Russell Hobbs 21850-56 - Инструкция по эксплуатации - Страница 13

Мультиварки Russell Hobbs 21850-56 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 328
Загружаем инструкцию
background image

13

PEARL BARLEY AND BORLOTTI BEAN ONE-POT MEAL 

STEW 

i

1T 

olive oil 

1J 

borlotti beans

175g 

pearl barley 

onion, finely chopped

1J 

chopped tomatoes 

1T 

tomato purée

1000m 

vegetable stock 

2h 

parsley (chopped)

125m 

dry red wine 

  

salt and pepper

to serve:

  

hot chilli oil (optional)

Open the lid. Select 

S

 on the menu, and press 

v

. Add the stock. Bring to the boil, stirring. Simmer for 10 

minutes. Transfer the stock to a jug. Add the oil. Add the onion and sauté till soft. Add the wine and cook 

for a few minutes. Add the pearl barley, and stir till it begins to take on the colour of the wine. Drain the 

beans and add them. Add the tomatoes. Add the stock. Press 

w

 twice to stop the program. Close the lid. 

Select 

j

. 30 minutes before cooking ends, open the lid. Check the amount of liquid in the bowl. Add 

150ml of hot water if necessary. Close the lid. Wait till the program ends. Serve with fresh crusty bread and 

a splash of hot chilli oil.

SYRUP SPONGE PUDDING 

STEAM  

h

  

115g 

butter 

2 e

100g 

caster sugar 

¼t 

vanilla essence

175g 

self raising flour 

2T 

milk

4T 

golden syrup

Beat the eggs in a bowl. Cream the butter and sugar in a bowl. Gradually add the eggs, then the vanilla, 

then the flour. Stir in the milk. Grease a 1200ml oven-proof bowl. Put the syrup in the bottom of the 

oven-proof bowl and put the mixture on top. Cover with baking parchment then with foil, and tie the top 

with string. Open the lid. Put the oven-proof bowl inside the bowl in the appliance. Add enough boiling 

water into the bowl in the appliance to reach 3cm below the top of the oven-proof bowl. Close the lid. 

Select 

S

 on the menu. Set the cooking time to 1 hour 30 minutes. Press the 

v

 button. Wait till the 

program ends. Invert on to a dish and serve warm. This is a great pudding any time of the year!!

WHITE LOAF 

BREAD 

n

1T 

golden syrup 

1T 

butter

320m 

milk 

1S 

dried yeast

500g 

strong white bread flour 

1t 

salt

Open the lid. Add the milk. Select 

S

 on the menu, and press 

v

. Let the milk heat till it begins to bubble at 

the edges. Transfer the milk to a jug. Press 

w

 twice to stop the program. Let the milk cool to between 37°C 

and 45°C. Melt the butter in a pan over a low heat. Mix the flour and salt In a bowl. Add the yeast, butter, 

and syrup. Add the milk and knead into a ball. If the mix is very sticky, add a little extra flour. Cover and 

leave in a warm place for 10 minutes. Knead again. Cover and leave in a warm place for 10 minutes. Open 

the lid. Select 

n

 on the menu, and press 

v

.

Close the lid. 30 minutes before cooking ends, open the lid. Turn the bread over. This will help to give the 

top of the loaf a little colour and a crunch. Wait till the program ends. Serve with lashings of butter.

SODA BREAD 

BREAD 

n

1P 

soda bread mix 

  

butter

350m 

water

Open the lid. Grease the bowl with butter. Select 

n

 on the menu. Close the lid. Set the cooking time to 2 

hours 15 minutes. Press the 

v

 button. Leave it to warm up. Put the soda bread mix into a bowl. Add the 

water. Mix by hand into a ball. Open the lid. Put the dough into the bowl. Divide the dough into quarters 

with a plastic spatula. Close the lid. 30 minutes before cooking ends, open the lid. Turn the bread over. 

This will help to give the top of the loaf a little colour and a crunch. Wait till the program ends. Cool on a 

wire rack. Serve with salted butter on its own or with a meal.

GB

DE

FR

NL

IT

ES

PT

DK

SE

NO

FI

RU

CZ

SK

PL

HR

SI

GR

HU

TR

RO

BG

AE

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Russell Hobbs 21850-56?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"