Electrolux EMS 26204 OK - Инструкция по эксплуатации - Страница 160

Микроволновые печи Electrolux EMS 26204 OK - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 180
Загружаем инструкцию
background image

www.electrolux.com

160

Zürichi vasikalihahautis

1. Lõigake vasikaliha ribadeks.
2. Määrige nõu võiga. Asetage liha ja sibul

nõusse, katke see ja küpsetage. Segage
küpsetamisel ühe korra. 
6–9 minutit:    900 W

3.  Lisage valget veini, praekastmepruunistajat ja

koort, segage, katke nõu ja jätkake
küpsetamist. Segage aeg-ajalt.
3–5 minutit:    900 W

4.  Segage toitu pärast küpsetamist, laske umbes

5 minutit seista. Kaunistage peterselliga.

Nõud:

Kaanega nõu (2-liitrine)

600 g

vasikalihafilee

10 g

või/margariin

50 g

valge vein

100 ml või/margariin

maitsestatud praekastmepruunistaja, 

umbes 

½

 liitrile praekastmele

300 ml koor
1 spl

hakitud petersell

Täidetud sink

1. Segage spinat juustu ja toorjuustuga,

maitsestage.

2. Asetage supilusikatäis täidist iga küpsetatud

singiviilu peale ja keerake singiviil rulli. Torgake
sink puutiku otsa.

3. Valmistage valge kaste. Selleks valage vesi ja

koor kaussi ning kuumutage.
2–4 minutit:    900 W
Segage jahu võiga, lisage vedelikule ja
vispeldage lahustumiseni. Katke kauss,
küpsetage, kuni kaste on paks. 
1–2 minutit:    900 W
Segage ja maitske.

4. Pange kate määritud nõusse, laduge täidetud

singirullid kastmesse ja küpsetage kaane all.
10–12 minutit:     topeltgrill (630 W) 
Laske pärast küpsetamist seista umbes 5
minutit.

Nõud:

Kaanega kauss (2-liitrine) 
Ovaalne ahjunõu 
(umbes 26 cm pikkune)

150 g

hakitud lehtspinat

150 g

20 % rasvasisaldusega toorjuust

50 g

riivitud Emmentali juust
pipar ja paprika

8 viilu

küpsetatud sink (400 g)

125 ml vesi
125 ml koor
20 g

jahu

20 g

või/margariin

10 g 

nõu määrimiseks võid/margariini

Mandliforell

1. Peske ja kuivatage forell ning piserdage

sidrunimahlaga. Hõõruge kala seest ja väljast
soolaga ning jätke 15 minutiks seisma.

2. Sulatage või.

1 minut:    900 W

3. Kuivatage kala, määrige võiga ja paneerige

jahus.

4. Määrige vorm. Asetage forell nõusse ja

küpsetage madalal restil. Kahe kolmandiku
küpsetamise ajal pöörake forell ümber ja
puistake sellele mandleid. 
15–18 minutit:    topeltgrill (450 W)  
Laske pärast küpsetamist seista umbes 2
minutit. 

Nõud:

Madal ümmargune ahjunõu
(umbes 32 cm pikkune)

puhastatud forell (200 g)
ühe sidruni mahl
sool

30 g

või/margariin

50 g

jahu

10 g

nõu määrimiseks võid/margariini

50 g

mandlilaastud

Содержание

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Electrolux EMS 26204 OK?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"