Philips HR7758 - Инструкция по эксплуатации - Страница 181

Кухонные комбайны Philips HR7758 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 270
Загружаем инструкцию
background image

1 8 1

S L OV E N S K Y

Ovocný koláč

Suroviny:
- 180 g ďatlí
- 270 g sušených sliviek
- 60 g mandlí
- 60 g vlašských orechov
- 60 g hrozienok
- 60 g sultánok
- 240 g celozrnnej múky
- 120 g pšeničnej múky
- 120 g nerafinovaného kr yštálového cukru
- 360 g cmaru
- štipka soli
- 1 sáčok prášku na pečenie

B

Do nádoby vložte kovovú čepeľ. Nasypte všetky
suroviny, stlačte tlačidlo 

¥

a nechajte zariadenie

30 sekúnd pracovať. Ak sa cesto prilepí na veko a
steny nádoby, vyberte ho pomocou varešky. Koláč
pečte v 30 cm dlhej forme na pečenie 40 minút
pri 170°C.

Pórový koláč

Suroviny na prípravu cesta:
- 250g pšeničnej múky (prípadne celozrnnej

pšeničnej múky)

- štipka soli
- 1 polievková lyžica medu
- 20g čerstvých kvasníc alebo 1/2 sáčku sušených

kvasníc

- 100g masla
- 6 polievkových lyžíc vlažnej vody

Suroviny na prípravu plnky:
- 500g póru
- rastlinný olej
- 4 vajcia
- 500g kyslej smotany
- soľ, čierne korenie, ak treba, 1-2 polievkové

lyžice múky

B

Do nádoby vložte suroviny na prípravu cesta a
vymieste ich na pevné cesto. Nechajte ho 
30 minút vykysnúť.

B

Pomocou nastaviteľného disku na krájanie, napr. v
polohe 3, pokrájajte pór na plátky. Na panvicu
nalejte trochu oleja a niekoľko minút smažte
pokrájaný pór. Do nádoby mixéra vložte ostatné
suroviny na prípravu náplne koláča a mixér
nechajte pracovať kým suroviny nenadobudnú
krémovú konzistenciu. Ak treba, pridajte 1-2
polievkové lyžice múky, aby bola náplň hutnejšia.

B

Vymastite pekáč s priemerom 24 cm a jeho spod
a boky rovnomerne pokr yte vrstvou cesta. Prekr yte
vrstvou pórovej plnky a pridajte zostávajúce
suroviny. Pečte vo vyhriatej rúre 40 minút pri teplote
180

c

C. Koláč môžete podávať teplý alebo studený.

Maďarský guláš

Suroviny:
- 1 polievková lyžica oleja
- 1 stredná cibuľa
- 1 čajová lyžička mletej papriky
- 400 g hovädzieho alebo bravčového mäsa
- 1 zelená paprika
- 1 rajčina
- soľ

Содержание

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Philips HR7758?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"