Russell Hobbs 21850-56 - Инструкция по эксплуатации - Страница 297

Мультиварки Russell Hobbs 21850-56 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 328
Загружаем инструкцию
background image

297

COSTIŢE CU BERE BRUNĂ (STOUT), SIROP DE ARŢAR ŞI SOIA 

k

 

CARNE

1k 

costițe de porc 

ceapă, tocată

350m 

Guinness / stout 

1t 

ulei de măsline

140m 

supă de vită / supă de porc 

3c 

usturoi, curățat şi tocat

60m 

sirop de arțar / miere 

2T 

sos brun de soia

Deschideți capacul. Selectați 

k

 din meniu. Adăugați uleiul. Setați timpul de preparare la 1 oră şi 45 de 

minute. Apăsați butonul 

v

. Adăugați costițele şi rumeniți-le 5 minute - întorcându-le din când în când. 

Scoateți costițele. Adăugați ceapa şi usturoiul. Gătiți până când ceapa se înmoaie. Puneți costițele înapoi în 

vas. Adăugați Guinness, supă, sirop de arțar şi sos de soia. Închideți capacul. Aşteptați până când 

programul se termină. Condimentați şi serviți. Un aperitiv excelent sau o gustare ori un prânz.

RIZOTO CU SFECLĂ ROŞIE 

PORRIDGE (TERCI DE OVĂZ)/RIZOTO 

m

400g 

sfeclă roşie 

2T 

ulei de măsline

250g 

orez arbori/rizoto 

ceapă, tocată mărunt

250m 

vin alb 

2c 

usturoi, curățat şi tocat

900m 

cub de legume / supă de pui 

1t 

cimbru, tocat mărunt

pentru finalizare:

100m 

iaurt 

1T 

pătrunjel (tocat)

1T 

unt

Deschideți capacul. Selectați 

S

 din meniu şi apăsați 

v

. Adăugați supa. Lăsați să dea în clocot, amestecând. 

Fierbeți la loc mic timp de 10 minute. Transferați supa într-un vas. Apăsați 

w

 de două ori, pentru a opri 

programul. Selectați 

m

 din meniu şi apăsați 

v

. Lăsați-l să se încălzească. Îndepărtați pielița de pe sfecla 

roşie şi tăiați-o în cuburi de 1 cm. Puneți sfecla roşie, usturoiul şi ceapa într-un vas. Gătiți până când ceapa 

se înmoaie. Amestecați orezul. Închideți capacul şi lăsați la gătit 3-4 minute. Deschideți capacul. 

Amestecați vinul. Închideți capacul şi lăsați la gătit 3-4 minute. Deschideți capacul. Adăugați cimbrul. 

Adăugați supa. Închideți capacul. Aşteptați până când programul se termină. Verificați orezul - ar trebui să 

fie puțin crocant, însă să nu fie tare. Dacă nu este încă gata, adăugați puțină apă şi lăsați-l încă câteva 

minute. Adăugați untul, amestecând - acesta îi va conferi luciul rizotoului. Serviți cu puțin iaurt şi o ploaie 

de pătrunjel. Este foarte bun ca aperitiv sau ca masă uşoară.

GB

DE

FR

NL

IT

ES

PT

DK

SE

NO

FI

RU

CZ

SK

PL

HR

SI

GR

HU

TR

RO

BG

AE

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Russell Hobbs 21850-56?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"