Мультиварки Russell Hobbs 21850-56 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

16
BRISKET ONE-POT MEAL
SLOW COOK
i
1k
brisket
2T
tomato purée
2c
garlic, peeled and chopped
2l
bayleaf
50g
chorizo sausage, sliced
2
carrots
2
red onions, chopped
3L
celery
600m
beef stock
2s
rosemary, chopped
2T
dried mixed herbs
1J
chopped tomatoes
6-8
potatoes (small)
salt and pepper
2T
Worcestershire sauce
Leave the skins on the potatoes. Cut the potatoes, carrots and celery into chunks. Season the brisket with
salt and pepper. Open the lid. Select
S
on the menu, and press
v
. Add the stock. Bring to the boil, stirring.
Simmer for 10 minutes. Transfer the stock to a jug. Sauté the chorizo for 2 minutes. Add the meat. Brown
all over. Add the onions, garlic, potatoes, celery and carrots. If you have any other root vegetables that
need using up, add them too. Cook till the onions soften. Add the stock. Add the remaining ingredients.
Press
w
twice to stop the program. Select
i
. Wait till the program ends, then serve. Cooking for 8 hours
will do no harm, but it will probably be ready to eat after 5 hours.
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)