Zelmer 586_686 - Инструкция по эксплуатации - Страница 37

Мясорубки Zelmer 586_686 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 58
Загружаем инструкцию
background image

41

Naminė dešra

4,5 kg vidutinio riebumo kiaulienos, 0,5 kg lašinių, 1 stilkinė 

kaulų sultinio, 6-7 šaukšteliai druskos, 1 plokščias šaukštelis 

salietros,  1  šaukštelis  maltų  pipirų,  12-15  pimento  grūdelių 

(sumalti), 5-6 skiltelės česnako (sukapoti), 7 m. ilgio celofa-

ninė žarna.

Mėsą  sumalti  mašinėlėje  su  8  mm  skersmens  skylučių  sie-

teliu.  Druską  sumaišyti  su  salietra  ir  prieskoniais,  pridėti  į 

mėsą, samaišyti ir išminkyti kaip tešlą, laipsniškai pridedant 

sultinio. Palikti šaltoje vietoje 24 valandom. Į mėsos malimo 

mašinėlę  įtaisyti  dešrų  darymo  antgalį.  1  m  ilgio  celofaninę 

žarną  pripildyti  paruoštu  mėsos  faršu,  formuojant  30-40  cm 

atkarpas. Atkreipk dėmesį, kad antgalyje esančios nuorinimo 

angos visiškai neužsikimštų. 

Dešrą apdžiovinti per 6 val. Rūkyti šiltais dūmais per 14 val. 

arba karštais dūmais per 2,5 val.

Raudonųjų kopūstų salotai

400 g raudonųjų kopūstų, 200 g obuolių, 2 šaukštai aliejaus, 

citrinos sulčių, druskos, cukraus.

Kopūstus  nuplauti  ir  supjaustyti  pjaustyklėje,  vartojant  grie-

žiniams  arba  stambioms  drožlėms  gaminti  skirtą  trintuvę. 

Obuolius  nulupti  ir  susmulkinti  stambių  drožlių  trintuvės 

pagalba.  Supjaustytus  kopūstus  sumaišyti  su  susmulkintais 

obuoliais,  pridedant  pagal  skonį  aliejaus,  citrinos  sulčių, 

druskos ir cukraus.

Salierų salotai

400 g salierų, 200 g obuolių, 2 šaukštai aliejaus arba grieti-

nės, citrinos sulčių, druskos, cukraus.

Salierus  sutrinti  smulkiomis  drožlėmis.  Pridėti  kiek  reikiant 

grietinės  arba  aliejaus.  Pagardinti  pridedant  pagal  skonį 

cukraus, citrinos sulčių ir druskos.

Ekologija – Rūpinkimės aplinka

Kiekvienas  vartotojas  gali  prisidėti  prie  aplin-

kosaugos.  Tai  nėra  nei  sunku  nei  pernelyg 

brangu. Tuo tikslu: kartoninę pakuotę perduok i 

makulatūros surinkimo punktą, polietileno (PE) 

maišelius  įmesk  į  plastmasių  kaupimo  kontei-

nerį.

Susinaudojusį  prietaisą  perduok  į  atitinkamą  atliekų  surin-

kimo punktą, kadangi esantys prietaise pavojingi komponen-

tai gali sukelti pavojų aplinkai.

Neišmesk kartu su komunalinėmis atliekomis!!!

Gamintojas  neneša  atsakomybes  už  galimus  nuostolius  sukeltus 

prietaisą vartojant ne pagal jo paskirtį arba netinkamai jį aptarnaujant. 

Siekdamas  prisitaikyti  prie  teises  aktų,  normų,  direktyvų  reikalavimų 

arba  konstrukciniais,  prekybiniais,  estetiniais  ir  kitokiais  sumetimais 

gamintojas  palieka  sau  teisę  kiekvienu  momentu  gaminį  modiikuoti 

be ankstesnio apie tai įspėjimo.

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Zelmer 586_686?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"