Кухонные комбайны KitchenAid 5KFP1644EOB - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

28
To chop fresh fruits
or vegetables:
Peel, core, and/or remove
seeds. Cut food in 1 to
2.5-4 cm (1
1
/
2
-inch) pieces.
Process food to desired size, using short
pulses ( ), 1 to 2 seconds each time. Scrape
sides of bowl, if necessary.
To purée cooked fruits and vegetables
(except potatoes):
Add 60 ml (1/4 cup) liquid from recipe per
235 ml (1 cup) of food. Process food, using
short pulses ( ), until finely chopped. Then
process continuously until reaching desired
texture. Scrape sides of bowl, if necessary.
To prepare mashed potatoes:
Shred hot cooked potatoes using the
shredding disc. Exchange shredding disc
for multipurpose blade. Add softened butter,
milk, and seasonings. Pulse ( ) 3 to 4 times,
2 to 3 seconds each time, until smooth and
milk is absorbed. Do not over process.
To chop dried (or sticky) fruits:
The food should be cold. Add 60 ml (1/4 cup)
flour from recipe per 120 ml (1/2 cup) dried
fruit. Process fruit, using short pulses ( ),
until reaching desired texture.
To finely chop citrus peel:
With sharp knife, peel colored portion
(without white membrane) from citrus.
Cut peel in small strips. Process until
finely chopped.
To mince garlic or to chop fresh herbs
or small quantities of vegetables:
With processor running, add food through
the feed tube. Process until chopped. For
best results, make sure work bowl and
herbs are very dry before chopping.
TIPS FOR GREAT RESULTS
To chop nuts or make nut butters:
Process up to 710 ml (3 cups) of nuts to
desired texture, using short pulses ( ),
1 to 2 seconds each time. For a coarser
texture, process smaller batches, pulsing
1 or 2 times, 1 to 2 seconds each time.
Pulse ( ) more often for finer texture.
For nut butters, process continuously
until smooth. Store in refrigerator.
To chop cooked or raw meat,
poultry or seafood:
The food should be very cold. Cut in
2.5 cm (1-inch) pieces. Process up to
455 g (1 pound) at a time to desired size,
using short pulses ( ), 1 to 2 seconds each
time. Scrape sides of bowl, if necessary.
To make bread, cookie,
or cracker crumbs:
Break food into 3.5-5 cm (1
1
/
2
to 2-inch)
pieces. Process until fine. For larger pieces,
pulse ( ) 2 to 3 times, 1 to 2 seconds each
time. Then process until fine.
To melt chocolate in a recipe:
Combine chocolate and sugar from recipe in
work bowl. Process until finely chopped. Heat
liquid from recipe. With processor running,
pour hot liquid through the feed tube. Process
until smooth.
To grate hard cheeses,
such as Parmesan and Romano:
Never attempt to process cheese that cannot
be pierced with the tip of a sharp knife. You
can use the multi-purpose blade to grate
hard cheeses. Cut cheese in 2.5 cm (1 inch)
pieces. Place in work bowl. Process, using short
pulses ( ), until coarsely chopped. Process
continuously until finely grated. Pieces of cheese
can also be added through the feed tube while
the processor is running.
NOTE: Processing nuts and other hard
foods may scratch the surface finish on
the inside of the bowl.
Using the multipurpose blade
TIPS FOR GREAT RESULTS
W10529664D_01_EN_v01.indd 28
8/4/17 9:10 AM
Содержание
- 394 МЕРЫ ПРЕДОСТОРОЖНОСТИ; При использовании бытовых электроприборов; Ваша безопасность и безопасность других стоит на первом месте.; ОПАСНОСТЬ
- 395 БЕЗОПАСНОСТЬ ПРИ ИСПОЛЬЗОВАНИИ КУХОННОГО КОМБАЙНА
- 396 Электрические требования; СОХРАНИТЕ ДАННОЕ РУКОВОДСТВО; Утилизация отходов электрического оборудования; Утилизация упаковочных материалов
- 397 ЧАСТИ БЛЕНДЕРА И ИХ ХАРАКТЕРИСТИКИ; Части и принадлежности
- 399 Перевод обозначений на частях комбайна с английского языка; Часть
- 401 Как выбрать нужную насадку
- 403 ИСПОЛЬЗОВАНИЕ КУХОННОГО КОМБАЙНА; Перед первым использованием
- 404 Перед использованием; Вращающееся лезвие опасно; ВНИМАНИЕ; Установка крышки и предохранителя
- 405 Использование скоростных режимов
- 406 Извлечение обработанных продуктов; ИСПОЛЬЗОВАНИЕ СЪЕМНЫХ НАСАДОК И АКСЕССУАРОВ
- 408 Установка/использование комплекта для нарезки кубиками
- 410 Установка/снятие многофункционального лезвия
- 411 Установка/снятие подготовительной чаши
- 413 Установка/снятие режущего диска
- 414 Установка/снятие миничаши и минилезвия
- 415 Установка/снятие соковыжималки для цитрусовых
- 416 Установка/снятие венчика для взбивания яиц и насадки для теста
- 417 УХОД И ОЧИСТКА
- 418 Использование многофункционального лезвия
- 419 Использование режущего или шинковального диска; ПОЛЕЗНЫЕ СОВЕТЫ ДЛЯ ДОСТИЖЕНИЯ НАИЛУЧШИХ РЕЗУЛЬТАТОВ
- 420 Полезные советы
- 421 ВЫЯВЛЕНИЕ И УСТРАНЕНИЕ НЕИСПРАВНОСТЕЙ
- 422 ГАРАНТИЯ И ОБСЛУЖИВАНИЕ; Гарантия на комбайн KitchenAid













