Electrolux EMS 26204 OK - Инструкция по эксплуатации - Страница 95

Микроволновые печи Electrolux EMS 26204 OK - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 180
Загружаем инструкцию
background image

LATVIEŠU

95

Lazanja

1. Sasmalciniet tomātus, sajauciet ar š

ķ

i

ņķ

i un

s

ī

polu, 

ķ

iploku, malto liellopu ga

ļ

u un tom

ā

tu

biezeni. Pievienojiet gar

š

vielas, apsedziet un

pagatavojiet.
5–8 min    900 W

2. Sajauciet crème fraiche ar pienu, Parmas sieru,

za

ļ

umiem, e

ļļ

u un gar

š

viel

ā

m.

3. Iesm

ē

r

ē

jiet trauku un t

ā

 pamatni p

ā

rsedziet ar

aptuveni 

1

/

3

makaronu. Uzkl

ā

jiet makaroniem

pusi malt

ā

s ga

ļ

as mais

ī

juma un uzlejiet

nedaudz m

ē

rces. Atk

ā

rtojiet 

šī

s darb

ī

bas ar

atliku

š

ajiem makaroniem. Uzkl

ā

jiet

makaroniem m

ē

rci un p

ā

rkaisiet ar Parmas

sieru. Gatavojiet ar uzliktu v

ā

ci

ņ

u.

13–17 min    630 W
P

ē

c gatavo

š

anas 

ļ

aujiet 

ē

dienam nost

ā

v

ē

ties

apt. 5–10 min

ū

tes. 

Cukini un nūdeļu sacepums

1. Sajauciet tom

ā

tus ar s

ī

poliem un pievienojiet

gar

š

vielas. Pievienojiet makaronus. P

ā

rlejiet

tom

ā

tu m

ē

rci p

ā

ri makaroniem un virspus

ē

izvietojiet cukini 

šķē

les.

2. Sakuliet sk

ā

bo kr

ē

jumu un olas un p

ā

rlejiet p

ā

ri

sacepumam. Apkaisiet ar sar

ī

v

ē

tu sieru.

Novietojiet uz apak

šē

j

ā

m rest

ī

t

ē

m un

gatavojiet.
18–21 min    900 W
7–8 min    Dubult

ā

 gril

ēš

ana 

(630 W) 

P

ē

c gatavo

š

anas 

ļ

aujiet 

ē

dienam nost

ā

v

ē

ties

apt. 5–10 min

ū

tes.

Trauki:

B

ļ

oda ar v

ā

ku (ar tilpumu 2 l)

Sekls kvadr

ā

tveida cepamtrauks ar v

ā

ku

(apt. 20 x 20 x 6 cm)

300 g

konserv

ē

tu tom

ā

tu

50 g

sasmalcin

ā

ta 

šķ

in

ķ

a

50 g

sasmalcin

ā

tu s

ī

polu

1

ķ

iploka daivi

ņ

a, saspiesta

250 g

maltas liellopu ga

ļ

as

ē

d.k.

tom

ā

tu bieze

ņ

a

s

ā

ls un pipari

150 ml

crème fraiche

100 ml

piena

50 g

r

ī

v

ē

ta Parmas siera

1 t

ē

jk.

sasmalcin

ā

tu za

ļ

umu mais

ī

juma

1 t

ē

jk.

ol

ī

ve

ļļ

a

1 t

ē

jk.

augu e

ļļ

as trauka iesm

ē

r

ēš

anai

125 g

lazanjas makaronu

ē

d.k.

r

ī

v

ē

ta Parmas siera

Trauki:

Cepamtrauks (apt. 26 cm gar

š

)

80 g

v

ā

r

ī

tu makaronu

400 g 

konserv

ē

tu sasmalcin

ā

tu tom

ā

tu

150 g

sasmalcin

ā

tu s

ī

polu

baziliks, timi

ā

ns, s

ā

ls, pipari

ē

d.k.

e

ļļ

as trauka iesm

ē

r

ēš

anai

450 g

šķē

les sagrieztu cukini

150 g

sk

ā

b

ā

 kr

ē

juma

2

olas

100 g

r

ī

v

ē

ta 

Č

edaras siera 

Bumbieri šokolādes mērcē

1. Ievietojiet trauk

ā

 cukuru, vani

ļ

as cukuru, ielejiet

bumbieru li

ķ

ieri un 

ū

deni, samaisiet, apsedziet

un gatavojiet.
1–2 min.    900 W

2. Ievietojiet bumbierus m

ē

rc

ē

, apsedziet un

gatavojiet.
5–8 min    900 W
Iz

ņ

emiet bumbierus no pagatavot

ā

s m

ē

rces

un ievietojiet ledusskap

ī

.

3. 50 ml no pagatavot

ā

s m

ē

rces ielejiet maz

ā

k

ā

trauk

ā

. Pievienojiet 

š

okol

ā

di un crème fraiche,

apsedziet un gatavojiet.
2–3 min    900 W

4. Labi samaisiet m

ē

rci, p

ā

rlejiet p

ā

ri bumbieriem

un pasniedziet.

Trauki:

Trauks ar v

ā

ci

ņ

u (2 l ietilp

ī

ba)

Trauks ar v

ā

ci

ņ

u (1 l ietilp

ī

ba)

4

nomizoti veseli bumbieri (600 g)

60 g

cukura

10 g

vani

ļ

as cukura

ē

d.k.

bumbieru li

ķ

iera

150 ml

ū

dens

130 g

sasmalcin

ā

tas meln

ā

š

okol

ā

des

100 g

crème fraiche

Содержание

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Electrolux EMS 26204 OK?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"