Кухонные комбайны Philips HR7758 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

Č E S K Y
1 3 1
B
Smíchejte žloutek, mouku a strouhaný kokos. Těsto
položte na pečicí plech a propíchejte vidličkou.
Pečte do zlatova asi 15 až 20 minut. Pak nechte
dortík vychladnout. Zamíchejte v nádobě cukr,
citronovou šťávu a krémový sýr s použitím
hnětacího příslušenství. Dejte vychladit do
chladničky.
B
Připravte polevu. Smíchejte zbylé jahody s vodou a
cukrem v mixéru. Rozpusťte škrob ve 125 ml
jahodové směsi. Uveďte jahodovou směs do varu.
Když se vaří, vlijte do ní rozpuštěný škrob. Přelijte
horkou polevou jahody a nechte 2 hodiny
vychladnout.
Čerstvý ovocný mléčný nápoj
Přísady:
- 100 g banánů nebo jahod
- 200 ml čerstvého mléka
- 50g vanilkového mraženého krému
- granulovaný cukr k ozdobení
B
Oloupejte banány nebo opláchněte jahody.
Nakrájejte ovoce na malé kousky. Vše vložte do
mixéru. Mixujte až je obsah jemný.
B
Můžete použít libovolné ovoce ke zhotovení
osvěžujícího ovocného nápoje.
Bochánek s lískovými oříšky
Přísady do těsta:
- 500 g prosáté mouky
- 75 g cukru
- 1 lžička soli
- 1 vejce
- 250 ml mléka (35
c
C)
- 100 g měkkého másla
- 30 g čerstvého droždí (u sušeného droždí se
řiďte návodem)
Náplň:
- 250 g rozsekaných oříšků
- 100 g cukru
- 2 sáčky vanilkového cukru
- 125 ml krému
B
Ohřejte troubu na 200
c
C. Smíchejte mléko, droždí
a cukr a zpracujte po dobu 15 sekund v nádobě
hnětacím příslušenstvím. Přidejte mouku, máslo a
vejce. Těstovou směs zpracujte hnětením ještě asi
2 minuty. Přesuňte těsto do zvláštní nádobky a
nechte ho, přikr yté navlhčenou utěrkou, asi
20 minut kynout.
B
Rozsekejte lískové oříšky. Smíchejte ingredience pro
náplň. Srolujte těsto do pravoúhlého tvaru. Potřete
ho směsí z lískových oříšků a pak ho srolujte.
Nechte ho 20 minut kynout. Pečte 25 až 30
minut v troubě, vyhřáté na 200
c
C.
Čokoládový koláč
Přísady:
- 140 g měkkého másla
- 110 g cukru
- 140g čokolády
- 6 vaječných bílků
- 6 vaječných žloutků
- 110 g granulovaného cukru
- 140 g pšeničné mouky
Содержание
- 83 Если прибор перестал работать:; Блокировка
- 84 Встроенная блокировка; Чаша
- 85 Соковыжималка для цитрусовых; Чаша для обработки продуктов; Нож из нержавеющей стали; Снимите с ножа защитный колпачок.
- 86 Полезные советы; Выключите электроприбор.; Диски из нержавеющей стали; Установка и использование дисков
- 87 Нажмите на кнопку
- 88 Блендер и фильтр для фруктовой мякоти; Блендер; - Перемешивания мягких ингредиентов для
- 89 Фильтр для фруктовой мякоти; Установите в кувшин блендера фильтр.
- 90 Установите фиксатор крышки блендера.
- 92 Перемалывание мяса
- 93 Приготовление колбасок; Снимите диск для измельчения.; Очистка
- 94 Для тщательной очистки корпуса:
- 95 Чтобы вновь собрать баллонную взбивалку:; Очистка мясорубки
- 96 Хранение; или в центр
- 97 Руководство по обнаружению и устранению неисправностей
- 98 Функции, насадки и процессы обработки
- 103 Рецепты; порошок карри, паприка
- 104 Фруктовый пирог; и перемешивайте
- 105 C. Подавайте в теплом; Клубничный пирог
- 106 Нагрейте духовку до 180
- 107 Нагрейте духовку до 200; Шоколадный кекс; Нагрейте духовку до 160
- 108 картофеля; Пицца; сушеных дрожжей
- 109 чтобы; Обжаренные овощи и картофель; ложки зерен кукурузы с початка
- 110 - 25 г свежих дрожжей или 20 г сушеных












