Микроволновые печи Electrolux EMS 26204 OK - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

www.electrolux.com
120
Automatická
príprava
Hmotnos
(jednotka
prírastku/riad)
Tla
idlo
Postup
Mäso/ryby/hydina
(Celá ryba, rybie
steaky, rybie
lé, kuracie
stehná, kuracie prsia, mleté
mäso, steak, kotlety, fa
írky,
párky)
0,2–1,0 kg (100 g)
Nízky peká
• Polo
te jedlo na nízky peká
do stredu
oto
ného taniera.
• Ke
sa ozve zvukov
signál, obrá
te jedlo,
premie
ajte a odde
te. Zakryte tenké
asti a
teplé miesta alobalom.
• Po rozmrazení zaba
te do alobalu na 15 – 45
minút a
do dôkladného rozmrazenia.
• Mleté mäso: Ke
sa ozve zvukov
signál,
obrá
te jedlo. Ak je to mo
né, vyberte
rozmrazené
asti.
Nie je vhodné na celú hydinu.
Chlieb
0,1–1,0 kg (100 g)
Nízky peká
• Rozlo
te v nízkom peká
i v strede oto
ného
taniera. Pri váhe 1,0 kg rozlo
te priamo na
oto
n
tanier.
• Ke
sa ozve zvukov
signál, obrá
te a vyberte
rozmrazené plátky.
• Po rozmrazení zaba
te do alobalu na 5 – 15
minút a
do dôkladného rozmrazenia.
• Zadávajte len hmotnos
samotného jedla.
Nezadávajte hmotnos
nádoby.
• V prípade jedál s vy
ou alebo ni
ou
hmotnos
ou, ne
je uvedené v tabu
ke
automatickej prípravy resp. automatického
rozmrazovania, pou
ite manuálny re
im.
• Kone
ná teplota sa bude lí
i
v závislosti od
po
iato
nej teploty. Skontrolujte,
i jedlo po
uvarení nie je príli
horúce.
• Ak je potrebné vykona
istú
innos
(napr.
premie
anie jedla), rúra sa zastaví,
ozve sa zvukov
signál a na displeji bliká
zostávajúci
as prípravy a indikátor. Ak chcete
pokra
ova
, stla
te tla
idlo START/+30.
• Po skon
ení re
imov Mikrovlny/Grilovanie/
Kombinovaná prevádzka sa mô
e spusti
chladiaci ventilátor.
Automatické rozmrazovanie
• Steaky a kotlety by mali by
zmrazené v jednej
vrstve.
• Mleté mäso by malo by
zmrazené v tenkej
vrstve.
• Po obrátení zakryte rozmrazené
asti mal
mi
kúskami alobalu.
• Hydina by sa mala spracova
ihne
po
rozmrazení.
Chladené jedlá sa pripravujú pri teplote od 5 °C, mrazené jedlá od –18 °C.
x1
x2
Содержание
- 3 Предостережение о пожаре; Если нагреваемая пи; Травмоопасность
- 5 Предупреждение ожогов
- 7 СХЕМА УС ТРОЙС ТВА; СВЧ-ПЕЧЬ И АКСЕССУАРЫ; Внимание
- 8 ПАНЕЛЬ УПРАВЛЕНИЯ; ПЕРЕД; ЭКОНОМИЧНЫЙ; Пример
- 9 ECON
- 10 ИСПОЛЬЗОВАНИЕ СВЧ-ПЕЧИ; ПРИГОТОВЛЕНИЕ ПИЩИ В МИКРОВОЛНОВОЙ ПЕЧИ; Характеристики пищи
- 11 ПРИГОТОВЛЕНИЕ ПИЩИ В; печей
- 12 УРОВНИ МОЩНОС ТИ СВЧ-; Настр; РУЧНАЯ
- 13 КУХОННЫЙ ТАЙМЕР
- 14 ГРИЛЬ И ДВОЙНОЙ ГРИЛЬ; Кнопка
- 15 Автоматическое; Пища
- 16 Автоматическая
- 17 ТАБЛИЦЫ ПРОГРАММ; ТАБЛИЦЫ АВТОМАТИЧЕСКОГО ПРИГОТОВЛЕНИЯ И АВТОМАТИЧЕСКОЙ; Авт
- 18 Ве
- 19 РЕЦЕПТЫ ДЛЯ АВТОМАТИЧЕСКОГО ПРИГОТОВЛЕНИЯ; Мя
- 20 ПОНИЖЕННЫЙ
- 21 Разморозка; Используемые; КУЛИНАРНЫЕ
- 22 Приготовление
- 23 РЕЦЕПТЫ; Адаптация; Баклажаны
- 24 Филе из камбалы; Грибы
- 27 Лазанья; Груши
- 29 УХОД И ОЧИС ТКА
- 31 ЧТО ДЕЛАТЬ; роблема
- 32 Положение Размер; Измерения; УС ТАНОВКА; Вариант
- 33 ПОДК ЛЮЧЕНИЕ УС ТРОЙС ТВА К
- 34 УПАКОВОЧНЫЕ МАТЕРИА ЛЫ; Уг; У ТИЛИЗАЦИЯ; ЭКОЛОГИЧЕСКАЯ; Экологически
- 35 Европейская; ГАРАНТИЯ












