Kenwood BM260 - Инструкция по эксплуатации - Страница 24

Хлебопечки Kenwood BM260 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 177
Загружаем инструкцию
background image

20

Hotové chlebové směsi

Tlačítko eco

Pouze pečení

Program 10

Program pouze pečení je možné vybrat jako samostatný program a lze jej použít následujícími
způsoby:

1 Použijte v kombinaci s programem těsto nebo za účelem prodloužení doby pečení po

skončení některého z programů pro pečení chleba.

Počkejte, dokud program těsto nebo chléb neskončí – přístroj upozorní akustickým
signálem a na displeji se objeví 0:00.

Stiskněte tlačítko menu a vyberte program 10.

Pomocí tlačítek časovače      a      nastavte požadovanou dobu pečení od 10 do 90
minut.

Stiskněte tlačítko START/STOP 

bq

.

2 Znovuohřátí již upečených a vychladlých bochníků nebo dodání křupavosti

Zvolte program (10) z MENU.

Pomocí tlačítek časovače      a      nastavte požadovanou dobu pečení od 10 do 90
minut.

Stiskněte tlačítko START/STOP 

bq

.

Při použití programu pouze pečení neponechávejte pekárnu  bez dozoru. Když kůrka
chleba dosáhne požadované barvy, program manuálně ukončete.

Nastavení 

eco

je možné použít a také jej doporučujeme pro většinu hotových chlebových

směsí. (Celozrnné směsi a směsi s moukou granary přinášejí nejlepší výsledky při použití
programu 3- celozrnný chléb).

Ujistěte se, že celková váha směsi nepřesahuje maximální množství, které je pekárna
schopna zpracovat.

Při přípravě nejprve do formy přidejte vodu v množství, které doporučuje výrobce směsi, a
potom vlastní chlebovou směs.

Doporučujeme změřit teplotu vody pomocí teploměru nebo smísit 25% vařící vody se 75%
vody studené.

Pokud těsto bochníku nenakyne dostatečně, zkuste příště přidat 1-2 lžičky snadno
smísitelného rozpustného droždí.

Použití opožděného startu se pro hotové chlebové směsi nedoporučuje, protože nelze
oddělit droždí od tekutin.

Více informací o používání chlebových směsí naleznete na webových stránkách Kenwood.

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Kenwood BM260?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"