Мультиварки Russell Hobbs 28270-56 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

8
RICE
1. Plug in the appliance. The main control display will flash “----”. This indicates that the heat is off and the appliance is ready to be programmed.
2. Add the rice according to the table and fit the glass lid.
3. Press the
Rice
button. The display will show “----”.
4. Press the
I/O
button. The unit will beep once. The display will cycle through dashes. (- . . . ), (. - . .), (. . - .), (. . . -). This will continue to run through the
entire cooking cycle. Keep the lid closed throughout the cooking cycle to ensure that the rices is cooked correctly.
5. The rice is cooked when the temperature reaches approx. 105°C, the liquid in the pot has been absorbed by the rice, and the excess has boiled off.
•
When cooking has ended, the unit will automatically switch to the keep warm setting. The display will flash and start counting up from zero (00:00)
to 4 hours (04:00).
•
After the keep warm setting has been on for 4 hours, the unit will stop heating and return to the default display: “----”.
•
Note
: Do not keep foods on the keep warm setting for more than 4 hours.
•
Unplug the appliance when not in use and always allow it to completely cool before cleaning and storing.
6. When finished, press the
I/O
button.
7. Unplug the appliance when not in use and always allow it to completely cool before cleaning and storing.
Tip
•
Allow rice to rest on the keep warm settings for at least 15 minutes before serving.
Rice Cooking Chart
Rice (grams)
Water (ml)
Approx. number of servings
FOR WHITE RICE
100
240
1-2
200
480
2-4
300
720
3-5
FOR BROWN RICE
100
320
1-2
200
640
2-4
300
960
3-5
•
For other types of rice not listed in the cooking chart or when in doubt, follow the package directions.
BOIL
1. Add water and ingredients and fit the glass lid.
2. Plug in the appliance. The main control display will flash “----”. This indicates that the heat is off and the appliance is ready to be programmed.
3. Press the
Boil
button.
4. The default cooking time is 30 minutes. To adjust the cooking time, use the
u
and
d
buttons. The maximum cooking time is 2 hours.
5. Press the
I/O
button. The display will stop flashing and the cooking pot will start to heat up.
6. When the temperature of the unit reaches 100°C, it will beep twice and the time will begin to count down.
7. When the cooking time has ended, the unit will stop heating and return to the default display: “----”.
•
IMPORTANT:
If you are making pasta, make sure that the water is boiling before adding the pasta.
KEEP WARM
•
IMPORTANT:
Do not use the Keep Warm setting to cook. Only use it to keep warm cooked food that is already hot.
1. Start with already cooked and hot ingredients in the cooking pot, covered with the glass lid.
2. Press the
Keep Warm
button.
3. Press the
I/O
button.
•
The display will start counting up from zero (00:00) to 4 hours (04:00).
•
After the keep warm setting has been on for 4 hours, the unit will stop heating and return to the default display: “----”.
•
Note
: Do not keep foods on the keep warm setting for more than 4 hours.
•
Unplug the appliance when not in use and always allow it to completely cool before cleaning and storing.
Содержание
- 79 ОБЖАРКА; Советы
- 80 ГОТОВКА В ВАКУУМЕ; ПОДГОТОВКА; Для силиконовых пакетов:; ИСПОЛЬЗОВАНИЕ РЕЖИМА ГОТОВКИ В ВАКУУМЕ; ЗАВЕРШЕНИЕ ОБРАБОТКИ
- 81 РУКОВОДСТВО ПО ПРИГОТОВЛЕНИЮ БЛЮД В ВАКУУМЕ; МЕДЛЕННОЕ ПРИГОТОВЛЕНИЕ; ПРЕИМУЩЕСТВА МЕДЛЕННОГО ПРИГОТОВЛЕНИЯ; Внесение изменений во время готовки; ОБЩИЕ РЕКОМЕНДАЦИИ
- 82 УКАЗАНИЯ ПО ПРИГОТОВЛЕНИЮ; Овощи; АДАПТАЦИЯ РЕЦЕПТОВ, ПРЕДНАЗНАЧЕННЫХ ДЛЯ ОБЫЧНОЙ ДУХОВКИ; ПАР
- 83 РИС; КИПЯЧЕНИЕ
- 84 ПОДДЕРЖАНИЕ ТЕМПЕРАТУРЫ; ПОДАЧА ЕДЫ
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)