Electrolux EMS 26204 OK - Инструкция по эксплуатации - Страница 159

Микроволновые печи Electrolux EMS 26204 OK - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 180
Загружаем инструкцию
background image

EESTI

159

Merikeelefilee

1. Peske kala ja patsutage kuivaks. Eemaldage

luud.

2. Viilutage sidrun ja tomatid õhukesteks

viiludeks.

3. Määrige ahjunõu võiga. Asetage kalafileed

nõusse ja niisutage juurviljaõliga.

4. Raputage nõusse peterselli, asetage peale

tomativiilud ja maitsestage. Tomatitele asetage
sidruniviilud ja valage neile valget veini.

5. Laotage väikesed võitükid sidrunile, katke ja

küpsetage.
11–13 minutit:    630 W
Laske pärast küpsetamist seista umbes 2
minutit. 

Nõud:

Madal ovaalne ahjunõu koos
mikrolaineahjule mõeldud toidukilega 
(umbes 26 cm pikkune)

400 g

merikeelefilee

1

terve sidrun

150 g

tomatid

10 g

või

1 spl

juurviljaõli

1 spl

hakitud petersell
sool ja pipar

4 spl

valge vein

20 g

või/margariin

Rosmariiniga seened

1. Eemaldage seenejalad. Peenestage jalad.
2. Määrige madal ahjunõu. Lisage sibulad,

tükeldatud peekon ja seenejalad. Maitsestage
pipra ja rosmariiniga, katke ja küpsetage.
3–5 minutit:    900 W 
Laske jahtuda.

3. Kuumutage kausis koor ja 100 ml veini.

1–3 minutit:    900 W

4. Segage ülejäänud vein jahuga, segage kuuma

vedelikuga, katke ja küpsetage. Segage
küpsemise ajal üks kord. 
Umbes 1 minut:    900 W

5.  Täitke seened peekoniseguga ja pange

madalasse ahjunõusse. Valage kaste seentele ja
küpsetage madalal restil.
6–8 minutit:    topeltgrill (630 W) 
Laske pärast küpsetamist seista umbes 2 min.

Nõud:

Kaanega kauss (1-liitrine)
Ümmargune madal kaanega ahjunõu 
(umbes 22 cm läbimõõduga)

8

terved suured seened (umbes 225 g)

20 g

või/margariin

50 g

peeneks hakitud sibul

50 g

väikesed peekonikuubikud
must pipar 
hakitud värske rosmariin

125 ml kuiv valge vein
125 ml koor
20 g

jahu

Juustukastmega kalafilee

1. Peske kala, tupsutage kuivaks ja piserdage

sidrunimahlaga. Hõõruge soolaga.

2. Määrige kauss. Lisage sibulatükid, katke ja

küpsetage.
1–2 minutit:    900 W

3. Puistake sibulatele jahu ja valge vein ning

segage.

4. Määrige ahjunõu ja asetage sellesse kala.

Valage kaste kalale ja puistake üle juustuga.
Asetage madalale restile ja küpsetage.
7–8 minutit:    450 W 
14–16 minutit:    topeltgrill (450 W) 
Laske pärast küpsetamist seista umbes 2
minutit. 

Nõud:

Kaanega kauss (1-liitrine) 
Madal ümmargune ahjunõu
(umbes 25 cm pikkune)

800 g

kalafileed

2 spl

sidrunimahl
sool

10 g

või/margariin

50 g

peeneks hakitud sibul

20 g

jahu

100 ml valge vein
1 tl

juurviljaõli nõu määrimiseks

100 g

riivitud Emmentali juust

2 spl

hakitud petersell

Содержание

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Electrolux EMS 26204 OK?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"