Philips HR7758 - Инструкция по эксплуатации - Страница 263

Кухонные комбайны Philips HR7758 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 270
Загружаем инструкцию
background image

S R P S K I

2 6 3

Glazura:
- 500g jagoda
- 250ml vode
- 120g šećera
- 60g skroba

Garnirung:
- 250g slatke pavlake

B

Zagrejte pećnicu do 180

c

C. Umutite margarin i

šećer u posudi pomoću sečiva od nerđajućeg
čelika.

B

Umutite žumance, zatim umešajte brašno i
strugani kokos. Stavite testo na pleh, napravite
ivice i izbodite viljuškom. Peći 15-20 minuta sve
dok ne dobije svetlosmeđu boju. Ostavite pitu na
polici da se hladi. Koristeći dodatak za mešenje, u
posudi umutite šećer, limunov sok i krem sir sve
dok smesa ne postane pahuljičava. Time
premažite ohlađenu koru pite. Aranžirati jedan
deo jagoda (s peteljkom na dole) na piti. Staviti u
frižider.

B

Pripremite glazuru. Pomešajte preostale jagode s
vodom i šećerom u posudi blendera. Rastvorite
malo skroba u 125 ml smese s jagodama.
Dovedite smesu s jagodama do ključanja. Kada
proključa, umešajte rastvoreni skrob. Kašikom
sipajte vruću glazuru preko jagoda i ostavite da se
hladi 2 sata. Vrh pokrijte čvrstim šlagom .

Milkšejk od svežeg voća

Sastojci:
- 100g banana ili jagoda
- 200ml svežeg mleka

- 50g sladoleda od vanile
- kristal šećer po želji

B

Oljuštite banane ili operite jagode. Isecite voće na
manje komade. Sve sastojke stavite u posudu
blendera. Mešajte sve dok masa ne postane
glatka.

B

Možete da upotrebite voće po želji da biste
napravili vaš omiljeni milkšejk od svežeg voća.

Hlebni kolut, s lešnikom

Sastojci za testo:
- 500g prosejanog brašna
- 75g šećera
- 1 kašičica soli
- 1 jaje
- 250ml mleka (na 35

c

C)

- 100g putera, omekšanog
- 30g svežeg kvasca (za suvi kvasac, pročitajte

uputstvo na ambalaži)

Nadev:
- 250g seckanih lešnika
- 100g šećera
- 2 kesice vanilin šećera
- 125ml slatke pavlake

B

Zagrejte pećnicu do 200

c

C. 15 sekundi mutite

mleko, kvasac i šećer u posudi koristeći dodatak
za mešenje. Dodajte brašno, so, puter i jaje. Mesite
smesu za testo 2 minuta. Stavite testo u posebnu
posudu, pokrijte ga vlažnom krpom i ostavite testo
da naraste na mlakom mestu 20 minuta.

Содержание

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Philips HR7758?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"