
pribli
ne 5 minút. Posypte petr
lenovou
v
a
ou.
Riad:
Tanier s vekom (objem 2 l)
600 g
te
acie plátky
10 g
maslo alebo margarín
50 g
biele víno
100 ml maslo alebo margarín
ochuten
mäsov
v
var, v prá
ku na
pribli
ne
litra v
varu
300 ml smotana
1 ly
ica petr
lenová v
a
, posekaná
Plnená šunka
1. Zmie
ajte
penát so syrom a fromage frais,
ochu
te pod
a chuti.
2. Na ka
d
plátok uvarenej
unky dajte ly
icu
plnky a zrolujte.
Š
unkovú rolku prepichnite
drevenou
paj
ou.
3. Pripravte be
amelovú omá
ku; príprava: vlejte
vodu a smotanu do misy a ohrievajte.
2-4 minúty 900 W
Zmie
ajte múku a maslo na zásma
ku, pridajte
do vody so smotanou a
ahajte a
do
rozpustenia. Prikryte a varte, k
m omá
ka
zhustne.
1-2 minúty 900 W
Premie
ajte a ochu
te.
4. Omá
ku prelejte do vymastenej nádoby, do
omá
ky vlo
te plnené
unkové rolky a prikryté
vekom uvarte.
10-12 minút Kombinovaná prevádzka (630 W)
Po dokon
ení nechajte postá
pribli
ne 5
minút.
Riad:
Miska s vekom (objem 2 l)
Oválny zapekací tanier
(d
ka pribli
ne 26 cm)
150 g
penátové listy, posekané
150 g
fromage frais, obsah tuku 20 %
50 g
ementál, nastrúhan
korenie a mletá paprika
8 plátkov varená
unka (400 g)
125 ml voda
125 ml smotana
20 g
múka
20 g
maslo alebo margarín
10 g
maslo alebo margarín na vymastenie
nádoby
Содержание
- 3 Предостережение о пожаре; Если нагреваемая пи; Травмоопасность
- 5 Предупреждение ожогов
- 7 СХЕМА УС ТРОЙС ТВА; СВЧ-ПЕЧЬ И АКСЕССУАРЫ; Внимание
- 8 ПАНЕЛЬ УПРАВЛЕНИЯ; ПЕРЕД; ЭКОНОМИЧНЫЙ; Пример
- 9 ECON
- 10 ИСПОЛЬЗОВАНИЕ СВЧ-ПЕЧИ; ПРИГОТОВЛЕНИЕ ПИЩИ В МИКРОВОЛНОВОЙ ПЕЧИ; Характеристики пищи
- 11 ПРИГОТОВЛЕНИЕ ПИЩИ В; печей
- 12 УРОВНИ МОЩНОС ТИ СВЧ-; Настр; РУЧНАЯ
- 13 КУХОННЫЙ ТАЙМЕР
- 14 ГРИЛЬ И ДВОЙНОЙ ГРИЛЬ; Кнопка
- 15 Автоматическое; Пища
- 16 Автоматическая
- 17 ТАБЛИЦЫ ПРОГРАММ; ТАБЛИЦЫ АВТОМАТИЧЕСКОГО ПРИГОТОВЛЕНИЯ И АВТОМАТИЧЕСКОЙ; Авт
- 18 Ве
- 19 РЕЦЕПТЫ ДЛЯ АВТОМАТИЧЕСКОГО ПРИГОТОВЛЕНИЯ; Мя
- 20 ПОНИЖЕННЫЙ
- 21 Разморозка; Используемые; КУЛИНАРНЫЕ
- 22 Приготовление
- 23 РЕЦЕПТЫ; Адаптация; Баклажаны
- 24 Филе из камбалы; Грибы
- 27 Лазанья; Груши
- 29 УХОД И ОЧИС ТКА
- 31 ЧТО ДЕЛАТЬ; роблема
- 32 Положение Размер; Измерения; УС ТАНОВКА; Вариант
- 33 ПОДК ЛЮЧЕНИЕ УС ТРОЙС ТВА К
- 34 УПАКОВОЧНЫЕ МАТЕРИА ЛЫ; Уг; У ТИЛИЗАЦИЯ; ЭКОЛОГИЧЕСКАЯ; Экологически
- 35 Европейская; ГАРАНТИЯ












