Мультиварки Russell Hobbs 21850-56 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

10
RECIPES
T
tablespoon (15ml)
p
pinch
t
teaspoon (5ml)
b
bunch
g
grams
s
sprig
m
millilitres
c
clove(s)
G
measuring cup
J
tin/can
L
stick/rib (celery)
K
jar
h
handful
S
sachet (7g)
e
egg, medium (53-63 g)
E
egg, large (63-73 g)
VEGETABLE AND COUSCOUS CHILLI
SLOW COOK
i
1
red onion, chopped
1T
olive oil
1
large onion, chopped
1J
butter beans
2c
garlic, peeled and chopped
1J
cannellini beans
1
red pepper, deseeded and chopped
1K
green jalapenos
1
yellow pepper, deseeded and chopped
1J
kidney beans
1
orange pepper, deseeded and chopped
1J
chopped tomatoes
1t
ground coriander
2t
ground cumin
1T
tomato purée
1t
sugar
850m
vegetable stock
2T
chilli powder
2T
hot tomato sauce
2T
dried oregano
120-140m
couscous
to serve:
•
grated cheese
•
sour cream
•
small bunch coriander, chopped
Open the lid. Add the oil. Select
S
on the menu, and press
v
. Add the onion and garlic. Cook till the
onions soften. Drain the beans and add them. Reserve the couscous. Add the remaining ingredients. Press
w
twice to stop the program. Close the lid. Select
i
. Add the couscous 30 minutes before cooking ends.
If cooking has already finished, select
S
on the menu and cook for about 20 minutes more.
Serve in a bowl with a handful of cheese, a drizzle of sour cream, and a sprinkle of fresh coriander. For a
classic vegitarian chilli, omit the couscous.
HOME-MADE YOGHURT
YOGHURT
g
1200m
milk
100m
yoghurt
Flavour option
50g
frozen mixed summer berries
1T
honey
Open the lid. Add the milk. Select
S
on the menu, and press
v
. Let the milk heat till it begins to bubble at
the edges. Press
w
twice to stop the program. Let the milk cool to between 37°C and 45°C. Stir the
yoghurt into the milk. They must be thoroughly mixed, or the yoghurt will be lumpy. Close the lid. Select
g
on the menu, and press
v
. Wait till the program ends. Put the yoghurt in the fridge to cool completely.
Heat the berries gently in a pan. Add the honey. When the berries begin to collapse, remove from the heat,
allow to cool, then mix with the yoghurt. If you want to store your yoghurt you must sterilize the jars you
are going to use. Heat them in an oven at 100°C for 10 minutes. The yoghurt will keep for up to 2 of weeks
in the fridge.
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)