Philips HR7758 - Инструкция по эксплуатации - Страница 131

Кухонные комбайны Philips HR7758 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 270
Загружаем инструкцию
background image

Č E S K Y

1 3 1

B

Smíchejte žloutek, mouku a strouhaný kokos. Těsto
položte na pečicí plech a propíchejte vidličkou.
Pečte do zlatova asi 15 až 20 minut. Pak nechte
dortík vychladnout. Zamíchejte v nádobě cukr,
citronovou šťávu a krémový sýr s použitím
hnětacího příslušenství. Dejte vychladit do
chladničky.

B

Připravte polevu. Smíchejte zbylé jahody s vodou a
cukrem v mixéru. Rozpusťte škrob ve 125 ml
jahodové směsi. Uveďte jahodovou směs do varu.
Když se vaří, vlijte do ní rozpuštěný škrob. Přelijte
horkou polevou jahody a nechte 2 hodiny
vychladnout.

Čerstvý ovocný mléčný nápoj

Přísady:
- 100 g banánů nebo jahod
- 200 ml čerstvého mléka
- 50g vanilkového mraženého krému
- granulovaný cukr k ozdobení

B

Oloupejte banány nebo opláchněte jahody.
Nakrájejte ovoce na malé kousky. Vše vložte do
mixéru. Mixujte až je obsah jemný.

B

Můžete použít libovolné ovoce ke zhotovení
osvěžujícího ovocného nápoje.

Bochánek s lískovými oříšky

Přísady do těsta:
- 500 g prosáté mouky
- 75 g cukru
- 1 lžička soli
- 1 vejce
- 250 ml mléka (35

c

C)

- 100 g měkkého másla
- 30 g čerstvého droždí (u sušeného droždí se

řiďte návodem)

Náplň:
- 250 g rozsekaných oříšků
- 100 g cukru
- 2 sáčky vanilkového cukru
- 125 ml krému

B

Ohřejte troubu na 200

c

C. Smíchejte mléko, droždí

a cukr a zpracujte po dobu 15 sekund v nádobě
hnětacím příslušenstvím. Přidejte mouku, máslo a
vejce. Těstovou směs zpracujte hnětením ještě asi
2 minuty. Přesuňte těsto do zvláštní nádobky a
nechte ho, přikr yté navlhčenou utěrkou, asi 
20 minut kynout.

B

Rozsekejte lískové oříšky. Smíchejte ingredience pro
náplň. Srolujte těsto do pravoúhlého tvaru. Potřete
ho směsí z lískových oříšků a pak ho srolujte.
Nechte ho 20 minut kynout. Pečte 25 až 30
minut v troubě, vyhřáté na 200

c

C.

Čokoládový koláč

Přísady:
- 140 g měkkého másla
- 110 g cukru
- 140g čokolády
- 6 vaječných bílků
- 6 vaječných žloutků
- 110 g granulovaného cukru
- 140 g pšeničné mouky

Содержание

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Philips HR7758?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"