Кухонные комбайны Philips HR7758 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

1 8 1
S L OV E N S K Y
Ovocný koláč
Suroviny:
- 180 g ďatlí
- 270 g sušených sliviek
- 60 g mandlí
- 60 g vlašských orechov
- 60 g hrozienok
- 60 g sultánok
- 240 g celozrnnej múky
- 120 g pšeničnej múky
- 120 g nerafinovaného kr yštálového cukru
- 360 g cmaru
- štipka soli
- 1 sáčok prášku na pečenie
B
Do nádoby vložte kovovú čepeľ. Nasypte všetky
suroviny, stlačte tlačidlo
¥
a nechajte zariadenie
30 sekúnd pracovať. Ak sa cesto prilepí na veko a
steny nádoby, vyberte ho pomocou varešky. Koláč
pečte v 30 cm dlhej forme na pečenie 40 minút
pri 170°C.
Pórový koláč
Suroviny na prípravu cesta:
- 250g pšeničnej múky (prípadne celozrnnej
pšeničnej múky)
- štipka soli
- 1 polievková lyžica medu
- 20g čerstvých kvasníc alebo 1/2 sáčku sušených
kvasníc
- 100g masla
- 6 polievkových lyžíc vlažnej vody
Suroviny na prípravu plnky:
- 500g póru
- rastlinný olej
- 4 vajcia
- 500g kyslej smotany
- soľ, čierne korenie, ak treba, 1-2 polievkové
lyžice múky
B
Do nádoby vložte suroviny na prípravu cesta a
vymieste ich na pevné cesto. Nechajte ho
30 minút vykysnúť.
B
Pomocou nastaviteľného disku na krájanie, napr. v
polohe 3, pokrájajte pór na plátky. Na panvicu
nalejte trochu oleja a niekoľko minút smažte
pokrájaný pór. Do nádoby mixéra vložte ostatné
suroviny na prípravu náplne koláča a mixér
nechajte pracovať kým suroviny nenadobudnú
krémovú konzistenciu. Ak treba, pridajte 1-2
polievkové lyžice múky, aby bola náplň hutnejšia.
B
Vymastite pekáč s priemerom 24 cm a jeho spod
a boky rovnomerne pokr yte vrstvou cesta. Prekr yte
vrstvou pórovej plnky a pridajte zostávajúce
suroviny. Pečte vo vyhriatej rúre 40 minút pri teplote
180
c
C. Koláč môžete podávať teplý alebo studený.
Maďarský guláš
Suroviny:
- 1 polievková lyžica oleja
- 1 stredná cibuľa
- 1 čajová lyžička mletej papriky
- 400 g hovädzieho alebo bravčového mäsa
- 1 zelená paprika
- 1 rajčina
- soľ
Содержание
- 83 Если прибор перестал работать:; Блокировка
- 84 Встроенная блокировка; Чаша
- 85 Соковыжималка для цитрусовых; Чаша для обработки продуктов; Нож из нержавеющей стали; Снимите с ножа защитный колпачок.
- 86 Полезные советы; Выключите электроприбор.; Диски из нержавеющей стали; Установка и использование дисков
- 87 Нажмите на кнопку
- 88 Блендер и фильтр для фруктовой мякоти; Блендер; - Перемешивания мягких ингредиентов для
- 89 Фильтр для фруктовой мякоти; Установите в кувшин блендера фильтр.
- 90 Установите фиксатор крышки блендера.
- 92 Перемалывание мяса
- 93 Приготовление колбасок; Снимите диск для измельчения.; Очистка
- 94 Для тщательной очистки корпуса:
- 95 Чтобы вновь собрать баллонную взбивалку:; Очистка мясорубки
- 96 Хранение; или в центр
- 97 Руководство по обнаружению и устранению неисправностей
- 98 Функции, насадки и процессы обработки
- 103 Рецепты; порошок карри, паприка
- 104 Фруктовый пирог; и перемешивайте
- 105 C. Подавайте в теплом; Клубничный пирог
- 106 Нагрейте духовку до 180
- 107 Нагрейте духовку до 200; Шоколадный кекс; Нагрейте духовку до 160
- 108 картофеля; Пицца; сушеных дрожжей
- 109 чтобы; Обжаренные овощи и картофель; ложки зерен кукурузы с початка
- 110 - 25 г свежих дрожжей или 20 г сушеных












