Микроволновые печи Electrolux EMS 26204 OK - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

SLOVENČINA
119
TABUĽKA PROGRAMOV
TABUĽKA AUTOMATICKEJ PRÍPRAVY A AUTOMATICKÉHO ROZMRAZOVANIA
Automatická
príprava
Hmotnos
(jednotka
prírastku/riad)
Tla
idlo Postup
Nápoj
(Čaj/káva)
1–6
álok
1
álka = 200 ml
•
Š
álku polo
te k okraju oto
ného taniera
Varené a pe
ené
zemiaky
0,2–1,0 kg (100 g)
Miska a veko
Varené zemiaky: Zemiaky o
úpte a pokrájajte ich na
pribli
ne rovnaké kúsky.
Pe
ené zemiaky: Vyberte zemiaky podobnej ve
kosti a
umyte ich.
• Vlo
te zemiaky do misky.
• Pridajte potrebné mno
stvo vody (pribli
ne 2
polievkové ly
ice na 100 g) a trocha soli.
• Prikryte vekom.
• Ke
sa ozve zvukov
signál, premie
ajte a znova
prikryte.
• Po dokon
ení nechajte postá
pribli
ne 2 min.
Grilované
pízy
0,2–0,8 kg (100 g)
Vysok
ro
t
• Pozrite si recept na grilované
pízy na strane 121.
• Umiestnite na vysok
ro
t a grilujte.
• Ke
sa ozve zvukov
signál, oto
te.
• Po uvarení vyberte, polo
te na tanier a podávajte.
(Nie je potrebné necha
postá
.)
Zapekané
rybie
lé
0,5–1,5 kg
* (100 g)
Zapekací tanier
Nízky ro
t
• Pozrite si recepty na zapekané rybie
lé na stranách
121.
* Celková hmotnos
ingrediencií.
Grilované kur
a
0,9–1,8 kg (100 g)
Nízky peká
Nízky ro
t
• Zmie
ajte 2 polievkové ly
ice oleja, 1
ajovú ly
i
ku
papriky, soli a korenia a potrite kur
a.
• Prepichnite ko
u kur
a
a.
• Kuracie prsia polo
te na spodok nízkeho peká
a.
• Umiestnite na nízky ro
t a varte.
• Ke
sa ozve zvukov
signál, oto
te.
• Po upe
ení nechajte pribli
ne 3 minúty v rúre,
vyberte, polo
te na tanier a podávajte.
Zapekanie
0,5-1,5 kg* (100 g)
Zapekací tanier
Nízky ro
t
• Pozrite si recept na zapekanie na strane 122.
* Celková hmotnos
ingrediencií.
Chladené jedlá sa pripravujú pri teplote od 5 °C, mrazené jedlá od –18 °C.
x1
x2
x3
x4
x5
x6
Содержание
- 3 Предостережение о пожаре; Если нагреваемая пи; Травмоопасность
- 5 Предупреждение ожогов
- 7 СХЕМА УС ТРОЙС ТВА; СВЧ-ПЕЧЬ И АКСЕССУАРЫ; Внимание
- 8 ПАНЕЛЬ УПРАВЛЕНИЯ; ПЕРЕД; ЭКОНОМИЧНЫЙ; Пример
- 9 ECON
- 10 ИСПОЛЬЗОВАНИЕ СВЧ-ПЕЧИ; ПРИГОТОВЛЕНИЕ ПИЩИ В МИКРОВОЛНОВОЙ ПЕЧИ; Характеристики пищи
- 11 ПРИГОТОВЛЕНИЕ ПИЩИ В; печей
- 12 УРОВНИ МОЩНОС ТИ СВЧ-; Настр; РУЧНАЯ
- 13 КУХОННЫЙ ТАЙМЕР
- 14 ГРИЛЬ И ДВОЙНОЙ ГРИЛЬ; Кнопка
- 15 Автоматическое; Пища
- 16 Автоматическая
- 17 ТАБЛИЦЫ ПРОГРАММ; ТАБЛИЦЫ АВТОМАТИЧЕСКОГО ПРИГОТОВЛЕНИЯ И АВТОМАТИЧЕСКОЙ; Авт
- 18 Ве
- 19 РЕЦЕПТЫ ДЛЯ АВТОМАТИЧЕСКОГО ПРИГОТОВЛЕНИЯ; Мя
- 20 ПОНИЖЕННЫЙ
- 21 Разморозка; Используемые; КУЛИНАРНЫЕ
- 22 Приготовление
- 23 РЕЦЕПТЫ; Адаптация; Баклажаны
- 24 Филе из камбалы; Грибы
- 27 Лазанья; Груши
- 29 УХОД И ОЧИС ТКА
- 31 ЧТО ДЕЛАТЬ; роблема
- 32 Положение Размер; Измерения; УС ТАНОВКА; Вариант
- 33 ПОДК ЛЮЧЕНИЕ УС ТРОЙС ТВА К
- 34 УПАКОВОЧНЫЕ МАТЕРИА ЛЫ; Уг; У ТИЛИЗАЦИЯ; ЭКОЛОГИЧЕСКАЯ; Экологически
- 35 Европейская; ГАРАНТИЯ












