Кухонные комбайны Philips HR7758 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

S L OV E N S K Y
1 8 4
- šlahačka, podľa chuti
B
Rúru vyhrejte na 160
c
C. Pomocou čepele z
nehrdzavejúcej ocele vyšľahajte maslo a práškový
cukor. Roztopte a primiešajte čokoládu. Po jednom
primiešajte vaječné žĺtka a miešajte, kým zmes
nemá krémovú konzistenciu. Pomocou nástavca
na šľahanie vyšľahajte vaječné bielka s
kr yštálovým cukrom na tuhý napenený sneh. Sneh
pridajte ku zmesi a jemne ho vmiešajte. Pomocou
varešky primiešajte múku. Zmes preneste na
vymastený plech (24 cm). Pečte jednu hodinu pri
160
c
C. Pr vých 15 minút nechajte dvierka rúr y
pootvorené.
B
Koláč na plechu nechajte trochu vychladnúť,
potom ho preložte na rošt a nechajte ďalej
vychladnúť. Koláč rozkrojte vodorovne na polovice,
spodnú potrite marhuľovým džemom a opäť
prikr yte vrchnou. Zostávajúci džem zohrejte, aby
začal tiecť, a rozotrite ho po vrchu koláča.
Pripravte zdobenie. Prevarte vodu, pridajte cukor a
čokoládu a nechajte vrieť na slabom plameni.
Miešajte dovtedy, kým zmes nie je hladká,
pripravená na rozotretie. Vrch koláča natrite
zdobením a nechajte vychladnúť. Koláč podávajte
so šľahačkou.
Brokolicová polievka (pre 4 osoby)
Suroviny:
- 50 g zrelého syra Gouda
- 300 g varenej brokolice
- vývar z brokolice
- 2 nakrájané varené zemiaky
- 2 bujóny
- 2 polievkové lyžice smotany na šľahanie
- kar y korenie
- soľ
- čierne korenie
- muškátový oriešok
B
Pomocou nástavca na hrubé strúhanie nastrúhajte
syr. Prepasírujte brokolicu s varenými zemiakmi a
malým množstvom vývaru z brokolice. Brokolicové
pyré zmiešajte so zvyškom vývaru a kockami
bujónu (celkový objem 750 ml). Polievku prelejte
na panvicu a za stáleho miešania nechajte
zovrieť. Primiešajte syr a dochuťte kari korením,
soľou, čiernym korením a muškátovým orechom.
Nakoniec pridajte smotanu.
Pizza
Suroviny na prípravu cesta:
- 400g múky
- 1/2 čajovej lyžičky soli
- 20g čerstvých kvasníc alebo 1.5 sáčka sušených
kvasníc
- 2 polievkové lyžice oleja
- približne 240ml vody (35°C)
Suroviny na prípravu omáčky:
- 300ml paradajkového pretlaku
(konzer vovaného)
- 1 čajová lyžička zmesi talianskych byliniek
(sušené, alebo čerstvé)
- 1 cibuľa
- 2 strúčiky cesnaku
- soľ a čierne korenie
- cukor
Содержание
- 83 Если прибор перестал работать:; Блокировка
- 84 Встроенная блокировка; Чаша
- 85 Соковыжималка для цитрусовых; Чаша для обработки продуктов; Нож из нержавеющей стали; Снимите с ножа защитный колпачок.
- 86 Полезные советы; Выключите электроприбор.; Диски из нержавеющей стали; Установка и использование дисков
- 87 Нажмите на кнопку
- 88 Блендер и фильтр для фруктовой мякоти; Блендер; - Перемешивания мягких ингредиентов для
- 89 Фильтр для фруктовой мякоти; Установите в кувшин блендера фильтр.
- 90 Установите фиксатор крышки блендера.
- 92 Перемалывание мяса
- 93 Приготовление колбасок; Снимите диск для измельчения.; Очистка
- 94 Для тщательной очистки корпуса:
- 95 Чтобы вновь собрать баллонную взбивалку:; Очистка мясорубки
- 96 Хранение; или в центр
- 97 Руководство по обнаружению и устранению неисправностей
- 98 Функции, насадки и процессы обработки
- 103 Рецепты; порошок карри, паприка
- 104 Фруктовый пирог; и перемешивайте
- 105 C. Подавайте в теплом; Клубничный пирог
- 106 Нагрейте духовку до 180
- 107 Нагрейте духовку до 200; Шоколадный кекс; Нагрейте духовку до 160
- 108 картофеля; Пицца; сушеных дрожжей
- 109 чтобы; Обжаренные овощи и картофель; ложки зерен кукурузы с початка
- 110 - 25 г свежих дрожжей или 20 г сушеных












