Кухонные комбайны Philips HR7758 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

S L OV E N S K Y
1 8 2
- 200 g mrkvy
- 300 g zemiakov
- celá rasca
B
Umyte mäso a pokrájajte ho na kocky s hranou
2 cm. Očistite cibuľu a posekajte ju v nádobe na
spracovanie potravín pomocou čepele. Očistite
zelenú papriku a pomocou nastaviteľného disku
na krájanie ju pokrájajte na krúžky. Ošúpte rajčinu,
oddeľte jadierka a pokrájajte ju na tenké pásiky.
Posekanú cibuľu osmažte na oleji, kým nie je
mäkká. Panvicu odložte z platne a cibuľu posypte
mletou paprikou, pridajte mäso a za stáleho
miešania smažte niekoľko minút na veľkom
plameni. Pridajte zelenú papriku, rajčinu a podľa
chuti osoľte. Panvicu prikr yte a nechajte podusiť
vo vlastnej šťave do mäkka.
B
Medzitým ošúpte mrkvu a pomocou
nastaviteľného disku na krájanie ju pokrájajte na
plátky. Ošúpte zemiaky a pokrájajte ich na kocky.
Pridajte ich k mäsu a potom pridajte vodu,
potrebnú na prípravu polievky (asi 1.2 litra).
Pridajte trochu rasce a nechajte vrieť na slabom
plameni, kým suroviny nezmäknú. Ak treba,
dochuťte soľou.
B
Podávajte horúce. Môžete ozdobiť krúžkami
zelenej papriky a na samostatnom tanieri podajte
feferónky.
Jahodová torta
Suroviny:
- 100 g margarínu
- 100 g cukru
- 3 vaječné bielka
- 240 g múky
- 100 g kokosu
Suroviny na prípravu plnky:
- 80 g cukru
- 2 polievkové lyžice citrónovej šťavy
- 400 g tvarohu
- 500 g jahôd
Suroviny na prípravu polevy:
- 500 g jahôd
- 250 ml vody
- 120 g cukru
- 60 g kukuričného škrobu
Ozdoba:
- 250 g smotany
B
Vyhrejte rúru na 180
c
C. Pomocou čepele z
nehrdzavejúcej ocele vymiešajte margarín a cukor
na penu.
B
Postupne do peny vmiešajte vaječný žĺtok, múku a
strúhaný kokos. Cesto nalejte na plech na pečenie,
ovrúbkujte okraje a popichajte vidličkou. Pečte
15-20 minút, aby cesto trocha zhnedlo. Korpus
nechajte vychladnúť na rošte. Pomocou nástavca
na miesenie v nádobe zmiešajte cukor, citónovú
šťavu a tvaroh, kým nevznikne pena. Rozotrite ju
po vychladnutom korpuse. Časť jahôd poukladajte
širšou časťou nadol na korpus. Koláč vložte do
chladničky.
B
Pripravte polevu. V nádobe mixéra zmixujte
zostávajúce jahody s vodou a cukrom. Kukuričný
Содержание
- 83 Если прибор перестал работать:; Блокировка
- 84 Встроенная блокировка; Чаша
- 85 Соковыжималка для цитрусовых; Чаша для обработки продуктов; Нож из нержавеющей стали; Снимите с ножа защитный колпачок.
- 86 Полезные советы; Выключите электроприбор.; Диски из нержавеющей стали; Установка и использование дисков
- 87 Нажмите на кнопку
- 88 Блендер и фильтр для фруктовой мякоти; Блендер; - Перемешивания мягких ингредиентов для
- 89 Фильтр для фруктовой мякоти; Установите в кувшин блендера фильтр.
- 90 Установите фиксатор крышки блендера.
- 92 Перемалывание мяса
- 93 Приготовление колбасок; Снимите диск для измельчения.; Очистка
- 94 Для тщательной очистки корпуса:
- 95 Чтобы вновь собрать баллонную взбивалку:; Очистка мясорубки
- 96 Хранение; или в центр
- 97 Руководство по обнаружению и устранению неисправностей
- 98 Функции, насадки и процессы обработки
- 103 Рецепты; порошок карри, паприка
- 104 Фруктовый пирог; и перемешивайте
- 105 C. Подавайте в теплом; Клубничный пирог
- 106 Нагрейте духовку до 180
- 107 Нагрейте духовку до 200; Шоколадный кекс; Нагрейте духовку до 160
- 108 картофеля; Пицца; сушеных дрожжей
- 109 чтобы; Обжаренные овощи и картофель; ложки зерен кукурузы с початка
- 110 - 25 г свежих дрожжей или 20 г сушеных












