Electrolux EMS 26204 OK - Инструкция по эксплуатации - Страница 154

Микроволновые печи Electrolux EMS 26204 OK - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 180
Загружаем инструкцию
background image

www.electrolux.com

154

AUTOMAATKÜPSETUSE RETSEPTID

1. Torgake liha ja köögiviljad vaheldumisi neljale

puidust grillvardale.

2. Segage õli maitseainetega ja pintseldage

kebabile.

3. Asetage kebabid kõrgele restile ja küpsetage

režiimil AUTOMAATKÜPSETUS – grillvardad.

1. Pange köögiviljad, või ja maitseained

haudenõusse ning segage hoolega.
Küpsetage olenevalt kaalust 2–6 min 900 W
juures.

2. Peske kala, kuivatage ja maitsestage

sidrunimahla ning soolaga.

3. Segage crème fraiche köögiviljadega ja

maitsestage uuesti.

4. Pange pooled köögiviljad ahjunõusse. Asetage

neile kala ja katke ülejäänud köögiviljadega.

5. Puistake kõige peale Gouda juustu, asetage

nõu madalale restile ja küpsetage režiimil
AUTOMAATKÜPSETUS – üleküpsetatud
kalafilee.

6. Pärast küpsetamist laske umbes 5 min seista.

Grill- vardad 

4 tükki

400 g

kuubikuteks lõigatud sealihakotletid

100 g

läbikasvanud peekon

100 g

sibulaveerandikud

250 g

tomativeerandikud

100 g

kuubikuteks lõigatud roheline pipar

2 spl

õli

4 tl 

paprika
sool

1 tl 

Cayenne’i pipar

1 tl 

Worcesteri kaste

Esterhazy-pärane üleküpsetatud kalafilee

0,5 kg 1,0 kg 1,5 kg
230 g

450 g 680 g

kalafilee

100 g

200 g 300 g

porrurõngad

20 g

40 g

60 g

õhukeselt viilutatud

sibul

40 g

100 g 140 g

riivitud porgand

10 g

15 g

20 g

või/margariin
sool, pipar ja

muskaatpähkel

1 spl

1

1

/

2

spl 2 spl

sidrunimahl

50 g

100 g 150 g

crème fraiche

50 g

100 g 150 g

riivitud Gouda juust

1. Peske ja kuivatage kala ning maitsestage

sidrunimahla, soola ja anšoovisevõiga.

2. Asetage ahjunõusse.
3. Puistake kalale Gouda juustu.
4. Laotage tomatid juustukihile.
5. Maitsestage soola, pipra ja

maitsetaimeseguga.

6. Kurnake Mozzarella, lõigake viiludeks ja

asetage tomatitele. Puistake juustule basiilikut.

7. Asetage ahjunõu madalale restile ja küpsetage

režiimil AUTOMAATKÜPSETUS –
üleküpsetatud kalafilee.

8. Pärast küpsetamist laske umbes 5 min seista.

Itaalia-pärane üleküpsetatud kalafilee

0,5 kg 1,0 kg 1,5 kg
200 g

430 g 630 g

kalafilee

1

/

2

spl 1 spl

1

1

/

2

spl sidrunimahl

1

/

2

spl 1 spl

1

1

/

2

spl anšoovisevõi

30 g

50 g

80 g

riivitud Gouda juust
sool ja pipar

150 g

300 g 450 g

värsked tomatid

1 spl

1

1

/

2

spl 2 spl

hakitud

maitsetaimesegu

100 g

180 g 280 g

Mozzarella

1

/

2

spl

3

/

4

spl 1 spl

hakitud basiilik

Содержание

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Electrolux EMS 26204 OK?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"