Микроволновые печи Electrolux EMS 26204 OK - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

LATVIEŠU
95
Lazanja
1. Sasmalciniet tomātus, sajauciet ar š
ķ
i
ņķ
i un
s
ī
polu,
ķ
iploku, malto liellopu ga
ļ
u un tom
ā
tu
biezeni. Pievienojiet gar
š
vielas, apsedziet un
pagatavojiet.
5–8 min 900 W
2. Sajauciet crème fraiche ar pienu, Parmas sieru,
za
ļ
umiem, e
ļļ
u un gar
š
viel
ā
m.
3. Iesm
ē
r
ē
jiet trauku un t
ā
pamatni p
ā
rsedziet ar
aptuveni
1
/
3
makaronu. Uzkl
ā
jiet makaroniem
pusi malt
ā
s ga
ļ
as mais
ī
juma un uzlejiet
nedaudz m
ē
rces. Atk
ā
rtojiet
šī
s darb
ī
bas ar
atliku
š
ajiem makaroniem. Uzkl
ā
jiet
makaroniem m
ē
rci un p
ā
rkaisiet ar Parmas
sieru. Gatavojiet ar uzliktu v
ā
ci
ņ
u.
13–17 min 630 W
P
ē
c gatavo
š
anas
ļ
aujiet
ē
dienam nost
ā
v
ē
ties
apt. 5–10 min
ū
tes.
Cukini un nūdeļu sacepums
1. Sajauciet tom
ā
tus ar s
ī
poliem un pievienojiet
gar
š
vielas. Pievienojiet makaronus. P
ā
rlejiet
tom
ā
tu m
ē
rci p
ā
ri makaroniem un virspus
ē
izvietojiet cukini
šķē
les.
2. Sakuliet sk
ā
bo kr
ē
jumu un olas un p
ā
rlejiet p
ā
ri
sacepumam. Apkaisiet ar sar
ī
v
ē
tu sieru.
Novietojiet uz apak
šē
j
ā
m rest
ī
t
ē
m un
gatavojiet.
18–21 min 900 W
7–8 min Dubult
ā
gril
ēš
ana
(630 W)
P
ē
c gatavo
š
anas
ļ
aujiet
ē
dienam nost
ā
v
ē
ties
apt. 5–10 min
ū
tes.
Trauki:
B
ļ
oda ar v
ā
ku (ar tilpumu 2 l)
Sekls kvadr
ā
tveida cepamtrauks ar v
ā
ku
(apt. 20 x 20 x 6 cm)
300 g
konserv
ē
tu tom
ā
tu
50 g
sasmalcin
ā
ta
šķ
in
ķ
a
50 g
sasmalcin
ā
tu s
ī
polu
1
ķ
iploka daivi
ņ
a, saspiesta
250 g
maltas liellopu ga
ļ
as
2
ē
d.k.
tom
ā
tu bieze
ņ
a
s
ā
ls un pipari
150 ml
crème fraiche
100 ml
piena
50 g
r
ī
v
ē
ta Parmas siera
1 t
ē
jk.
sasmalcin
ā
tu za
ļ
umu mais
ī
juma
1 t
ē
jk.
ol
ī
ve
ļļ
a
1 t
ē
jk.
augu e
ļļ
as trauka iesm
ē
r
ēš
anai
125 g
lazanjas makaronu
1
ē
d.k.
r
ī
v
ē
ta Parmas siera
Trauki:
Cepamtrauks (apt. 26 cm gar
š
)
80 g
v
ā
r
ī
tu makaronu
400 g
konserv
ē
tu sasmalcin
ā
tu tom
ā
tu
150 g
sasmalcin
ā
tu s
ī
polu
baziliks, timi
ā
ns, s
ā
ls, pipari
1
ē
d.k.
e
ļļ
as trauka iesm
ē
r
ēš
anai
450 g
šķē
les sagrieztu cukini
150 g
sk
ā
b
ā
kr
ē
juma
2
olas
100 g
r
ī
v
ē
ta
Č
edaras siera
Bumbieri šokolādes mērcē
1. Ievietojiet trauk
ā
cukuru, vani
ļ
as cukuru, ielejiet
bumbieru li
ķ
ieri un
ū
deni, samaisiet, apsedziet
un gatavojiet.
1–2 min. 900 W
2. Ievietojiet bumbierus m
ē
rc
ē
, apsedziet un
gatavojiet.
5–8 min 900 W
Iz
ņ
emiet bumbierus no pagatavot
ā
s m
ē
rces
un ievietojiet ledusskap
ī
.
3. 50 ml no pagatavot
ā
s m
ē
rces ielejiet maz
ā
k
ā
trauk
ā
. Pievienojiet
š
okol
ā
di un crème fraiche,
apsedziet un gatavojiet.
2–3 min 900 W
4. Labi samaisiet m
ē
rci, p
ā
rlejiet p
ā
ri bumbieriem
un pasniedziet.
Trauki:
Trauks ar v
ā
ci
ņ
u (2 l ietilp
ī
ba)
Trauks ar v
ā
ci
ņ
u (1 l ietilp
ī
ba)
4
nomizoti veseli bumbieri (600 g)
60 g
cukura
10 g
vani
ļ
as cukura
1
ē
d.k.
bumbieru li
ķ
iera
150 ml
ū
dens
130 g
sasmalcin
ā
tas meln
ā
s
š
okol
ā
des
100 g
crème fraiche
Содержание
- 3 Предостережение о пожаре; Если нагреваемая пи; Травмоопасность
- 5 Предупреждение ожогов
- 7 СХЕМА УС ТРОЙС ТВА; СВЧ-ПЕЧЬ И АКСЕССУАРЫ; Внимание
- 8 ПАНЕЛЬ УПРАВЛЕНИЯ; ПЕРЕД; ЭКОНОМИЧНЫЙ; Пример
- 9 ECON
- 10 ИСПОЛЬЗОВАНИЕ СВЧ-ПЕЧИ; ПРИГОТОВЛЕНИЕ ПИЩИ В МИКРОВОЛНОВОЙ ПЕЧИ; Характеристики пищи
- 11 ПРИГОТОВЛЕНИЕ ПИЩИ В; печей
- 12 УРОВНИ МОЩНОС ТИ СВЧ-; Настр; РУЧНАЯ
- 13 КУХОННЫЙ ТАЙМЕР
- 14 ГРИЛЬ И ДВОЙНОЙ ГРИЛЬ; Кнопка
- 15 Автоматическое; Пища
- 16 Автоматическая
- 17 ТАБЛИЦЫ ПРОГРАММ; ТАБЛИЦЫ АВТОМАТИЧЕСКОГО ПРИГОТОВЛЕНИЯ И АВТОМАТИЧЕСКОЙ; Авт
- 18 Ве
- 19 РЕЦЕПТЫ ДЛЯ АВТОМАТИЧЕСКОГО ПРИГОТОВЛЕНИЯ; Мя
- 20 ПОНИЖЕННЫЙ
- 21 Разморозка; Используемые; КУЛИНАРНЫЕ
- 22 Приготовление
- 23 РЕЦЕПТЫ; Адаптация; Баклажаны
- 24 Филе из камбалы; Грибы
- 27 Лазанья; Груши
- 29 УХОД И ОЧИС ТКА
- 31 ЧТО ДЕЛАТЬ; роблема
- 32 Положение Размер; Измерения; УС ТАНОВКА; Вариант
- 33 ПОДК ЛЮЧЕНИЕ УС ТРОЙС ТВА К
- 34 УПАКОВОЧНЫЕ МАТЕРИА ЛЫ; Уг; У ТИЛИЗАЦИЯ; ЭКОЛОГИЧЕСКАЯ; Экологически
- 35 Европейская; ГАРАНТИЯ












