Кухонные комбайны Philips HR7758 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

S R P S K I
2 6 6
B
Umutite jaje, mleko, brašno, korijander, so i biber
pomoću sečiva od nerđajućeg čelika.
B
Isecite oljušteni krompir, struganu šargarepu i
očišćeni celer pomoću diska za rendanje srednje
finoće i dodajte smesi s jajetom. U jednoj posudi
pomešajte povrće, smesu s jajetom i semenke
suncokreta ili kukuruz.
B
Zagrejte ulje u tiganju i ispržite 8 pljosnatih
pljeskavica s obe strane sve dok ne poprime
zlatnosmeđu boju. Pustite da se ocedi na
kuhinjskom papiru.
B
Vreme kuvanja: 3-4 minuta.
Hleb (beli)
Sastojci:
- 500g brašna
- 15g mekog putera ili margarina
- 25g svežeg kvasca ili 20g suvog kvasca
- 260ml vode
- 10g soli
- 10g šećera
B
Montirajte kuke za mešenje u posudu za
mućenje. Stavite brašno, so i margarin ili puter u
posudu. Dodajte sveži ili suvi kvasac, i vodu. Stavite
poklopac na posudu i okrećite je u smeru strelice
sve dok ne čujete klik. Pritisnite dugme za proces
mešenja i mesite testo (za maksimalno vreme
mešenja vidite poglavlje Količine i vremena
pripremanja).
B
Uklonite testo iz posude, stavite ga u veliku
posudu, pokrijte vlažnom kuhinjskom krpom i
pustite da narasta na toplom mestu 20 minuta.
Posle narastanja, ponovo izvaljajte testo i napravite
loptu.
B
Vratite testo u posudu, pokrijte vlažnom krpom i
ostavite ga da narasta još 20 minuta. Opet ga
izvaljajte i zatim uvaljajte.
B
Stavite testo na podmazani pleh, i pustite da
narasta još 45 minuta. Hleb pecite u donjem delu
prethodno zagrejane pećnice.
B
Pecite hleb na oko 225
c
C u donjem delu
prethodno zagrejane pećnice oko 35 minuta.
Reibekuchen (palačinke od krompira)
Sastojci:
- 500g krompira
- 1 seckani crni luk
- 1 jaje
- so
- ulje
B
Naribajte sirov i oljušteni krompir pomoću diska
za granulaciju i ostavite ribani krompir da se ocedi
u cedilu. Ribanom krompiru dodajte jaje, seckani
crni luk i malo soli, i to dobro umutite.
B
Sipajte malo ulja u tiganj i zagrejte ga. Zatim
sipajte sloj ribanog krompira u tiganj i ispržite ih.
Содержание
- 83 Если прибор перестал работать:; Блокировка
- 84 Встроенная блокировка; Чаша
- 85 Соковыжималка для цитрусовых; Чаша для обработки продуктов; Нож из нержавеющей стали; Снимите с ножа защитный колпачок.
- 86 Полезные советы; Выключите электроприбор.; Диски из нержавеющей стали; Установка и использование дисков
- 87 Нажмите на кнопку
- 88 Блендер и фильтр для фруктовой мякоти; Блендер; - Перемешивания мягких ингредиентов для
- 89 Фильтр для фруктовой мякоти; Установите в кувшин блендера фильтр.
- 90 Установите фиксатор крышки блендера.
- 92 Перемалывание мяса
- 93 Приготовление колбасок; Снимите диск для измельчения.; Очистка
- 94 Для тщательной очистки корпуса:
- 95 Чтобы вновь собрать баллонную взбивалку:; Очистка мясорубки
- 96 Хранение; или в центр
- 97 Руководство по обнаружению и устранению неисправностей
- 98 Функции, насадки и процессы обработки
- 103 Рецепты; порошок карри, паприка
- 104 Фруктовый пирог; и перемешивайте
- 105 C. Подавайте в теплом; Клубничный пирог
- 106 Нагрейте духовку до 180
- 107 Нагрейте духовку до 200; Шоколадный кекс; Нагрейте духовку до 160
- 108 картофеля; Пицца; сушеных дрожжей
- 109 чтобы; Обжаренные овощи и картофель; ложки зерен кукурузы с початка
- 110 - 25 г свежих дрожжей или 20 г сушеных












