Кухонные комбайны Philips HR7758 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

S R P S K I
2 6 2
B
Stavite sve sastojke u posudu i umesite testo.
Pustite testo da raste oko 30 minuta.
B
Isecite praziluk pomoću podesivog diska za
sečenje na komade koji je npr. u položaju
3. Sipajte malo ulja u tiganj i pržite isečeni
praziluk nekoliko minuta. Stavite ostatak sastojaka
u posudu blendera i pustite blender da radi sve
dok se ne dobije kremasta masa. Dodajte 1-2
supene kašike brašna da povećate gustinu smese,
ako je potrebno.
B
Podmažite pleh za pečenje u prečniku od 24 cm i
ravnomerno pokrijte dno i strane testom.
Razmažite smesu sa prazilukom po testu a preko
toga sipajte ostale sastojke. Pecite u zagrejanoj
pećnici oko 40 minuta na 180
c
C. Može se
ser virati toplo ili hladno.
Mađarski gulaš
Sastojci:
- 1 supena kašika ulja
- 1 crni luk srednje veličine
- 1 kašičica aleve paprike
- 400g junetine ili svinjetine
- 1 zelena papričica
- 1 paradajz
- so
- 200g šargarepe
- 300g krompira
- kim
B
Operite meso i isecite ga na kockice od 2 cm.
Oljuštite crni luk i iseckajte ga u posudi za
preradu namirnica koristeći sečivo. Izvadite
semenke zelene papričice i isecite je na prstenove
koristeći podesivi disk za sečenje na komade.
Oljuštite paradajz, izvadite semenke pa ga isecite
na tanke trake. Iseckani crni luk propržite na ulju
dok ne omekša. Skinite sa vatre i pospite alevu
papriku po crnom luku, dodajte meso i pržite na
jakoj vatri nekoliko minuta mešajući stalno.
Dodajte zelenu papričicu, paradajz i so po želji,
pokrijte tiganj i dinstajte u sopstvenom soku na
umerenoj vatri sve dok ne postane potpuno meko.
B
U međuvremenu, oljuštite i iseckajte šargarepe
koristeći disk za sečenje na komade a zatim
oljuštite i isecite krompir na kocke. Dodajte ih u
meso i sipajte dovoljno hladne vode za količinu
supe koju želite da napravite (pribl. 1.2 litra).
Začinite s malo kima i ostavite da se krčka dok
sve ne bude meko kao puter. Ako je potrebno,
dodajte još soli.
B
Ser virajte vruće. Možete garnirati kolutićima
zelene papričice i ser virati ljutu alevu papriku na
posebnom tanjiru.
Kolač s jagodama
Sastojci:
- 100g margarina
- 100g šećera
- 3 žumanca
- 240g brašna
- 100g kokosa
Nadev:
- 80g šećera
- 2 kašičice limunovog soka
- 400g krem sira
- 500g jagoda
Содержание
- 83 Если прибор перестал работать:; Блокировка
- 84 Встроенная блокировка; Чаша
- 85 Соковыжималка для цитрусовых; Чаша для обработки продуктов; Нож из нержавеющей стали; Снимите с ножа защитный колпачок.
- 86 Полезные советы; Выключите электроприбор.; Диски из нержавеющей стали; Установка и использование дисков
- 87 Нажмите на кнопку
- 88 Блендер и фильтр для фруктовой мякоти; Блендер; - Перемешивания мягких ингредиентов для
- 89 Фильтр для фруктовой мякоти; Установите в кувшин блендера фильтр.
- 90 Установите фиксатор крышки блендера.
- 92 Перемалывание мяса
- 93 Приготовление колбасок; Снимите диск для измельчения.; Очистка
- 94 Для тщательной очистки корпуса:
- 95 Чтобы вновь собрать баллонную взбивалку:; Очистка мясорубки
- 96 Хранение; или в центр
- 97 Руководство по обнаружению и устранению неисправностей
- 98 Функции, насадки и процессы обработки
- 103 Рецепты; порошок карри, паприка
- 104 Фруктовый пирог; и перемешивайте
- 105 C. Подавайте в теплом; Клубничный пирог
- 106 Нагрейте духовку до 180
- 107 Нагрейте духовку до 200; Шоколадный кекс; Нагрейте духовку до 160
- 108 картофеля; Пицца; сушеных дрожжей
- 109 чтобы; Обжаренные овощи и картофель; ложки зерен кукурузы с початка
- 110 - 25 г свежих дрожжей или 20 г сушеных












