Микроволновые печи Electrolux EMS 26204 OK - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

SLOVENČINA
125
Cibuľová polievka
1. Vymastite misu, pridajte cibu
u pokrájanú na
plátky, mäsov
v
var a koreniny. Prikryte a
varte.
9 - 11 minút 900 W
2. Ope
te plátky chleba, pokrájajte ich na kocky a
rozde
te ich do polievkov
ch misiek. Ope
ené
kocky chleba zalejte polievkou a posypte
syrom.
3. Umiestnite misky na oto
n
tanier a grilujte.
6 - 7 minút Grilovanie
Riad:
Miska s vekom (objem 2 l)
4 polievkové misky (200 ml)
10 g
maslo alebo margarín
100 g
cibu
a, plátky
800 ml mäsov
v
var
so
a korenie
2 plátky chlieb
40 g
nastrúhan
syr
Jedlo
Množ-
stvo
-g/ml-
Nastavenie
Výkon
Úrove
Čas
-Min-
Spôsob
Čas
odstátia
-Min-
Zapekanie na
zapekacích
tanieroch
Grilovanie
8-13
umiestnite tanier na nízky ro
t
Syrov
toast
1 kus
4 kusy
Mikro
Grilovanie
Mikro
Grilovanie
450 W
450 W
5-6
-1
5-6
ope
te chlieb, natrite ho maslom, na
vrch polo
te plátok
unky, plátok
ananásu a syra
Mrazená pizza 300
400
Mikro
Kombinovaná
prevádzka
Mikro
Kombinovaná
prevádzka
450 W
450 W
450 W
450 W
4-6
4-6
6-7
5-7
polo
te na nízky ro
t
RECEPTY
Ak nie je uvedené inak, v
etky recepty v tomto
návode sú po
ítané na 4 porcie.
Prispôsobenie receptov pre mikrovlnnú rúru
Ak chcete prispôsobi
svoje ob
úbené recepty
príprave v mikrovlnnej rúre, dbajte na
nasledovné:
Skrá
te
asy varenia o tretinu a
o polovicu.
Postupujte pod
a príkladu receptov v tomto
návode.
Jedlá, ktoré majú vysok
obsah vody, ako je
mäso, ryby, hydina, zelenina, ovocie, v
vary a
polievky, sa dajú pripravova
v mikrovlnnej rúre
bez ak
chko
vek problémov.
Jedlá, ktoré obsahujú málo vody, by ste mali
pred ohrievaním alebo varením na povrchu
pokropi
.
Ak dusíte
erstvé suroviny, zní
te mno
stvo
tekutiny pribli
ne o dve tretiny v porovnaní s
mno
stvom v pôvodnom recepte. V prípade
potreby pridajte viac tekutiny po
as varenia.
Mno
stvo tuku potrebného na prípravu je
mo
né v
razne obmedzi
. Na dochutenie jedla
je posta
ujúce malé mno
stvo masla,
margarínu, prípadne oleja. Z tohto dôvodu je
mikrovlnná rúra vynikajúca na prípravu
nízkotu
n
ch jedál, ktoré mô
u by
sú
as
ou
va
ej diéty.
Содержание
- 3 Предостережение о пожаре; Если нагреваемая пи; Травмоопасность
- 5 Предупреждение ожогов
- 7 СХЕМА УС ТРОЙС ТВА; СВЧ-ПЕЧЬ И АКСЕССУАРЫ; Внимание
- 8 ПАНЕЛЬ УПРАВЛЕНИЯ; ПЕРЕД; ЭКОНОМИЧНЫЙ; Пример
- 9 ECON
- 10 ИСПОЛЬЗОВАНИЕ СВЧ-ПЕЧИ; ПРИГОТОВЛЕНИЕ ПИЩИ В МИКРОВОЛНОВОЙ ПЕЧИ; Характеристики пищи
- 11 ПРИГОТОВЛЕНИЕ ПИЩИ В; печей
- 12 УРОВНИ МОЩНОС ТИ СВЧ-; Настр; РУЧНАЯ
- 13 КУХОННЫЙ ТАЙМЕР
- 14 ГРИЛЬ И ДВОЙНОЙ ГРИЛЬ; Кнопка
- 15 Автоматическое; Пища
- 16 Автоматическая
- 17 ТАБЛИЦЫ ПРОГРАММ; ТАБЛИЦЫ АВТОМАТИЧЕСКОГО ПРИГОТОВЛЕНИЯ И АВТОМАТИЧЕСКОЙ; Авт
- 18 Ве
- 19 РЕЦЕПТЫ ДЛЯ АВТОМАТИЧЕСКОГО ПРИГОТОВЛЕНИЯ; Мя
- 20 ПОНИЖЕННЫЙ
- 21 Разморозка; Используемые; КУЛИНАРНЫЕ
- 22 Приготовление
- 23 РЕЦЕПТЫ; Адаптация; Баклажаны
- 24 Филе из камбалы; Грибы
- 27 Лазанья; Груши
- 29 УХОД И ОЧИС ТКА
- 31 ЧТО ДЕЛАТЬ; роблема
- 32 Положение Размер; Измерения; УС ТАНОВКА; Вариант
- 33 ПОДК ЛЮЧЕНИЕ УС ТРОЙС ТВА К
- 34 УПАКОВОЧНЫЕ МАТЕРИА ЛЫ; Уг; У ТИЛИЗАЦИЯ; ЭКОЛОГИЧЕСКАЯ; Экологически
- 35 Европейская; ГАРАНТИЯ












