Russell Hobbs 21850-56 - Инструкция по эксплуатации - Страница 229

Мультиварки Russell Hobbs 21850-56 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 328
Загружаем инструкцию
background image

229

2. 

Naprave na postavljajte v bližino ali pod zavese, police ali omare ali v bližino česar koli, kar bi se lahko 

poškodovalo zaradi uhajanja pare.

3. 

Pri roki imejte kuhinjske rokavice (ali krpo) in toplotno odporno prevleko ali krožnik, na katerega 

boste dali skledo po kuhanju.

4. 

Skledo postavite v kuhalnik.

5. 

Skledo zavrtite za četrt obrata v vsako stran, da zagotovite, da ima dno sklede dober stik z grelnikom.

RIŽ 

h

1. 

Z merilno posodico dajte riž v skledo.

2. 

Ne uporabite več kot 10 posodic riža.

3. 

Uporabite lestvico na levi strani notranjosti sklede, ki ima oznake od 2 do 10.

4. 

Skledo napolnite z vodo do številke, ki se ujema z uporabljenim številom posodic riža.

5. 

Zaprite pokrov.

6. 

Pritisnite gumb 

h

. Gumb bo svetil.

7. 

Zunanji segmenti prikazovalnika bodo med segrevanjem hrane utripali.

8. 

Prikazovalnik bo nato pokazal preostali čas kuhanja (13 minut) in odšteval.

9. 

Ob koncu časa kuhanja se naprava preklopi v način »ohranjanje toplote«. Sveti lučka 

W

.

10.  Odprite pokrov.

11.  Dvignite skledo in jo postavite na ploščo, odporno na vročino, ali krožnik.

12.  Pritisnite gumb 

w

.

13.  Z lopatico premešajte riž, da uide vsa para.

14.  Včasih bo plast riža v stiku s posodo dobila skorjo.

15.  Če je ne želite, jo lahko odstranite z lopatico, ko riž postrežete.

POČASNO KUHANJE 

i

1. 

Popečeno meso in zelenjava (glejte »POPEČENO/SOTIRANO/OMEHČANO/KUHANO«).

2. 

Zavrite tekočino za kuhanje (glejte »POPEČENO/SOTIRANO/OMEHČANO/KUHANO«).

3. 

Trdne sestavine dajte v skledo in dodajte tekočino za kuhanje.

4. 

Zaprite pokrov.

5. 

Pritisnite gumb 

i

. Gumb bo svetil.

6. 

Prikazovalnik bo pokazal 8 ur in odšteval.

7. 

Ob koncu časa kuhanja se naprava preklopi v način »ohranjanje toplote«. Sveti lučka 

W

.

8. 

Pritisnite gumb 

w

. Odprite pokrov. Odstranite hrano.

DUŠENJE 

j

1. 

Popečeno meso in zelenjava (glejte »POPEČENO/SOTIRANO/OMEHČANO/KUHANO«).

2. 

Zavrite tekočino za kuhanje (glejte »POPEČENO/SOTIRANO/OMEHČANO/KUHANO«).

3. 

Trdne sestavine dajte v skledo in dodajte tekočino za kuhanje.

4. 

Zaprite pokrov.

5. 

Pritisnite gumb 

i

. Gumb bo svetil.

6. 

Prikazovalnik bo pokazal 1 uro in odšteval.

7. 

Ob koncu časa kuhanja se naprava preklopi v način »ohranjanje toplote«. Sveti lučka 

W

.

8. 

Pritisnite gumb 

w

. Odprite pokrov. Odstranite hrano.

MESO 

k

1. 

Hrano premažite z jedilnim oljem.

2. 

Začimbe vtrite v površino hrane.

3. 

V skledo dajte žlico jedilnega olja.

4. 

Postavite hrano v skledo.

5. 

Zaprite pokrov.

6. 

Čas priprave je odvisen od velikosti kosov.

GB

DE

FR

NL

IT

ES

PT

DK

SE

NO

FI

RU

CZ

SK

PL

HR

SI

GR

HU

TR

RO

BG

AE

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Russell Hobbs 21850-56?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"