Moulinex OW310E31 - Инструкция по эксплуатации - Страница 24

Хлебопечки Moulinex OW310E31 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 128
Загружаем инструкцию
background image

24

REINIGING EN ONDERHOUD

• Haal  de  stekker  van  het  apparaat  uit  het

stopcontact.

• Reinig het apparaat en de binnenzijde van de

bak met een vochtige spons. Goed afdrogen.

-

L

.

• Was de kom en de kneder af met warm zeep-

water.  Indien  de  kneder  in  de  uitneembare

binnenpan blijft, laat deze dan 5 tot 10 min.

weken.

• Desnoods, was het deksel met een spons en

warm water.

Geen onderdelen 

in de vaatwasser 

wassen.

• Gebruik geen huishoudproduct, 

geen schuursponsje en geen alcohol. Gebruik

een zachte, vochtige doek.

• Dompel het apparaat of het deksel niet onder

water.

De toe te voegen ingrediënten (droge vruch-

ten, olijven, enz…) :

u kunt uw recepten aan-

passen met alle extra ingrediënten die u maar

wilt gebruiken, maar zorg:

> dat  u  goed  naar  het  geluidssignaal  luistert

voor het toevoegen van de ingrediënten, met

name de meest kwetsbare,

> dat de hardste granen (zoals lijn- en sesam-

zaad) vanaf het begin van het kneden kunnen

worden toegevoegd om het apparaat gemak-

kelijker te kunnen gebruiken (bijvoorbeeld bij

programmering van de timer),

> dat  de  zeer  vochtige  ingrediënten  (olijven)

goed moeten uitlekken,

> dat  de  vette  ingrediënten  met  een  beetje

meel moeten worden bestrooid om beter op-

genomen te kunnen worden,

> dat u niet een te grote hoeveelheid extra in-

grediënten,  zoals  kaas,  vers  fruit  en  verse

groenten, toevoegt omdat deze de ontwikke-

ling van het deeg kunnen beïnvloeden. Res-

pecteer  de  hoeveelheden  aangeduid  in  de

recepten.

> laat  geen  ingrediënten  buiten  de  uitneem-

bare binnenpan vallen.

vers  of  bakkerij),  maar  u  kunt  ook  verse  gist

kopen  bij  uw  bakker.  Alle  soorten  gist  in  alle

vormen  worden  rechtstreeks  toegevoegd,

samen met de andere ingrediënten. Denk er wel

aan de verse gist goed te versnipperen met uw

vingers  om  het  beter  te  verdelen.  Alleen  ac-

tieve gedroogde gist (in kleine bolletjes) moet

vóór  gebruik  aangelengd  worden  met  een

beetje  lauw  water.  Kies  een  temperatuur  die

dicht bij 35 °C ligt, daaronder is het minder ef-

ficiënt, daarboven werkt de gist niet meer. Ge-

bruik  de  voorgeschreven  doses  en  denk  eraan

de hoeveelheid gist aan te passen aan de ge-

bruiktesoort  (zie  de  verhoudingstabel  hieron-

der).

Hoeveelheid/gewicht/volume verhoudingen 

tussen droge gist, verse gist en vloeibare gist:
Droge gist (in tl.)

1 1,5

2

2,5

3

3,5

4

4,5

5

Verse gist (in g)

9

13

18

22

25

31

36

40

45

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Moulinex OW310E31?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"