Мультиварки Russell Hobbs 28270-56 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

7
Pulses (Beans, Peas and Lentils)
Some dried pulses (lentils, peas, etc.) may need soaking before use. Always check any recommendations on the packaging before using.
WARNING
dried beans (e.g. red kidney beans, cannellini, etc.) should be soaked for a minimum of 8 hours and boiled for at least 10 minutes before adding
to the slow cooker. They’re poisonous if eaten raw or undercooked.
Meat and Poultry
•
Slow cooking tenderises cheaper cuts, and reduces shrinkage and evaporation, retaining flavour and nutritional value. The leanest cuts of meat are
best for slow cooking.
•
Trim excess fat from the meat because this can add to the liquid during cooking in the form of fat.
•
Where possible, use chicken without skin.
•
Cut the meat into evenly sized cubes (approx. 2.5 cm) for casseroles and stews.
CONVERTING RECIPES FROM A TRADITIONAL OVEN
These times are approximate and can vary depending on the ingredients and quantities. Always check that the food is thoroughly cooked before serving.
Oven cooking time (minutes)
Time on low (hours)
Time on high (hours)
15-30
4-6
1-2
30-60
6-8
2-4
60-180
8-12
4-7
STEAM
1. Fill the cooking pot with water to a depth of approx. 2 - 2.5 cm. This will give you approx. 30 minutes of steaming. Don’t add too much water
otherwise the ingredients will be submerged.
2. Place the steaming rack into the cooking pot (fig. C). Add ingredients such as fresh vegetables cut to a uniform size to the cooking pot and cover with
glass lid.
3. Plug in the appliance. The main control display will flash “----”. This indicates that the heat is off and the appliance is ready to be programmed.
4. Press the
Steam
button.
5. The display will flash and show a default time of 30 minutes. To adjust the cooking time, use the
u
and
d
buttons. The maximum cooking time is 2
hours.
6. Press the
I/O
button. The display will stop flashing and the cooking pot will start to heat up.
7. When the temperature of the unit reaches 100°C the time will begin to count down.
8. When the cooking time has ended, the unit will stop heating and return to the default display: “----”.
Tip
•
Keep an eye on fresh vegetables and don’t overcook. Aim for brightly colored and slightly softened but not limp. Refer to your recipe for precise
times.
Suggested Steaming Times
These foods are best cooked using your steamer from cold.
Food (fresh)
Notes
Time (minutes)
Broccoli
Cut into 1-2 cm florets/pieces
13-15
Green Beans
Lay flat on the steaming rack
13-15
Carrots
Sliced approx. 1 cm thick
17-19
Cabbage (savoy)
Shred or cut into pieces
11-13
Asparagus
Lay flat on the steaming rack
11-13
Courgettes
Sliced approx. 1 cm thick
9-11
Sprouts
Whole (approx. 2 cm in diameter)
13-15
Cauliflower
Cut into 1-2 cm florets/pieces
15-17
Sweetcorn
Whole, on the cob
17-21
Potatoes
New potatoes or potatoes cut into 1-2 cm pieces
21-23
Boiled egg
Soft / Medium / Hard / Well done
5-6/7-8/9-10/11-12
Poached egg
Place in a ramekin or small dish
5-6
Chicken breast
Butterfly or dice into 1-2cm pieces
12-14
Salmon/round fish
Cod, Haddock, etc.
7-9
Flat white fish
Plaice, Sole, Basa, etc.
3-4
Steak fish
Tuna, Swordfish, etc.
7-9
Kale/cavolo nero
Cut into pieces
9-11
King prawns
Remove shells. Steam for 2-3 minutes or until the prawns have cooked all the way through. Stir half way through
cooking.
GB
DE
FR
NL
IT
ES
PT
DK
SE
NO
FI
RU
CZ
SK
PL
HR
SI
GR
HU
TR
RO
BG
AE
UA
Содержание
- 79 ОБЖАРКА; Советы
- 80 ГОТОВКА В ВАКУУМЕ; ПОДГОТОВКА; Для силиконовых пакетов:; ИСПОЛЬЗОВАНИЕ РЕЖИМА ГОТОВКИ В ВАКУУМЕ; ЗАВЕРШЕНИЕ ОБРАБОТКИ
- 81 РУКОВОДСТВО ПО ПРИГОТОВЛЕНИЮ БЛЮД В ВАКУУМЕ; МЕДЛЕННОЕ ПРИГОТОВЛЕНИЕ; ПРЕИМУЩЕСТВА МЕДЛЕННОГО ПРИГОТОВЛЕНИЯ; Внесение изменений во время готовки; ОБЩИЕ РЕКОМЕНДАЦИИ
- 82 УКАЗАНИЯ ПО ПРИГОТОВЛЕНИЮ; Овощи; АДАПТАЦИЯ РЕЦЕПТОВ, ПРЕДНАЗНАЧЕННЫХ ДЛЯ ОБЫЧНОЙ ДУХОВКИ; ПАР
- 83 РИС; КИПЯЧЕНИЕ
- 84 ПОДДЕРЖАНИЕ ТЕМПЕРАТУРЫ; ПОДАЧА ЕДЫ
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)