Zanussi ZBM 17542 - Инструкция по эксплуатации - Страница 130

Микроволновые печи Zanussi ZBM 17542 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 148
Загружаем инструкцию
background image

130

Automaatküpsetus

Kaal (suurendatav 

üksus)/nõud

Nupp

Protseduur

Jook (tee/kohv)

1 – 4 tassi

1 tass = 200 ml

•   Pange tass pöördaluse serva poole.

Koorega keedetud     

kartulid

0,1 – 0,8 kg (100 g) 

Kauss ja kaas

Keedukartulid: koorige kartulid ja lõigake ühesuurusteks tükkideks.

Mundris ahjukartulid: valige sama suured kartulid ja peske need puhtaks.

•   Pange keedetud või mundris ahjukartulid kaussi.

•   Lisage vajalikus koguses vett (100 g kohta), 

umbes 2 spl ja natuke soola.

•   Katke kaanega.

•   Kella helisedes segage ja katke uuesti kaanega.

•   Pärast küpsetamist laske umbes 2 min seista.

Külmutatud köögiviljad 0,1 – 0,6 kg (100 g) 

Kauss ja kaas

•   Lisage 1 tl vett 100 g kohta ja maitse järgi soola. ( Seentele pole vaja vett

lisada.)

•   Katke kaanega.

•   Kella helisedes segage ja katke uuesti kaanega.

•   Pärast küpsetamist laske umbes 2 min seista. 

Oluline:

Kui köögiviljad on kokku külmunud, küpsetage käsitsi.

Värsked köögiviljad

0,1 – 0,6 kg (100 g) 

Kauss ja kaas

•   Lõigake väikesteks tükkideks, nt ribadeks, kuupideks või viiludeks.

•   Lisage 1 spl vett 100 g kohta ja maitse järgi soola. (Seentele pole vaja

vett lisada.)

•   Katke kaanega.

•   Kella helisedes segage ja katke uuesti kaanega.

•   Pärast küpsetamist laske umbes 2 min seista.

Külmutatud valmistoit

(segatav)

0,3 – 1,0 kg (100 g) 

Kauss ja kaas

•   Pange toit sobivasse mikrolaineahjus kasutatavasse nõusse.

•   Lisage vedelikku, kui tootja on nii soovitanud.

•   Katke kaanega.

•   Küpsetage kaaneta, kui tootja näeb niimoodi ette.

•   Kella helisedes segage ja katke uuesti kaanega.

•   Pärast küpsetamist segage ja laske umbes 2 min seista.

Kalafilee kastmega

0,4 – 1,2 kg* (100 g) 

Praetaldrik ja mikro-

lainekindel

toidukile

•   Vt kastmega kalafilee retsepte lk 132.

* Koostiste kogukaal.

PROGRAMMITABELID

AUTOMAATKÜPSETUSE JA AUTOMAATSULATUSE TABELID

x1

x2

x3

x4

x5

x6

Oluline:

Jahutatud toite küpsetatakse temperatuurilt 5 

o

C, külmutatud toite temperatuurilt –18 

o

C.

Содержание

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Zanussi ZBM 17542?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"