Zanussi ZBM 17542 - Инструкция по эксплуатации - Страница 131

Микроволновые печи Zanussi ZBM 17542 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 148
Загружаем инструкцию
background image

131

PROGRAMMITABELID

Märkus: 

•       Sisestage ainult toidu kaal. Ärge arvake nõu kaalu sisse.

•       Toitude korral, mis kaaluvad rohkem või vähem kui automaatküpsetuse ja automaatsulatuse tabelites toodud kaalud/kogused,

kasutage käsitsi küpsetamist/sulatamist.

•       Lõpptemperatuur võib erineda. See sõltub algtemperatuurist. Veenduge, et toit on pärast küpsetamist kuum.

•       Kui on vaja midagi teha (nt keerata toit ümber), siis ahi peatub ja kõlab kell, ekraanil hakkab vilkuma allesjäänud küpsetusaeg ja

sümbol. Küpsetamise jätkamiseks vajutage nuppu 

START/+30

.

•       Pärast mikrolainere

ž

iimi kasutamist võib jahutusventilaator tööle hakata.

Märkus:

Automaatsulatus 

1.    Praelõigud ja karbonaaditükid peaksid ühe kihina külmutatud olema.

2.    Hakkliha peaks õhukese kihina külmutatud olema.

3.    Pärast ümberkeeramist katke sulanud osa väikeste lamedate alumiiniumfooliumitükkidega.

4.    Linnuliha tuleks kohe pärast sulatamist töödelda.

Oluline:

Jahutatud toite küpsetatakse temperatuurilt 5 

o

C, külmutatud toite temperatuurilt –18 

o

C.

Automaatsulatus 

Kaal (suurendatav 

üksus) / nõud

Nupp

Protseduur

Liha/kala/linnuliha

(Terve kala, kalalõigud,
kalafileed, kanakoivad,
kanarinnad, hakkliha,
praelõik, karbonaad,
kotletid, vorstid)

0,2 – 0,8 kg (100 g) 

Madal küpsetusvorm

•   Pange toit madalas küpsetusvormis pöördaluse keskele.

•   Pärast kellahelinat keerake toit ümber, paigutage ümber ja 

eraldage üksteisest. Katke õhukesed osad ja soojad kohad 

alumiiniumfooliumiga.

•   Pärast sulatamist keerake 15 – 45 minutiks 

alumiiniumfooliumisse, kuni sulatatav toiduaine on täiesti 

sulanud.

Märkus:

Ei sobi terve linnu sulatamiseks.

•   Hakkliha. Pärast kellahelinat keerake toit ümber. Eemaldage

võimalusel sulanud osad.

Leib

0,1 – 1,0 kg (100 g) 

Madal küpsetusvorm

•   Jaotage madalale küpsetusvormile pöördaluse keskel.

1,0 kg korral jaotage otse pöördalusele.

•   Pärast kellahelinat keerake ja paigutage viile ümber ning

eemaldage sulanud viilud.

•   Pärast sulatamist keerake alumiiniumfooliumisse ja laske 5 –

15 minutit seista, kuni see on täiesti sulanud. 

x1

x2

Содержание

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Zanussi ZBM 17542?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"