Electrolux EMS 26204 OK - Инструкция по эксплуатации - Страница 161

Микроволновые печи Electrolux EMS 26204 OK - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 180
Загружаем инструкцию
background image

EESTI

161

Lasanje

1. Purustage tomatid, segage singi ja sibula,

küüslaugu, hakkliha ning tomatipüreega.
Maitsestage, katke ja küpsetage.
5–8 minutit:    900 W

2. Segage crème fraiche piima, Parmesani juustu,

maitsetaimede, õli ja vürtsidega.

3. Määrige nõu ja katke põhi umbes 

1

/

3

pastaga.

Asetage pool hakklihasegust pastale ja valage
peale veidi kastet. Korrake toimingut ja asetage
kõige peale ülejäänud pasta. Katke pasta
kastmega ja raputage peale Parmesani juustu.
Küpsetage kaane all.
13–17 minutit:    630 W
Laske pärast küpsetamist seista umbes 5–10
minutit. 

Mozzarellaga vasikalihašnitslid

1. Peske vasikaliha, kuivatage ja taguge

õhukeseks.

2. Püreestage tomatid, lisage küüslauk, õli, sool,

pipar, kapparid ja oregano ning valage
vasikalihale. Katke ja küpsetage.
15–19 minutit:    630 W
Pöörake lihaviilud ümber.

3. Pange igale šnitslile viil mozzarellat,

maitsestage ja küpsetage kaaneta kõrgel restil.
9–12 minutit:    topeltgrill (630 W) 
Laske pärast küpsetamist seista umbes 5
minutit.

Nõud:

Kaanega kauss (2-liitrine) 
Madal nelinurkne kaanega ahjunõu
(umbes 20 x 20 x 6 cm)

300 g

konserveeritud tomatid

50 g

hakitud sink

50 g

peeneks hakitud sibul

1

purustatud küüslauguküüs

250 g

veisehakkliha

2 spl

tomatipüree
sool ja pipar

150 ml crème fraiche
100 ml piim
50 g

riivitud Parmesani juust

1 tl

erinevad hakitud maitsetaimed

1 tl

oliiviõli

1 tl

juurviljaõli nõu määrimiseks

125 g

lasagne verde

1 spl

riivitud Parmesani juust

Nõud:

Madal kandiline kaanega ahjunõu 
(umbes 25 cm pikkune)

150 g

viilutatud mozzarella

500 g

nõrutatud konservtomatit

4

vasikašnitslid (600 g)

20 ml

oliiviõli

2

purustatud küüslauguküüned

20 g

kapparid
oregano
sool ja pipar

Üleküpsetatud suvikõrvitsa- ja

nuudliroog

1. Segage tomatid sibulatega ja maitsestage

korralikult. Lisage makaronid. Valage
tomatikaste makaronidele ja laduge peale
suvikõrvitsaviilud.

2. Vahustage hapukoor ja munad ning valage

roale. Puistake peale riivjuust. Asetage
madalale restile ja küpsetage.
18–21 minutit:    900 W 
7–8 minutit:    topeltgrill (630 W) 
Laske pärast küpsetamist seista umbes 5–10
minutit.

Nõud:

Ahjunõu (umbes 26 cm pikkune)

80 g

keedetud makaronid

400 g

purustatud konservtomatit

150 g

peeneks hakitud sibul
basiilik, tüümian, sool, pipar

1 spl

õli nõu määrimiseks

450 g

viilutatud suvikõrvits

150 g

hapukoor

2

munad

100 g

riivitud Cheddari juust 

Содержание

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Electrolux EMS 26204 OK?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"