Kenwood BM260 - Инструкция по эксплуатации - Страница 144

Хлебопечки Kenwood BM260 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 177
Загружаем инструкцию
background image

140

PROBLÉM

MOŽNÁ PRÍČINA

RIEŠENIE

12.Chlieb sa nedá dobre

krájať, je veľmi lepkavý.

13.Tmavá farba kôrky,

kôrka je príliš hrubá.

14.Bochník chleba je

pripálený.

15.Kôrka je príliš svetlá.

16.Miesič sa nedá vybrať.

17.Chlieb sa prilepil na

nádobu alebo sa dá
ťažko vybrať.

18.Piecka na chlieb

nepracuje/miesič sa
nepohybuje.

19.Ingrediencie sa

nemixujú.

Krájanie v príliš teplom stave.

Použitie nesprávneho noža.

Použilo sa nastavenie TMAVEJ kôrky.

Porucha piecky na chlieb.

Chlieb sa nepiekol dostatočne dlho.

V recepte nebolo sušené, ani čerstvé
mlieko.

Musíte pridať vodu do nádoby na
pečenie a musíte nechať miesič, aby sa
pred odobratím odmočil.

Môže sa stať po dlhšom čase
používania.

Výrobník chleba nie je zapnutý

Nádoba na pečenie nie je správne
umiestnená.

Vybral sa časovač oneskorenia.

Piecka na chlieb sa nespustí.

Zabudli ste založiť miesič do nádoby na
pečenie.

Nechajte chlieb vychladnúť na rošte najmenej
30 minút, aby sa uvoľnila para a až potom ho
krájajte.

Použite dobrý nôž na chlieb.

Nabudúce použite nastavenie na svetlú alebo
strednú farbu kôrky.

Pozrite si odsek „Servis a starostlivosť o
zákazníkov”.

Predĺženie času pečenia.

Pridajte 15ml = 3 kávové lyžičky sušeného
odstredeného mlieka alebo nahraďte 50%
vody mliekom na podporu zhnednutia.

Po použití postupujte podľa inštrukcií na

čistenie. Po odmočení musíte miesičom trochu
pokývať, aby sa uvoľnil.

Zľahka poutierajte vnútrajšok nádoby na
pečenie rastlinným olejom.

Pozrite si odsek „Servis a starostlivosť o
zákazníkov”.

Skontrolujte, či je vypínač 

7

v polohe ON

(zap.)

Skontrolujte, či je nádoba riadne zaistená na
svojom mieste.

Výrobník chleba sa nespustí, keď časovač
dosiahne nastavený čas oneskoreného štartu.

Po naprogramovaní riadiaceho panelu
stlačením tlačidla start zapnite tak piecku na
chlieb.

Pred pridávaním ingrediencií si skontrolujte, či
je miesič nasadený na hriadeli na dne nádoby
na pečenie.

ŠTRUKTÚRA CHLEBA

MECHANICKÉ PROBLÉMY STROJA

PROBLÉMY S NÁDOBOU NA PEČENIE

FARBA A HRÚBKA KÔRKY

príručka na odstraňovanie problémov 

(pokračovanie)

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Kenwood BM260?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"