Кухонные комбайны Philips HR7758 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

2 5 9
S R P S K I
Primena
Pite od
jabuka, slatki
keksovi,
korpice od
testa sa
voćem
Luksuzan hleb
Pudinzi, suflei,
maringe
Sosovi,
džemovi,
pudinzi, hrana
za bebe
Procedura
Koristite hladan margarin,
isecite margarin na kockice
od 2 cm. Stavite brašno u
posudu i dodajte margarin.
Mešajte sve dok testo ne
postane mr vičasto. Zatim
dodajte hladnu vodu dok
mešate. Prestanite kada
testo počne da se pretvara
u loptu. Pustite da se testo
ohladi pre nego što
nastavite preradu.
Pr vo umutite kvasac, toplu
vodu i nešto šećera u
posebnoj posudi. Stavite sve
sastojke u posudu za
mućenje i mesite testo sve
dok ne postane glatko i
prestane da se lepi za
posudu (potreban je pribl.
1 minut). Ostavite ga da
narasta oko 30 minuta.
Upotrebljavajte belanca na
sobnoj temperaturi.
Napomena: uoptrebite
najmanje 2 belanca.
Savet: dodajte malo
limunovog soka kako bi
sprečili da voće izgubi boju.
Dodajte malo tečnosti kako
bi pire bio gladak.
Procesno
dugme/
dodatak
¨
/
{
—
¨
/
{
—
∆
/
˚
∆
/
˚
Maksi-
malna
količina
500g
brašna
1000g
brašna
6
belanaca
500g
Sastojci i
rezultati
Testo -
mešenje
Testo (s
kvascem) -
mešenje
Belanca -
mućenje
Voće (kao što
su jabuke,
banane,
vodeni
kesten) -
mlevenje
Primena
Sosovi,
džemovi,
pudinzi, hrana
za bebe
Garnir, hladni
umaci
Sosovi, supe,
garniri, biljni
puter
Salate, garniri,
prelivi za
meso na
žaru.
Tar tar bifteci,
hamburgeri,
ćufte
Tar tar biftek,
hamburgeri,
ćufte
Procedura
Savet: dodajte malo
limunovog soka da biste
sprečili da voće izgubi boju.
Oljuštite beli luk. Pritisnite
impulsno dugme nekoliko
puta da biste izbegli da beli
luk iseckate suviše sitno.
Upotrebite najmanje 150g.
Pre seckanja, zelen operite i
osušite.
Svi sastojci moraju da budu
na sobnoj temperaturi.
Napomena: upotrebite
najmanje jedno veliko jaje,
dva mala jaja ili dva
žumanca. Stavite jaje i malo
sirćeta u posudu i dodajte
nekoliko kapi ulja.
Pr vo uklonite sve žile i kosti.
Isecite meso na kockice od
3 cm.
Pr vo uklonite sve žile i kosti.
Isecite meso na kockice od
3 cm. Pritisnite impulsno
dugme da biste dobili
krupniji rezultat seckanja.
Procesno
dugme/
dodatak
∆
/
˚
¥
/
P
¥
/
P
∆
/
˚
Í
/
Å
Í
/
Å
Maksi-
malna
količina
500g
300g
Min.
50g
3 jajeta
500g
400g
Sastojci i
rezultati
Voće (kao
što su jabuke,
banane) -
seckanje
Beli luk -
seckanje
Zelen (npr.
peršun) -
seckanje
Majonez -
emulgovanje
Mesa (kr ta) -
mlevenje
Meso, riba,
živina
(pernata) -
mlevenje
Содержание
- 83 Если прибор перестал работать:; Блокировка
- 84 Встроенная блокировка; Чаша
- 85 Соковыжималка для цитрусовых; Чаша для обработки продуктов; Нож из нержавеющей стали; Снимите с ножа защитный колпачок.
- 86 Полезные советы; Выключите электроприбор.; Диски из нержавеющей стали; Установка и использование дисков
- 87 Нажмите на кнопку
- 88 Блендер и фильтр для фруктовой мякоти; Блендер; - Перемешивания мягких ингредиентов для
- 89 Фильтр для фруктовой мякоти; Установите в кувшин блендера фильтр.
- 90 Установите фиксатор крышки блендера.
- 92 Перемалывание мяса
- 93 Приготовление колбасок; Снимите диск для измельчения.; Очистка
- 94 Для тщательной очистки корпуса:
- 95 Чтобы вновь собрать баллонную взбивалку:; Очистка мясорубки
- 96 Хранение; или в центр
- 97 Руководство по обнаружению и устранению неисправностей
- 98 Функции, насадки и процессы обработки
- 103 Рецепты; порошок карри, паприка
- 104 Фруктовый пирог; и перемешивайте
- 105 C. Подавайте в теплом; Клубничный пирог
- 106 Нагрейте духовку до 180
- 107 Нагрейте духовку до 200; Шоколадный кекс; Нагрейте духовку до 160
- 108 картофеля; Пицца; сушеных дрожжей
- 109 чтобы; Обжаренные овощи и картофель; ложки зерен кукурузы с початка
- 110 - 25 г свежих дрожжей или 20 г сушеных












