Electrolux EMS 26204 OK - Инструкция по эксплуатации - Страница 73

Микроволновые печи Electrolux EMS 26204 OK - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 180
Загружаем инструкцию
background image

LATVIEŠU

73

vārīšanos, tādēļ ar traukiem

rīkojieties uzmanīgi.

Lai novērstu vāroša š

ķ

idruma p

ē

k

šņ

u

iz

šļ

akst

īš

anos un iesp

ē

jamu applauc

ēš

anos,

r

ī

kojieties, k

ā

 aprakst

ī

ts t

ā

l

ā

k.

1. Pirms sild

īš

anas/atk

ā

rtotas sild

īš

anas samaisiet

šķ

idrumu.

2. Atk

ā

rtotas sild

īš

anas laik

ā

 

šķ

idrum

ā

 ir

ieteicams ievietot stikla stien

ī

ti vai l

ī

dz

ī

gu

piederumu.

3. Lai izvair

ī

tos no aizkav

ē

tas v

ā

r

īš

an

ā

s

izvirduma, p

ē

c gatavo

š

anas laika beig

ā

m

ļ

aujiet 

šķ

idrumam palikt kr

ā

sn

ī

 vismaz 20

sekundes. 

Nevāriet olas to 

č

aumalās;

cieti vārītas veselas olas

mikroviļņu krāsnī uzkarsēt

nav ieteicams, jo tās var

uzsprāgt, pat ja karsēšanas

process krāsnī ir beidzies.

Lai vārītu vai uzsildītu olas,

kas nav sakultas, caurduriet

dzeltenumus un baltumus,

citādi olas var uzsprāgt.

Pirms cieti vārītu olu

sildīšanas mikroviļņu krāsnī

nolobiet to 

č

aumalu un

sagrieziet tās šķēlēs.

Caurduriet kartupe

ļ

u, desi

ņ

u un aug

ļ

u mizu pirms

gatavo

š

anas, cit

ā

di tie var uzspr

ā

gt.

Izvairīšanās no apdegumiem

Lai izvair

ī

tos no apdegumiem, kad iz

ņ

emat

p

ā

rtikas produktus no kr

ā

sns, izmantojiet katlu

tur

ē

t

ā

jus vai kr

ā

sns cimdus. Vienm

ē

r atveriet

traukus, popkorna gatavot

ā

jus, maisi

ņ

us 

ē

diena

gatavo

š

anai kr

ā

sn

ī

 utt. nost no sejas un rok

ā

m, lai

izvair

ī

tos no tvaika izrais

ī

tiem apdegumiem.

Lai izvairītos no

apdegumiem, vienmēr

pārbaudiet ēdiena

temperatūru un apmaisiet

pirms pasniegšanas, kā arī

pievērsiet īpašu uzmanību

zīdaiņiem, bērniem vai

veciem cilvēkiem pasniegtā

ēdiena temperatūrai.  

Trauka temperat

ū

ra nav r

ā

d

ī

t

ā

js 

ē

diena vai

dz

ē

riena temperat

ū

rai; vienm

ē

r p

ā

rbaudiet

ē

diena temperat

ū

ru. Vienm

ē

r atk

ā

pieties no

kr

ā

sns durv

ī

m, t

ā

s atverot, lai izvair

ī

tos no

apdegumiem, ko var izrais

ī

t tvaiks un karstums.

Pild

ī

tu ceptu 

ē

dienu p

ē

c sild

īš

anas sagrieziet, lai

izlaistu tvaiku un izvair

ī

tos no apdegumiem.

Neļaujiet bērniem tuvoties

durvīm un pieejamām

daļām, kas grila lietošanas

laikā var sakarst. Bērniem

nedrīkst ļaut tuvoties, lai tie

neapdedzinātos. Kamēr

ierīce darbojas GRILĒŠANAS

vai DUBULTĀS GRILĒŠANAS

re

žī

mā vai notiek

AUTOMĀTISKĀ

GATAVOŠANA,

nepieskarieties krāsns

durvīm, ārējam korpusam,

aizmugurējam korpusam,

krāsns atverei, ventilācijas

atverēm, piederumiem un

traukiem, jo tie būs ļoti

karsti. Pirms tīrīšanas

pārliecinieties, ka tie nav

karsti. 

Sargājiet bērnus no

durvīm, lai tie

neapdedzinātos.

Содержание

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Electrolux EMS 26204 OK?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"