Хлебопечки Kenwood BM260 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

141
príručka na odstraňovanie problémov
(pokračovanie)
PROBLÉM
MOŽNÁ PRÍČINA
RIEŠENIE
20.Pach po spálenine
počas činnosti.
21.Piecka na chlieb sa na
pracovnej doske
pohybuje.
22.Stroj sa nedopatrením
odpojil z elektrického
napájania alebo nastalo
prerušenie prívodu
elektrickej energie na
dobu dlhšiu ako 8
minút.
Ako možno zachrániť
chleba?
23.Na displeji sa objaví
výraz E:01 a stroj sa
nedá zapnúť.
24.Na displeji sa objaví
výraz H:HH & E:EE a
stroj nepracuje.
•
Ingrediencie prenikli do vnútra pece.
•
Nádoba preteká.
•
Prekročenie kapacity nádoby na
pečenie.
•
Nečistoty alebo zvyšky ingrediencií na 
spodnej strane zariadenia zabraňujú
priľnutiu zariadenia k pracovnej doske.
•
Komora pece je príliš horúca.
•
Piecka na chlieb nefunguje správne.
Pokazený teplotný senzor
•
Postupujte opatrne, aby vám neunikli
pridávané ingrediencie mimo nádoby.
Ingrediencie by mohli prihorieť a dymiť.
•
Pozrite si odsek „Servis a starostlivosť o
zákazníkov”.
•
Nepoužívajte viac ingrediencií, ako sa uvádza
v recepte a ingrediencie vždy presne
odmerajte.
•
Piecku na chlieb vždy používajte na suchom 
a čistom povrchu.
•
Nečistoty alebo zvyšky utrite zo spodnej 
strany zariadenia vlhkou handričkou.
•
Vytiahnite zástrčku zo zásuvky a nechajte
ochladiť po dobu 30 minút.
•
Pozrite si odsek „Servis a starostlivosť o
zákazníkov”.
MECHANICKÉ PROBLÉMY STROJA
•
Keď je stroj v cykle miesenia, vyložte ingrediencie a štartujte znovu.
•
Keď je stroj v cykle kysnutia, vyberte cesto z nádoby na pečenie, vytvarujte ho a
umiestnite do formy s rozmermi 23 x 12,5cm, prikryte a nechajte kysnúť, kým
nezdvojnásobí svoj objem. Použite pečenie len na nastavení 10, alebo chlieb upečte
v konvenčnej peci pri teplote 200°C, plynová značka 6, počas 30-35 minút, kým
dostatočne nezhnedne.
•
Pokiaľ je stroj v cykle pečenia, používajte len nastavenie 10, alebo chlieb upečte v
konvenčnej peci pri teplote 200°C, plynová značka 6, a vyberte horný rošt. Opatrne
vyberte nádobu na pečenie zo stroja a umiestnite ju na spodný rošt pece. Pečte do
zhnednutia.
Содержание
- 90 Условные обозначения; Выключатель питания; индикатор выполнения
 - 91 Использование хлебопечки
 - 92 Программы приготовления хлеба и теста
 - 94 Стандартный
 - 95 Французский хлеб
 - 96 Хлеб из цельного зерна
 - 97 Бриошь
 - 99 Таймер задержки
 - 100 Уход и очистка
 - 101 Стандартный белый хлеб; Программа 1; Программа 2; Программа 3; Рецепты; в описании каждого рецепта)
 - 102 Булочки «бриош»; Программа 4; Смеси для хлеба без глютена; Программа 5
 - 103 Хлеб без глютена; Пирог с джемом; Программа 6
 - 104 Хлебные булочки-«роллз»; Программа 7
 - 105 Тесто для пиццы; Программа 8
 - 106 Джем из летних фруктов; Программа 9; Кнопка; «eco»
 - 108 Готовые смеси; кнопка; Только выпекание
 - 111 По собственному рецепту
 - 114 Устранение проблем; ЗАТРУДНЕНИЯ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 











