Electrolux EMS 26204 OK - Инструкция по эксплуатации - Страница 128

Микроволновые печи Electrolux EMS 26204 OK - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 180
Загружаем инструкцию
background image

www.electrolux.com

128

Teľacie rezne s mozzarellou

1. Te

acie mäso umyte, osu

te a naklepte.

2. Prepasírujte raj

iny, pridajte cesnak, olej, so

,

korenie, kapary a oregano a nalejte na te

acie

mäso. Prikryte a varte.
15-19 min.    630 W
Oto

te plátky mäsa.

3. Na ka

d

 reze

 polo

te plátky mozzarelly,

ochu

te a varte neprikryté na vysokom ro

te.

9-12 minút    Kombinovaná prevádzka (630 W) 
Po dokon

ení nechajte postá

 pribli

ne 5

minút.

Riad:

Plytk

 hranat

 zapekací tanier s vekom 

(d



ka pribli

ne 25 cm)

150 g

syr mozzarella, nakrájan

 na plátky

500 g 

konzervované raj

iny, osu

ené,

4

te

acie rezne (600 g)

20 ml 

olivov

 olej

2

cesnakové strú

iky, nasekané

20 g

kapary
oregano
so

  a korenie

Zürišské teľacie na smotane

1. Te

acie mäso nakrájajte na rezance.

2. Vymastite nádobu maslom. Do nádoby

pridajte cibu

u a mäso, prikryte a varte. Po

as

varenia jeden krát premie

ajte. 

6-9 minút   900 W

3.  Pridajte biele víno, mäsov

 v

var a smotanu,

premie

ajte, prikryte a pokra

ujte vo varení.

Ob

as premie

ajte.

3-5 minút    900 W

4.  Po uvarení pomie

ajte a nechajte odstá

pribli

ne 5 minút. Posypte petr

lenovou

v

a

ou.

Riad:

Tanier s vekom (objem 2 l)

600 g

te

acie plátky

10 g

maslo alebo margarín

50 g

biele víno

100 ml maslo alebo margarín

ochuten

 mäsov

 v

var, v prá

ku na 

pribli

ne 

 litra v

varu

300 ml smotana
1 ly

ica petr

lenová v

a

, posekaná

Plnená šunka

1. Zmie

ajte 

penát so syrom a fromage frais,

ochu

te pod

a chuti.

2. Na ka

d

 plátok uvarenej 

unky dajte ly

icu

plnky a zrolujte. 

Š

unkovú rolku prepichnite

drevenou 

paj

ou.

3. Pripravte be

amelovú omá

ku; príprava: vlejte

vodu a smotanu do misy a ohrievajte.
2-4 minúty    900 W
Zmie

ajte múku a maslo na zásma

ku, pridajte

do vody so smotanou a 



ahajte a

 do

rozpustenia. Prikryte a varte, k

m omá

ka

zhustne. 
1-2 minúty    900 W
Premie

ajte a ochu

te.

4. Omá

ku prelejte do vymastenej nádoby, do

omá

ky vlo

te plnené 

unkové rolky a prikryté

vekom uvarte.
10-12 minút     Kombinovaná prevádzka (630 W) 
Po dokon

ení nechajte postá

 pribli

ne 5

minút.

Riad:

Miska s vekom (objem 2 l)
Oválny zapekací tanier 
(d



ka pribli

ne 26 cm)

150 g

penátové listy, posekané

150 g

fromage frais, obsah tuku 20 %

50 g

ementál, nastrúhan

korenie a mletá paprika

8 plátkov varená 

unka (400 g)

125 ml voda
125 ml smotana
20 g

múka

20 g

maslo alebo margarín

10 g 

maslo alebo margarín na vymastenie

nádoby

Содержание

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Electrolux EMS 26204 OK?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"