Moulinex OW310E31 - Инструкция по эксплуатации - Страница 120

Хлебопечки Moulinex OW310E31 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 128
Загружаем инструкцию
background image

120

CLEANING AND MAINTENANCE

• Unplug the appliance.

• Clean  all  the  parts,  the  appliance  itself  and

the inside of the pan with a damp cloth. Dry

thoroughly -

L

.

• Wash  the  pan  and  kneading  paddle  in  hot

soapy water.

If  the  kneading  paddle  remain  stuck  in  the

pan, let it soak for 5 to 10 min.

• When necessary the lid can be cleaned with

warm water and a sponge.

Do not wash any part 

in a dishwasher.

• Do not use household 

cleaning products, scouring pads or alcohol.

Use a soft, damp cloth.

• Never immerse the body of the appliance or

the lid.

Remember to crumble the fresh yeast with your

fingers to make it dissolve more easily. Only ac-

tive  dried  yeast  (in  small  granules)  must  be

mixed  with  a  little  tepid  water  before  use.

Choose a temperature close to 35°C, less and

it will not rise as well, more will make it lose

its  rising  power.  Keep  to  the  stated  amounts

and remember to multiply the quantities if you

use fresh yeast (see equivalents chart below).

Equivalents  in  quantity/weight  between  dried

yeast and fresh yeast:
Dried yeast (in tsp.)

1 1,5

2

2,5

3

3,5

4

4,5

5

Fresh yeast (in g)

9

13

18

22

25

31

36

40

45

Additives  (dried  fruit  or  nuts,  olives.):

add

a  personal  touch  to  your  recipes  by  adding

whatever ingredients you want, taking care:

> to add following the beep for additional in-

gredients,  especially  those  that  are  fragile

such as dried fruit,

> to add the most solid grains (such as linseed

or sesame) at the start of the kneading pro-

cess to facilitate use of the machine (delayed

starting, for example),

> to  thoroughly  drain  moist  ingredients

(olives),

> to  lightly  flour  fatty  ingredients  for  better

blending,

> not to add too large a quantity of additional

ingredients, especially cheese, fresh fruit and

fresh vegetables, as they can affect the de-

velopment of the dough, respect the quanti-

ties indicated in the recipes,

> to have no ingredients fallen outside the pan.

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Moulinex OW310E31?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"