Philips HR7758 - Инструкция по эксплуатации - Страница 26

Кухонные комбайны Philips HR7758 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 270
Загружаем инструкцию
background image

E N G L I S H

2 6

- 400g cream cheese
- 500g strawberries

Glaze:
- 500g strawberries
- 250ml water
- 120g sugar
- 60g cornstarch

Garnishing:
- 250g cream

B

Heat oven to 180

c

C. Cream margarine and sugar

in the bowl with the stainless steel blade.

B

Blend in egg yolk, then stir in flour and flaked
coconut. Put the dough on the baking plate, flute
the edge and prick with a fork. Bake for 15-20
minutes until light brown. Let the tart cool on a
rack. Mix sugar, lemon juice and cream cheese in
the bowl until fluffy using the kneading accessor y.
Spread on the cooled tart shell. Arrange a part of
the strawberries (stem side down) on the tart. Put
in the refrigerator.

B

Prepare the glaze. Blend the remaining
strawberries with the water and the sugar in the
blender jar. Dissolve the cornstarch in 125ml of
the strawberr y mixture. Bring the strawberr y
mixture to the boil. When it is boiling, stir in the
dissolved cornstarch. Spoon the hot glaze over the
strawberries and chill for 2 hours. Top with cream
whipped to stiff peaks.

Fresh fruit milkshake

Ingredients:
- 100g bananas or strawberries
- 200ml fresh milk
- 50g vanilla ice cream
- granulated sugar to taste

B

Peel the bananas or rinse the strawberries. Cut
fruit into smaller pieces. Put all the ingredients in
the blender jar. Blend until smooth.

B

You can use any fruit you choose to make your
favourite fresh fruit milkshake.

Hazelnut bread ring

Ingredients dough:
- 500g sieved flour
- 75g sugar
- 1 tsp salt
- 1 egg
- 250ml milk (at 35

c

C)

- 100g butter, softened
- 30g fresh yeast (for dr y yeast, read the

instructions on the package)

Filling:
- 250g chopped hazelnuts
- 100g sugar
- 2 sachets of vanilla sugar
- 125ml cream

B

Heat oven to 200

c

C. Mix milk, yeast and sugar in

the bowl for 15 seconds using the kneading
accessor y. Add flour, salt, butter and egg. Knead
the dough mixture for 2 minutes. Put the dough 

Содержание

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Philips HR7758?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"