Кухонные комбайны Philips HR7758 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

Č E S K Y
1 3 2
Náplň:
- 200 g meruňkového džemu
Poleva:
- 125ml vody
- 300 g cukru
- 250 g drcené čokolády
- šlehaný krém, pokud je požadován
B
Ohřejte troubu na 160
c
. Smíchejte máslo s
cukrem v nádobě s noži. Umixujte čokoládu.
Přidávejte žloutek jeden po druhém do směsi až
bude směs krémová. Našlehejte bílek a smíchejte
ho s granulovaným cukrem do tuha pomocí metel.
Ten přidejte do směsi a jemně promíchejte.
Těstovou směs dejte na pečicí plech (25 cm).
Pečte asi 1 hodinu při teplotě 160
c
C. Pr vních 15
minut nechte dvířka trouby pootevřená.
B
Nechte koláč trochu vychladnout na pečicím
plechu a pak ho z plechu sejměte. Rozdělte ho
vodorovně na dva díly, na jeden díl dejte
meruňkový džem a oba díly dejte na sebe. Zbylý
džem ohřejte a nalijte ho na povrch. Připravte
polevu z horké vody, čokolády a cukru. Tu nalijte na
povrch a celý koláč nechte vychladnout. Podávejte
se šlehaným krémem.
Polévka z brokolice (pro 4 osoby)
Přísady:
- 50 g zralého sýru Gouda
- 300 g vařené brokolice (stonky a květy)
- voda, v níž se brokolice vařila
- 2 vařené brambor y v kusech
- 2 nakrájené stonky
- 2 lžíce šlehaného krému
- curr y
- sůl
- pepř
- muškátový ořech
B
Rozstrouhejte sýr hrubým strouhacím kotoučem.
Vyrobte pyré z brokolice, uvařených brambor a s
trochou vývaru z brokolice. Pak pyré se zbylým
vývarem nalijte do odměrky a doplňte vodou do
750 ml. Přelijte polévku do hrnce a uveďte ji do
varu. Vmíchejte do ní sýr a ochuťte curr y, solí,
pepřem a muškátovým ořechem. Přidejte krém.
Pizza
Přísady pro těsto:
- 400 g mouky
- 1/2 lžičky soli
- 20 g čerstvého droždí nebo 1,5 sáčku sušeného
droždí
- 2 lžíce oleje
- asi 240ml vody (teplé 35
c
C)
Pro potření pizzy:
- 300 ml rajského protlaku
- 1 lžička italských bylinek (sušené nebo čerstvé)
- 1 cibule
- 2 stroužky česneku
- sůl a pepř
- cukr
Содержание
- 83 Если прибор перестал работать:; Блокировка
- 84 Встроенная блокировка; Чаша
- 85 Соковыжималка для цитрусовых; Чаша для обработки продуктов; Нож из нержавеющей стали; Снимите с ножа защитный колпачок.
- 86 Полезные советы; Выключите электроприбор.; Диски из нержавеющей стали; Установка и использование дисков
- 87 Нажмите на кнопку
- 88 Блендер и фильтр для фруктовой мякоти; Блендер; - Перемешивания мягких ингредиентов для
- 89 Фильтр для фруктовой мякоти; Установите в кувшин блендера фильтр.
- 90 Установите фиксатор крышки блендера.
- 92 Перемалывание мяса
- 93 Приготовление колбасок; Снимите диск для измельчения.; Очистка
- 94 Для тщательной очистки корпуса:
- 95 Чтобы вновь собрать баллонную взбивалку:; Очистка мясорубки
- 96 Хранение; или в центр
- 97 Руководство по обнаружению и устранению неисправностей
- 98 Функции, насадки и процессы обработки
- 103 Рецепты; порошок карри, паприка
- 104 Фруктовый пирог; и перемешивайте
- 105 C. Подавайте в теплом; Клубничный пирог
- 106 Нагрейте духовку до 180
- 107 Нагрейте духовку до 200; Шоколадный кекс; Нагрейте духовку до 160
- 108 картофеля; Пицца; сушеных дрожжей
- 109 чтобы; Обжаренные овощи и картофель; ложки зерен кукурузы с початка
- 110 - 25 г свежих дрожжей или 20 г сушеных












