Kenwood BM260 - Инструкция по эксплуатации - Страница 145

Хлебопечки Kenwood BM260 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 177
Загружаем инструкцию
background image

141

príručka na odstraňovanie problémov 

(pokračovanie)

PROBLÉM

MOŽNÁ PRÍČINA

RIEŠENIE

20.Pach po spálenine

počas činnosti.

21.Piecka na chlieb sa na

pracovnej doske
pohybuje.

22.Stroj sa nedopatrením

odpojil z elektrického
napájania alebo nastalo
prerušenie prívodu
elektrickej energie na
dobu dlhšiu ako 8
minút.
Ako možno zachrániť
chleba?

23.Na displeji sa objaví

výraz E:01 a stroj sa
nedá zapnúť.

24.Na displeji sa objaví

výraz H:HH & E:EE a
stroj nepracuje.

Ingrediencie prenikli do vnútra pece.

Nádoba preteká.

Prekročenie kapacity nádoby na

pečenie.

Nečistoty alebo zvyšky ingrediencií na 
spodnej strane zariadenia zabraňujú
priľnutiu zariadenia k pracovnej doske.

Komora pece je príliš horúca.

Piecka na chlieb nefunguje správne.
Pokazený teplotný senzor

Postupujte opatrne, aby vám neunikli
pridávané ingrediencie mimo nádoby.
Ingrediencie by mohli prihorieť a dymiť.

Pozrite si odsek „Servis a starostlivosť o
zákazníkov”.

Nepoužívajte viac ingrediencií, ako sa uvádza
v recepte a ingrediencie vždy presne
odmerajte.

Piecku na chlieb vždy používajte na suchom 
a čistom povrchu.

Nečistoty alebo zvyšky utrite zo spodnej 
strany zariadenia vlhkou handričkou.

Vytiahnite zástrčku zo zásuvky a nechajte
ochladiť po dobu 30 minút.

Pozrite si odsek „Servis a starostlivosť o
zákazníkov”.

MECHANICKÉ PROBLÉMY STROJA

Keď je stroj v cykle miesenia, vyložte ingrediencie a štartujte znovu.

Keď je stroj v cykle kysnutia, vyberte cesto z nádoby na pečenie, vytvarujte ho a
umiestnite do formy s rozmermi 23 x 12,5cm, prikryte a nechajte kysnúť, kým
nezdvojnásobí svoj objem. Použite pečenie len na nastavení 10, alebo chlieb upečte
v konvenčnej peci pri teplote 200°C, plynová značka 6, počas 30-35 minút, kým
dostatočne nezhnedne.

Pokiaľ je stroj v cykle pečenia, používajte len nastavenie 10, alebo chlieb upečte v
konvenčnej peci pri teplote 200°C, plynová značka 6, a vyberte horný rošt. Opatrne
vyberte nádobu na pečenie zo stroja a umiestnite ju na spodný rošt pece. Pečte do
zhnednutia.

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Kenwood BM260?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"