Хлебопечки Kenwood BM260 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

5
✬
Před ukončením druhého hnětacího cyklu se ozve akustický signál upozorňující na přidání dalších surovin, pokud je tak uvedeno v receptu.
✬✬
Na konci pečícího cyklu se přístroj automaticky přepne do režimu udržování teploty. V tomto režimu zůstane až jednu hodinu nebo do vypnutí.
tabulka programů přípravy chleba/těsta
program
Celková doba přípravy
Manuální připomenutí akustickým
Udržování teploty
Středně propečenou kůrkou
signálem, je třeba vložit suroviny
✬
✬✬
500g
750g
1Kg
500g
750g
1Kg
1 premium
Světlý nebo tmavý chléb
3:30
3:40
3:50
3:01
3:11
3:21
60
2 francouzský
Křupavější kůrka a program upravený
3:40
3:50
4:00
2:59
3:09
3:19
60
pro nižší obsah tuku a cukru
3 celozrnný
Recepty na celozrnný chléb nebo
3:05
3:15
3:25
2:19
2:29
2:39
60
chléb z celozrnné mouky 30min.
předehřátí
4 brioška (sladké
Recepty na chleba s vysokým
3:15
3:20
3:25
2:55
3:00
2:55
60
pečivo)
obsahem cukru
5 bezlepkový
Příprava pečiva z bezlepkové mouky
2:35
2:14
-
a bezlepkových směsí
Maximálně 500g mouky
6 koláče
Koláčové směsi - 500g
1:32
-
-
7 těsto
Příprava těsta k ručnímu dokončení
1:30
1:14
-
a pečení v klasické troubě
8 těsto na pizzu
Recepty na těsto na pizzu
1:10
-
-
9 marmeláda
Výroba marmelád
1:25
-
-
10 pouze pečení
Pouze pečící program. Lze použít
0:10 - 1:30
-
-
také k rozpečení již hotového a
vychladlého pečiva. Požadovaný
čas nastavte pomocí tlačítek
časovače.
eco
Tento program upeče bochník
1:25
-
-
bílého chleba za 85 minut. Bochníky
potřebují k přípravě teplou vodu,
větší množství droždí a méně soli.
Vhodné pro použití s hotovými
chlebovými směsmi.
Содержание
- 90 Условные обозначения; Выключатель питания; индикатор выполнения
- 91 Использование хлебопечки
- 92 Программы приготовления хлеба и теста
- 94 Стандартный
- 95 Французский хлеб
- 96 Хлеб из цельного зерна
- 97 Бриошь
- 99 Таймер задержки
- 100 Уход и очистка
- 101 Стандартный белый хлеб; Программа 1; Программа 2; Программа 3; Рецепты; в описании каждого рецепта)
- 102 Булочки «бриош»; Программа 4; Смеси для хлеба без глютена; Программа 5
- 103 Хлеб без глютена; Пирог с джемом; Программа 6
- 104 Хлебные булочки-«роллз»; Программа 7
- 105 Тесто для пиццы; Программа 8
- 106 Джем из летних фруктов; Программа 9; Кнопка; «eco»
- 108 Готовые смеси; кнопка; Только выпекание
- 111 По собственному рецепту
- 114 Устранение проблем; ЗАТРУДНЕНИЯ












