Moulinex OW310E31 - Инструкция по эксплуатации - Страница 114

Хлебопечки Moulinex OW310E31 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 128
Загружаем инструкцию
background image

114

PRACTICAL ADVICE

Preparation

1

Please read these instructions carefully: the

method for making bread with this appliance

is not the same as for hand-made bread.

2

All ingredients used must be at room temper-

ature (unless otherwise indicated) and must

be  weighed  exactly. 

Measure  liquids  with

the  graduated  beaker  supplied.  Use  the

double  doser  supplied  to  measure  tea-

spoons on one side and tablespoons on the

other. All spoon measures are level and not

heaped. 

Incorrect measurements give bad re-

sults.

3

For successful bread making using the correct

ingredients is critical. Use ingredients before

their  use-by  date  and  keep  them  in  a  cool,

dry place.

4

It  is  important  to  measure  the  quantity  of

flour precisely. That is why you should weigh

out flour using a kitchen scale. Use packets

of flaked dried yeast (sold in the UK as Easy

Bake or Fast Action Yeast). Unless otherwise

indicated  in  the  recipe,  do  not  use  baking

powder.  Once  a  packet  of  yeast  has  been

opened, it should be sealed, stored in a cool

place and used within 48 hours.

5

To avoid spoiling the proving of the dough,

we advise that all ingredients should be put

in  the  bread  pan  at  the  start  and  that  you

should avoid opening the lid during use (un-

less otherwise indicated). Carefully follow the

order of ingredients and quantities indicated

in  the  recipes.  First  the  liquids,  then  the

solids. 

Yeast should not come into contact

with liquids, sugar or salt.

General order to be followed:

> Liquids (butter, oil, eggs, water, milk)

> Salt

> Sugar

> Flour, first half

> Powdered milk

> Specific solid ingredients

> Flour, second half

> Yeast

Using

• Bread preparation is very sensitive to tem-

perature and humidity conditions.

In case

of high heat, use liquids that are cooler than

usual. Likewise, if it is cold, it may be neces-

sary to warm up the water or milk (never ex-

ceeding 35°C).

• It can also sometimes be useful to check

the state of the dough during the second

kneading: 

it should form an even ball which

comes away easily from the walls of the pan.

- If not all of the flour has been blended into

the dough, add a little more water,

- if the dough is too wet and sticks to the 

sides, you may need to add a little flour.

Such  corrections  should  be  undertaken  very

gradually  (no  more  than  1  tablespoon  at  a

time) and wait to see if there is an improve-

ment before continuing.

• A  common  error  is  to  think  that  adding

more yeast will make the bread rise more.

Too  much  yeast  makes  the  structure  of  the

bread more fragile and it will rise a lot and

then fall while baking. You can determine the

state  of  the  dough  just  before  baking  by

touching  it  lightly  with  your  fingertips:  the

dough  should  be  slightly  resistant  and  the

fingerprint should disappear little by little.

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Moulinex OW310E31?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"